Peki neden canısı açıklamak ister misinEvet
Sen yarın akiam atacağım notu bekle asıl
Kaç gr çiş kaç tanesinib mavisi ne kadar dolmuş hepsiiiniii yazacağım
Ya pişik olumca değiştirme sıklığını artırdım
Unutuyorum anacım o sebeplePeki neden canısı açıklamak ister misin
Bunu sana not aldıran hayat seni çok yorar yol çok uzun
Nasıl yaa. Psikiyatriye görünmek ister misinUnutuyorum anacım o sebeple
Uyku sersemiyken ne ne zaman emzirdiğimi ne ne zaman bez değiştirdiğimi hatırlıyorum
Mesela gece huysuzlanmaya başlayınca 2 3 saat geçtiyse emzireceğimi biliyorum bakıp yoksa gece her huysuzlanmaya kesin emzirmemiştirim deyip emzirmeye kalkabilirim uyutmaya çalışmak yerine
Unuttuğum için niye psikiyatriye gidiyorum kızNasıl yaa. Psikiyatriye görünmek ister misin
Ulan ülke ekonomisine can vermeye mi çalıştın evladım? Bu ne kadar bez değiştirmek böyleBak listeme
İyi de gece uyaniyor mu emip geri uyumuyor mu zatenUnuttuğum için niye psikiyatriye gidiyorum kız
Uyku sersemi olmak insan doğasına aykırı mı ?
Öyle ki bebegimle bezini baş başa bırakmışım hiissi yarattı bende.Ulan ülke ekonomisine can vermeye mi çalıştın evladım? Bu ne kadar bez değiştirmek böyle
Pişik oldu çocuk değiştirmedim bi gün sabaha kadarUlan ülke ekonomisine can vermeye mi çalıştın evladım? Bu ne kadar bez değiştirmek böyle
Şöyle bazen mesela ık mık ediyor sallıyorum uyumaya devam ediyorİyi de gece uyaniyor mu emip geri uyumuyor mu zaten
Şimdi benim bebişin yıldızı aşırı düşük ve artık nazara inanıyorumPişik oldu çocuk değiştirmedim bi gün sabaha kadar
Ben de bezle mi alakalı diye deney yapıyorum
Şöyle bazen mesela ık mık ediyor sallıyorum uyumaya devam ediyor
Bu ık mık son emzirmeden sonra 1-2 saat içindeyse alıp emzirmiyorum
Ama 3 saat olduyda emziriyorum
Sizinkiler emeceği zaman napıyo ki?
Hiç mızıklamadan uyuyor mu emme zamanına kadar?
Neyse detay verme de o zamanŞimdi benim bebişin yıldızı aşırı düşük ve artık nazara inanıyorum
Valla yazan olur illaki.Neyse detay verme de o zaman
Hiç zan altında kalmak istemem
Bizim bebek arada varlığıma inanmak için benden ses, hareket filan istiyor
O uyku sersemliğiyle aç mı beni mi deniyor anlamak için not alıyorum bende
Konu bu yani
Yalnız senden başka birisi beni aydınlatsın
Tek uyku sersemi hatırlama sorunu çeken ben miyim
Hayır yanlış bi şeyse bari gerçekten doktora gideyim vitaminim bi şeyim eksiktir belki
Dur bakayım başkaları ne diyecekValla yazan olur illaki.
Ama ben oglumda lohusayken 1 kere basima geldi cocugu yatirip oturur vaziyette uyuyakalmisim. Bi uyandim cocuk kucagimda yok. Megerse cocugu geri yatirmisim.
Kız senin lohusalık devammı ediyor acaba
Ben bebeğim 40 gunlukken enfeksiyon olmuştum adı À ile başlayan antibiyotigi kullandım bebeğime yan etkisi olmadıKızlar doğumdan sonra diş tedavisi olan oldu mu? Bugün bir süredir sinyal veren dişim inanılmaz şekilde ağrıyınca dişçiye gittik. Kanal tedavisi gerekiyor ve 1000 mg antibiyotik başladı. 5 gün kullanacağım. Bebeğe zararı olmaz dedi ama nette emzirenler kullanmamalı, mantar ve ishal yapabilir diyor. Sizlerden kullanan oldu mu emzirirken?
Diyeceğim şudur ki ek gıda döneminde napacaksın eyyDur bakayım başkaları ne diyecek
Çocuğu unutacak kadar uykum olmuyor da ne zaöan emzirdim veya hangi göĞsü emdi her zaman net hatırlayamıyorum
Uyku sersemiyken her uyandığında ne zaman emzirdiğini hatırlıyor musun yani?Diyeceğim şudur ki ek gıda döneminde napacaksın eyygiggles yedi-tükürdü-işedi-işemedi-yemedi-yuttu-az işedi-bi kaşık yedi- aman Allahım listelerce işin şakası bi yana not almak iyidir seni yorup strese sokmuyorsa bu durum (not: ikinci çocuk anası feleğin çemberinden geçmiş birisi olarak not almıyorum mesela kaka yapmıyor kaç gündür yapmadığını henüz hesaplamadım gelişine yaşıyorum :)
Dur hemen umutsuzluğa kapılma,Uyku sersemiyken her uyandığında ne zaman emzirdiğini hatırlıyor musun yani?
Gerçekten tek hatırlamayan ben miymişim
Ben bunu gayet normal bi şey sanıyordum
Tutunacak dal arıyordumerve Ve tulay283300 siz de gece her uyandığınızda son emzirme saatinizi veya hangi göğsü emzirdiğinizi hatırlıyor musunuz?
Şoklar içindeyim şu an
Yok valla çok ciddiyimTutunacak dal arıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?