Manavla anlaş tartılarını kullan günlük 1 kereBi kere şüpheye düştüm ya dönüşü yok bu gece için
Neyse detaylı not alayım yarın akşam z raporu veririm
Bakkal tanışımız o da olur bencrManavla anlaş tartılarını kullan günlük 1 kere
Arada normal dururken de yapıyor ama genel olarak emerken yapmaya bayılıyor hatta bazen yeni emzirmis oluyorum yine de kendini memeye aldirana kadar mizildaniyor memeye gelince yapıp keyifleniyorbenim oğlan sadece emerken kakasini yapıyor sizinkiler normal öyle dururken yapıyor mu bizde mi bi gariplik var acaba anlamadım
Yoo dalga degil arastirabilirsin 250 gram omalı günlükSana güveneceğim o zaman bak
Çocuğa mama vermeyeyim yok yere aç bu aç diyr
Sen kaç saatte bi değiştiriyorsun
Ben geçen sabaha kadar değiştirmeyip pişik yaptım
Ondan sık sık değiştireyim bari dedim
Bi de paramız çok da bez sektörü zengin olsun istiyoruz
Benle dalga geçtiğin için tarih seni affetmeyecek
Ben de valla elimde bı pekmez bı zeytin kaldı. Bugün azcik peynir yedim Allah'ım nasıl mutlu oldumNe yicez biz tuzlu ihtiyacimi ekmekle zeytinle karsiliom peynir de cok severdm:)
Bak inanacağımYoo dalga degil arastirabilirsin 250 gram omalı günlük
Bilgi paylaşma platformu değil mi burası yahu
Cok zor ya Allah yardimcimiz olsun diyete basladim sanki daha fena oldu buyume atagi midir baska seymidir bu nasil is anlamadmValla kızlar artık kafam kaldırmıyor başladım bi doktora bine yakın param gitti mecburen 1 ay devam edicem mecburen böyle ölüm diyetine. Öbür aya başka doktor bakarım büyük ihtimalle.
Haha peyniri canim cok cekiyor valla ben aciktikca yerdim ekmek peynirBen de valla elimde bı pekmez bı zeytin kaldı. Bugün azcik peynir yedim Allah'ım nasıl mutlu oldumyokluğun gözü kör olsun .
Bir sonraki bezi takio et belki o dopdolu olur o ara yapmamis olablrBizim bebek 18.30da bir kere emip sonra 21.30da tekrar emdi
O arada bezi kupkuruydu
Acaba doymuyor mu çocuk
Ve doymasa acaba ağlaması gerekmez mi
Yeni doğan givi hala fark etmeyebilir mi aç olduğunu
Bu sOn tur haricinde 6 kere bez değişirmişim
3ü kakalıydı
Facebook kullaniyorsan Emziren anneler sayfasini takip etmeni öneririm .Bak inanacağım
Daha detaylı not alacağım bugünBir sonraki bezi takio et belki o dopdolu olur o ara yapmamis olablr
Ay ciddiymişsinFacebook kullaniyorsan Emziren anneler sayfasini takip etmeni öneririm .
Bak oradan ögrenmiştim bendeEki Görüntüle 3020061
Kız niye dalga geceyimAy ciddiymişsin
Ben sanıyorum ki beni kekliyorsun
E mesela 6 kere bez değiştirdim
Toplayıp tartacak mıyım
Deli diye içeri almasıblar beni
Ne bileyim çok saçma geldi margarin kadar olmasıKız niye dalga geceyim
Yapan varmış onu da biriktirip bakan , bir eline margarin bir eline çişlu bez poşeti alan vs
Geceleri değisiyor musun?Ne bileyim çok saçma geldi margarin kadar olması
3 kaşık suyu beze dökünce çok dolamıyordur
O kadarlık çiş yapıyordur canım çocuk
Sonuçta yarısı filan da olsa bez mavi oluyor sonuçta
Belki çok sık değiştiriyorum diye dolu olamıyordur
Çünkü eskiden çok bekletiyordum bi bez zaten margarin kadar oluyordu
Bugün 7 kere değiştirmişimGeceleri değisiyor musun?
Günde toplam kac bez degisiyorsun.
Ben az mı degisiyorum acaba ya ben günde en fazla 5 kere degisiyorum.Bugün 7 kere değiştirmişim
GGecedeğiştiriyorum
Çünkü ji gece üşenip değiştirmedik çocuum pişik oldu
Ayrica bunları ciddi ciddi not alma psikopatlıgını yapıyor musunBugün 7 kere değiştirmişim
GGecedeğiştiriyorum
Çünkü ji gece üşenip değiştirmedik çocuum pişik oldu
EvetAyrica bunları ciddi ciddi not alma psikopatlıgını yapıyor musun
Meme + kaka keyfiArada normal dururken de yapıyor ama genel olarak emerken yapmaya bayılıyor hatta bazen yeni emzirmis oluyorum yine de kendini memeye aldirana kadar mizildaniyor memeye gelince yapıp keyifleniyorsonra onun üzerine altını açıp bezi alırken de ondan keyiflisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?