2021 Aralık Anneleri

benim oğlan sadece emerken kakasini yapıyor sizinkiler normal öyle dururken yapıyor mu bizde mi bi gariplik var acaba anlamadım
Arada normal dururken de yapıyor ama genel olarak emerken yapmaya bayılıyor hatta bazen yeni emzirmis oluyorum yine de kendini memeye aldirana kadar mizildaniyor memeye gelince yapıp keyifleniyor sonra onun üzerine altını açıp bezi alırken de ondan keyiflisi yok

Yoo dalga degil arastirabilirsin 250 gram omalı günlük
Bilgi paylaşma platformu değil mi burası yahu

Valla kızlar artık kafam kaldırmıyor başladım bi doktora bine yakın param gitti mecburen 1 ay devam edicem mecburen böyle ölüm diyetine. Öbür aya başka doktor bakarım büyük ihtimalle.
Cok zor ya Allah yardimcimiz olsun diyete basladim sanki daha fena oldu buyume atagi midir baska seymidir bu nasil is anlamadm ayakta da sallanmak istemiyor artik bas bas bagryo

Bir sonraki bezi takio et belki o dopdolu olur o ara yapmamis olablr

Ay ciddiymişsin
Ben sanıyorum ki beni kekliyorsun

E mesela 6 kere bez değiştirdim
Toplayıp tartacak mıyım
Deli diye içeri almasıblar beni
Kız niye dalga geceyim
Yapan varmış onu da biriktirip bakan , bir eline margarin bir eline çişlu bez poşeti alan vs

Kız niye dalga geceyim
Yapan varmış onu da biriktirip bakan , bir eline margarin bir eline çişlu bez poşeti alan vs
Ne bileyim çok saçma geldi margarin kadar olması

3 kaşık suyu beze dökünce çok dolamıyordur
O kadarlık çiş yapıyordur canım çocuk
Sonuçta yarısı filan da olsa bez mavi oluyor sonuçta
Belki çok sık değiştiriyorum diye dolu olamıyordur
Çünkü eskiden çok bekletiyordum bi bez zaten margarin kadar oluyordu

Geceleri değisiyor musun?
Günde toplam kac bez degisiyorsun.

Meme + kaka keyfi Acaba bizimki de keyif için mi yapıyor yoksa memeden güç aldığı başka çaresi olmadığı için mi bilemedim baya ikina ikina yapıyor çünkü yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…