komidinde ışıklı bi saat var en son yatırıp koyduğumda bakıyorum telefondan baksam hatırlayamam çünkü internete falan girerim saat falan karışır gider sonra mızırdandığında saate bakıyorum alıp emziriyorum öyle ilerliyo not ihtiyacı hissetmedim aylık 1 er kilo aldı şimdiye kadar uyandığında emziriyorum bi süredirUyku sersemiyken her uyandığında ne zaman emzirdiğini hatırlıyor musun yani?
Gerçekten tek hatırlamayan ben miymişim
Ben bunu gayet normal bi şey sanıyordum
Hakkaten minnoş bebeklerimizden bahsederken böyle kelli felli bi adamın oradan bize hayırdır diye bakması bi ürperti getirmiyor değil
Şu fotoğrafı daha iyi çıkmış ama yinede kendi bilir tabiHakkaten minnoş bebeklerimizden bahsederken böyle kelli felli bi adamın oradan bize hayırdır diye bakması bi ürperti getirmiyor değil
Üstü tam emzirme kıyafeti neşesi de yerinde bu olabilir uygundur
Valla 8 gün sonra üç aylık olcaz daha çit yok bizde. Her gören bişey söylüyor. 4 aylıkken hafifler , 100 günlükken hafifler, bi arkadaşım da dün 6 aya kadar çıktı hop hoopp dedim de bakalım. Umarım 4 e yetişmezHanımlar 3 ayı doldurduktan sonra uykular düzene giriyor mu? Veya gaz olayı? değişim oluyor mu bebeklerde? Olmuyorsa hiç şimdiden kandırmayım kendimi
Haha peyniri canim cok cekiyor valla ben aciktikca yerdim ekmek peynirtatli seyler de istemiom onlar yasak degil tabi
Kız onları nasıl aklında tutasın tabi ki unutulur günde kaç kez emziriyoruz sonuçtaDur bakayım başkaları ne diyecek
Çocuğu unutacak kadar uykum olmuyor da ne zaöan emzirdim veya hangi göĞsü emdi her zaman net hatırlayamıyorum
Yani bence de unutuluyorduKız onları nasıl aklında tutasın tabi ki unutulur günde kaç kez emziriyoruz sonuçtaBen de sağı emzirdiysem göğüs pedini sağa koyuyorum ki bir sonrakinde solu emzirirken sağ akmasın. Öyle bir sonrakinde solu emzireceğimi görmüş oluyorum yoksa hangisi daha doluysa onu veriyorum
Kaçta emzirdiğime de özellikle baktıysam hatırlıyorum ama genelde saat kaç diye bakmıyorum pek parmağımı dudağının kenarına koyuyorum havada kaparsa acıkmıştır
Aç olduğunu gördüğüm her zaman emziriyorum
Uyuyup uyandıysa mutlaka emziriyorum o zaman da istiyor çünkü
Boşver sen de bebişe göre hareket et hesap kitap çok önemli değil onun yönlendirmelerine güven
Ben sagarak besledigim icin mecbur saatleri yaziyorum, 4 saate yaklasirken hemen sagim yapip sutunu hazir ediyorum. 4 saatte bir acikiyor, 4 saati gecerse aglamaya basliyorYok valla çok ciddiyim
Ben hatırlamama işini gayet insani bi şey sanıyordum
Sen doktora git deyince şaşırdım hatta
Gitmeyeyim mi şimdi doktora uyku sersemi ne zaman emzirdiğimi hatırlamadığım için?Ben sagarak besledigim icin mecbur saatleri yaziyorum, 4 saate yaklasirken hemen sagim yapip sutunu hazir ediyorum. 4 saatte bir acikiyor, 4 saati gecerse aglamaya basliyor
ama onun disinda da ne zaman versem iciyordoktor verme midesi rahatsiz olur en az 2 saat ara olmali demisti benim de isime geldi
Her emzirmende 2 göğsü boşaltıyor mu bebeğin?Eğer öyleyse 3 saat 4 saat normal ama bisaltmiyorsa her mizirdamasinda emzirmelisin.Unutuyorum anacım o sebeple
Uyku sersemiyken ne ne zaman emzirdiğimi ne ne zaman bez değiştirdiğimi hatırlıyorum
Mesela gece huysuzlanmaya başlayınca 2 3 saat geçtiyse emzireceğimi biliyorum bakıp yoksa gece her huysuzlanmaya kesin emzirmemiştirim deyip emzirmeye kalkabilirim uyutmaya çalışmak yerine
Gündüz bazen benimde oluyo ama benim bebeğim kolik meme dışında susmuyo o yüzden doğaçlama gidiyoruzDur bakayım başkaları ne diyecek
Çocuğu unutacak kadar uykum olmuyor da ne zaöan emzirdim veya hangi göĞsü emdi her zaman net hatırlayamıyorum
Ben en baştan beri tek göğüs emziriyorumHer emzirmende 2 göğsü boşaltıyor mu bebeğin?Eğer öyleyse 3 saat 4 saat normal ama bisaltmiyorsa her mizirdamasinda emzirmelisin.
Benim dr günlük 15-20 gramdan hesaplıyor aylık min 500 gr olmalıymışYarın sabah hesaplayacağım kaç kilo olmuş
Bnmki toksa hayatta emmiyor emziği bile sakız gibi gevelip atıyorGitmeyeyim mi şimdi doktora uyku sersemi ne zaman emzirdiğimi hatırlamadığım için?
Emme refleks olduğu için ağzına ne soksan emiyor çocuk işte aç olsun olmasın
Ben de en az 2 saati uzatmaya çalışıyorum
Ki kendi de 3 saate çıkarmaya başladı bu aralar
Ama genelde hızlı ve sık besleniyor
Benim bi arkadaşım Amerika da doğum yapmıştı, ilk günler bezi tartiyolarmis orda kilo alımı yeterli mi diyeKız niye dalga geceyim
Yapan varmış onu da biriktirip bakan , bir eline margarin bir eline çişlu bez poşeti alan vs
Bende bi uygulama var oraya kaydediyorum, benimki kakayi haftada 1 yada 2 kez yapınca unutmayım diye kaydediyordum, alerjiden dolayı kaka takibi yaptığım için baya iyi oluyor bana, ne zaman yaptı tarih saat kaydediyorum bir de özelliğini yazıyorum rengi kıvamı mukus durumu vsDur bakayım başkaları ne diyecek
Kac gundur diyetteydin kakalar degismismiydi aynimiYarın bi peynir de seni anıp yicem nolcaksa olsun gayrı yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?