2021 Aralık Anneleri

Allah sağlık versin sana da bebişine de. Bence de toprağa dök. Lavabo giderleri kanalizasyona gidiyo yazık. Bir de bundan sonra bağışlamanın bi yolunu bulabilirsin bence. Birilerinin süt annesi olabilirsin.
Amin hepimize ve hepimizin bebişine caağnım
Ben balkondaki saksıları şenlendireyim en iyisi yarın.
Süt annelik ben de düşündüm ama dinen çok fazla sorumluluğu varmış göze alamadım tanıdığım ihtiyacı olan bi erkek bebek olsa verebilirdim ama o da yok

Bence sen de giggles de sorun bi hastanelere ya yazık. Mamalar da çok çok pahalı acayip sevaba girersiniz.

giggles J jijikalp ben hiç araştırmadım nasıl bir sorumluluğu var süt anneliğin?
Geçtiğimiz hafta annemin çok sevdiği bir arkadaşı vefat etti, kızı da 20 gün evvel doğum yaptı bebeği çok küçük kendisi de kötü durumda tabi
Yarın annem yanına uğrayacak ben de sütü kesilirse bizim buzluktakileri vermeyi teklif et dedim erkek bebeği,yıllardır tanıdığımız iyi bir aile bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Süt kardeş oldukları için nikah düşmez, bilmediğin birine verirsen ileride çocuklar aşık oldu evlendi habersizden diyelim burda vebali büyük olmuş oluyor

Senin bebe erkek vereceğinde erkek olursa sorun olmazda kız olursa nikah düşmez yarın Birgün tanışıp evlenme olayı olursa işte o kötü

7 kg da biz olduk 4 nolu beze gecicektin gectinmi rahatmi, 3 nodayim sirttan kaka tasirmaya başladı sürekli
Geçtim çoktan ve çok memnunum
Yavrum ferahladı resmeb
Öz kardeş gibi oluyormuş işte
Akrabaları dahil mi bilmiyorum

Yok yok yapmadı
Hem babyturco hem sleepy kullandım 4 numara
Dahs önce geçmediğime pişmanım öyle diyeyim
Bizim 4 numara baby turco da sıktı. Külotbez kullaniyordum. Bu bitince cırtcırtlı alacam
Sen cırtlı mı kullaniyorsun

Oh ne güzel bende gecicem 1 haftaya bebem rahatlasın biraz
Geç bak nasıl rahatladığını göreceksin çocuğun
Bizim 4 numara baby turco da sıktı. Külotbez kullaniyordum. Bu bitince cırtcırtlı alacam
Sen cırtlı mı kullaniyorsun
Sen fazla sıkıyor olabilir misin
Sanki ebat olarak sleepy daha küçük gibi

Külot bez benim aklıma yatmıyor çocuk ayağa kalkmadan
Böyle ayakta dursa rahatça giydiririm gibi geliyor
Cırt cırtlı bizimki o yüzden

Yok işte külot oldugu icin sıktı. Benim sıkacagım bisey yok
Ben cok sevdim külot bez işini tâsma kayma hic bisey yapmiyor. Sadece göbekte lastik izi var.
Bizim kiz aldigi kiloyu göbeğe veriyor.
Evlatım rahat etsin diye 4 e gectim o da sıktı

Hadi 5e geç o zaman
Ben geçen au bi kere mecburiyetten 5 nile takmıştım
Büyükten zarar gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…