- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hahaaa binersen de sallarsınAha bi an dedim bI ne zaman Bingöl uçağına bindik
Şimdi işe giderken kullanacağımEk gıdaya geçince kullanabilirsin onlari
Amin hepimize ve hepimizin bebişine caağnımAllah sağlık versin sana da bebişine de. Bence de toprağa dök. Lavabo giderleri kanalizasyona gidiyo yazık. Bir de bundan sonra bağışlamanın bi yolunu bulabilirsin bence. Birilerinin süt annesi olabilirsin.
Bence sen de giggles de sorun bi hastanelere ya yazık. Mamalar da çok çok pahalı acayip sevaba girersiniz.Amin hepimize ve hepimizin bebişine caağnım
Ben balkondaki saksıları şenlendireyim en iyisi yarın.
Süt annelik ben de düşündüm ama dinen çok fazla sorumluluğu varmış göze alamadımtanıdığım ihtiyacı olan bi erkek bebek olsa verebilirdim ama o da yok
7 kg da biz olduk 4 nolu beze gecicektin gectinmi rahatmi, 3 nodayim sirttan kaka tasirmaya başladı sürekliKolumda yatıyor bi de
Allah seyit onbaşı gücü veriyor ni yerdem sonra
Süt kardeş oldukları için nikah düşmez, bilmediğin birine verirsen ileride çocuklar aşık oldu evlendi habersizden diyelim burda vebali büyük olmuş oluyorgiggles J jijikalp ben hiç araştırmadım nasıl bir sorumluluğu var süt anneliğin?
Geçtiğimiz hafta annemin çok sevdiği bir arkadaşı vefat etti, kızı da 20 gün evvel doğum yaptı bebeği çok küçük kendisi de kötü durumda tabi
Yarın annem yanına uğrayacak ben de sütü kesilirse bizim buzluktakileri vermeyi teklif et dedim erkek bebeği,yıllardır tanıdığımız iyi bir aile bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Senin bebe erkek vereceğinde erkek olursa sorun olmazda kız olursa nikah düşmez yarın Birgün tanışıp evlenme olayı olursa işte o kötügiggles J jijikalp ben hiç araştırmadım nasıl bir sorumluluğu var süt anneliğin?
Geçtiğimiz hafta annemin çok sevdiği bir arkadaşı vefat etti, kızı da 20 gün evvel doğum yaptı bebeği çok küçük kendisi de kötü durumda tabi
Yarın annem yanına uğrayacak ben de sütü kesilirse bizim buzluktakileri vermeyi teklif et dedim erkek bebeği,yıllardır tanıdığımız iyi bir aile bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Benimki de erkek zaten öyle bir risk olmaz sanıyorumSüt kardeş oldukları için nikah düşmez, bilmediğin birine verirsen ileride çocuklar aşık oldu evlendi habersizden diyelim burda vebali büyük olmuş oluyor
Geçtim çoktan ve çok memnunum7 kg da biz olduk 4 nolu beze gecicektin gectinmi rahatmi, 3 nodayim sirttan kaka tasirmaya başladı sürekli
Öz kardeş gibi oluyormuş iştegiggles J jijikalp ben hiç araştırmadım nasıl bir sorumluluğu var süt anneliğin?
Hangi marka kullanıyordun iz yaptı mı lastikleri 4 nonun daGeçtim çoktan ve çok memnunum
Yavrum ferahladı resmeb
Öz kardeş gibi oluyormuş işte
Akrabaları dahil mi bilmiyorum
O zaman sıkıntı yok sanırım bulsam bende veririm çok güzel birşey bı yerde deBenimki de erkek zaten öyle bir risk olmaz sanıyorum
Yok yok yapmadıHangi marka kullanıyordun iz yaptı mı lastikleri 4 nonun da
Oh ne güzel bende gecicem 1 haftaya bebem rahatlasın birazYok yok yapmadı
Hem babyturco hem sleepy kullandım 4 numara
Dahs önce geçmediğime pişmanım öyle diyeyim
Bizim 4 numara baby turco da sıktı. Külotbez kullaniyordum. Bu bitince cırtcırtlı alacamYok yok yapmadı
Hem babyturco hem sleepy kullandım 4 numara
Dahs önce geçmediğime pişmanım öyle diyeyim
Kaç kilo senin bebe yavBizim 4 numara baby turco da sıktı. Külotbez kullaniyordum. Bu bitince cırtcırtlı alacam
Sen cırtlı mı kullaniyorsun
Geç bak nasıl rahatladığını göreceksin çocuğunOh ne güzel bende gecicem 1 haftaya bebem rahatlasın biraz
Sen fazla sıkıyor olabilir misinBizim 4 numara baby turco da sıktı. Külotbez kullaniyordum. Bu bitince cırtcırtlı alacam
Sen cırtlı mı kullaniyorsun
Yok işte külot oldugu icin sıktı. Benim sıkacagım bisey yokGeç bak nasıl rahatladığını göreceksin çocuğun
Sen fazla sıkıyor olabilir misin
Sanki ebat olarak sleepy daha küçük gibi
Külot bez benim aklıma yatmıyor çocuk ayağa kalkmadan
Böyle ayakta dursa rahatça giydiririm gibi geliyor
Cırt cırtlı bizimki o yüzden
7 yi gecmiştirKaç kilo senin bebe yav
Hadi 5e geç o zamanYok işte külot oldugu icin sıktı. Benim sıkacagım bisey yok
Ben cok sevdim külot bez işinitâsma kayma hic bisey yapmiyor. Sadece göbekte lastik izi var.
Bizim kiz aldigi kiloyu göbeğe veriyor.
Evlatım rahat etsin diye 4 e gectim o da sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?