- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Seninkini baz alamamBeybirellaa yanıma yatırıyorum. Memeyi ağza veriyorum eme eme uyuyoz o ara uyuyakalınca kopuyoz tabi birbirimizden. Sonra mızırdanınca tekrar veriyom mızırdanmaya devam ederse süt bitti galiba diye öbür tarafa alıyom meme yine ağza giriyor uyuyoz. Geceler böyle iki aydır. Karıştırmıyoz.
Yumurta deneyeyim dedim canım bu kez. Dün başladım ben de.Simdi napacaksn canim ben de beklemedeyim bakalm nolck
Benim kız emmeye başlayınca bı dk içinde sizliyor ikisi birden. Boş olan akiyo mesela biraz. Kızın çektiği de tazyikli gelmeye başlıyor. Ağzından çıkarsa yüzü gözü süt oluyor. Bu tazyik canım.Kizlar gogsu sıkınca mesela tek kanaldan fiskiriir tarzda gelmesi tazyiklimi oluyor cok doluyken olmasi normaldir dmi
O sekilde degil ozaman benim uzun sure emmediginde biraz hizli akiyor ama elimle sikip biraz bos sagiyrm. Valla ya ikiser haftami denemek lazm tum diyetleriYumurta deneyeyim dedim canım bu kez. Dün başladım ben de.
İlerde bu halimize gülecek miyiz acab? Yok süt diyeti yok şunu da deneyeyim bu da olsun derken
Benim kız emmeye başlayınca bı dk içinde sizliyor ikisi birden. Boş olan akiyo mesela biraz. Kızın çektiği de tazyikli gelmeye başlıyor. Ağzından çıkarsa yüzü gözü süt oluyor. Bu tazyik canım.
Çok dolunca ben de öyle boşa sagiyorum ama dediğim gibi tazyikli olunca hani bebek yetistirmez sinirlenir bı çıkarıp bı emer ta ki az sakin akana kadar. Çıkarınca fışkırır o süt.O sekilde degil ozaman benim uzun sure emmediginde biraz hizli akiyor ama elimle sikip biraz bos sagiyrm. Valla ya ikiser haftami denemek lazm tum diyetleri
Amaan boşverdim yaBenimkide tutmuyor haha el emici bnmki de
Bana 3 hafta dedi valla ama hala kaka beklios test yaptirmadm:s gizli kan ciksada cikmasa da yapmak gerekiyor herhalde onu tam anlayamadmÇok dolunca ben de öyle boşa sagiyorum ama dediğim gibi tazyikli olunca hani bebek yetistirmez sinirlenir bı çıkarıp bı emer ta ki az sakin akana kadar. Çıkarınca fışkırır o süt.
Diyeti 10 gün dene demişti doktor. Ben uzatmadim o kadar. Çünkü eski tas eski hamam bizim
Benim doktor karnını falan dinledikten sonra bağırsakları çok hareketli deyip bir de damla verdi . Hem diyet dedi hemde damla kullan dedi.8 gün oldu heralde. Ama değişiklik yoktu canım
Hangi damla cnm gurulduyormuydu karni bizim oyle geneldeBenim doktor karnını falan dinledikten sonra bağırsakları çok hareketli deyip bir de damla verdi . Hem diyet dedi hemde damla kullan dedi.
Evet emerken gurulduyor . Biogaia damla verdi. Benim bebeğin Reflü şeklinde de kusması ve gazı da varHangi damla cnm gurulduyormuydu karni bizim oyle genelde
Iyi geldimi cnm bizde kullanmıştık bir ay kdr tuvaletini yapmada daha cok zorlandi bize yaramadi sanrmEvet emerken gurulduyor . Biogaia damla verdi. Benim bebeğin Reflü şeklinde de kusması ve gazı da var
Benim kız 6 yaşına girecek doğduğu ilk günden bu güne kadar gece bezine ne çiş yaptı ne kaka ve kaç defa doktora götürdük bezi kuru uyanıyor diye doktor en sonunda doğuştan tuvalet eğitimli işte daha ne istiyorsun dedi gelişimi Kilo alımı normaldiBncede Güler dr sana git kadın başka işim mi yok seninle uğraşayım diye
Sen için nasıl rahatsa öyle yap ama gittiğinde dr sor bazen bezinde çiş yok diye
Bak şimdi hatırladım bnmde bi kere yoktu sonra 1-2 saat sonra yapmıştı
Toprağa çiçek dibine felan mi döksenKizlar simdi size komik gelebilecek bisey sorucam
Simdi biliyosunuz ki ben sutumu sagip veriyorum, her sagimda bebegimin icebileceginin iki kati sut cikiyor
Artani posetleyip buzluga atiyoruz ama artik buzlukta yer kalmadi. 3 ay suresi dolmasa dahi sirf buzlukta yer acabilmem icin tarihi geride olanlari atsam bisey olur mu?
Internette gunah munah yazmislar ama cocugun icebileceginden fazlasi memede kalinca da ziyan oluyor sonucta, ayni mantik degil mi
Bide lavaboya mi dokeyim napayim bana bi akil verin
Ayak basmayacak yere dökün derlerKizlar simdi size komik gelebilecek bisey sorucam
Simdi biliyosunuz ki ben sutumu sagip veriyorum, her sagimda bebegimin icebileceginin iki kati sut cikiyor
Artani posetleyip buzluga atiyoruz ama artik buzlukta yer kalmadi. 3 ay suresi dolmasa dahi sirf buzlukta yer acabilmem icin tarihi geride olanlari atsam bisey olur mu?
Internette gunah munah yazmislar ama cocugun icebileceginden fazlasi memede kalinca da ziyan oluyor sonucta, ayni mantik degil mi
Ben de başladım 2 gündür kullanıyorum ama dişimin ağrısına etki etmedi. Iltihabı alınca azalması gerekmez miydi? Çok fenayım hazırlıksız yakalandım resmenBen bebeğim 40 gunlukken enfeksiyon olmuştum adı À ile başlayan antibiyotigi kullandım bebeğime yan etkisi olmadı
Aynı ilacı kızıma hamileyken de kullanmak zorunda kalmıştım
maşallah maşallahBenim kız 6 yaşına girecek doğduğu ilk günden bu güne kadar gece bezine ne çiş yaptı ne kaka ve kaç defa doktora götürdük bezi kuru uyanıyor diye doktor en sonunda doğuştan tuvalet eğitimli işte daha ne istiyorsun dedi gelişimi Kilo alımı normaldi
Gercekten de iki günde tuvaletini öğrendi ve hiç yatak ıslatma olayını yasamadik (maşallah diyeyim)hala da gece wc ye kalkmaz
Oğlumda bu hafta bir gün kuru uyandı sonra yaptığı bezinegiggles
Toprağa çiçek dibine felan mi döksen
Benim kız 6 yaşına girecek doğduğu ilk günden bu güne kadar gece bezine ne çiş yaptı ne kaka ve kaç defa doktora götürdük bezi kuru uyanıyor diye doktor en sonunda doğuştan tuvalet eğitimli işte daha ne istiyorsun dedi gelişimi Kilo alımı normaldi
Gercekten de iki günde tuvaletini öğrendi ve hiç yatak ıslatma olayını yasamadik (maşallah diyeyim)hala da gece wc ye kalkmaz
Oğlumda bu hafta bir gün kuru uyandı sonra yaptığı bezinegiggles
Toprağa çiçek dibine felan mi döksen
O zaman balkondaki saksilara mi dokeyim yaniAyak basmayacak yere dökün derler
Çiçek dibine betona
Bn oğlumda eşim balkon betonuna dökerdi
Bizde kan çıkmadı canım .Bana 3 hafta dedi valla ama hala kaka beklios test yaptirmadm:s gizli kan ciksada cikmasa da yapmak gerekiyor herhalde onu tam anlayamadm
Biogaia kullandık ama bizde de ise yaramadi. Ne diyeti yaptın peki canım ? İşe yaradı mı?Benim doktor karnını falan dinledikten sonra bağırsakları çok hareketli deyip bir de damla verdi . Hem diyet dedi hemde damla kullan dedi.
Toprağa dökün . Ben öyle yapmıştım . Bı büyüğümüz de lavaboya falan dökme demişti. Mantıklı geldi bana da .Kizlar simdi size komik gelebilecek bisey sorucam
Bizim de gece pek kalkmaz ablasi ama tuvalet egitimi veremedikmaşallah maşallah
Oğlan da ablaya çeksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?