2021 Aralık Anneleri

Seninkini baz alamam
Seninki ekstrem bi durum

Kizlar gogsu sıkınca mesela tek kanaldan fiskiriir tarzda gelmesi tazyiklimi oluyor cok doluyken olmasi normaldir dmi

Simdi napacaksn canim ben de beklemedeyim bakalm nolck
Yumurta deneyeyim dedim canım bu kez. Dün başladım ben de.
İlerde bu halimize gülecek miyiz acab? Yok süt diyeti yok şunu da deneyeyim bu da olsun derken
Kizlar gogsu sıkınca mesela tek kanaldan fiskiriir tarzda gelmesi tazyiklimi oluyor cok doluyken olmasi normaldir dmi
Benim kız emmeye başlayınca bı dk içinde sizliyor ikisi birden. Boş olan akiyo mesela biraz. Kızın çektiği de tazyikli gelmeye başlıyor. Ağzından çıkarsa yüzü gözü süt oluyor. Bu tazyik canım.

O sekilde degil ozaman benim uzun sure emmediginde biraz hizli akiyor ama elimle sikip biraz bos sagiyrm. Valla ya ikiser haftami denemek lazm tum diyetleri

O sekilde degil ozaman benim uzun sure emmediginde biraz hizli akiyor ama elimle sikip biraz bos sagiyrm. Valla ya ikiser haftami denemek lazm tum diyetleri
Çok dolunca ben de öyle boşa sagiyorum ama dediğim gibi tazyikli olunca hani bebek yetistirmez sinirlenir bı çıkarıp bı emer ta ki az sakin akana kadar. Çıkarınca fışkırır o süt.
Diyeti 10 gün dene demişti doktor. Ben uzatmadim o kadar. Çünkü eski tas eski hamam bizim

Bana 3 hafta dedi valla ama hala kaka beklios test yaptirmadm:s gizli kan ciksada cikmasa da yapmak gerekiyor herhalde onu tam anlayamadm

Kizlar simdi size komik gelebilecek bisey sorucam
Simdi biliyosunuz ki ben sutumu sagip veriyorum, her sagimda bebegimin icebileceginin iki kati sut cikiyor
Artani posetleyip buzluga atiyoruz ama artik buzlukta yer kalmadi. 3 ay suresi dolmasa dahi sirf buzlukta yer acabilmem icin tarihi geride olanlari atsam bisey olur mu?
Internette gunah munah yazmislar ama cocugun icebileceginden fazlasi memede kalinca da ziyan oluyor sonucta, ayni mantik degil mi
Bide lavaboya mi dokeyim napayim bana bi akil verin

Benim kız 6 yaşına girecek doğduğu ilk günden bu güne kadar gece bezine ne çiş yaptı ne kaka ve kaç defa doktora götürdük bezi kuru uyanıyor diye doktor en sonunda doğuştan tuvalet eğitimli işte daha ne istiyorsun dedi gelişimi Kilo alımı normaldi
Gercekten de iki günde tuvaletini öğrendi ve hiç yatak ıslatma olayını yasamadik (maşallah diyeyim)hala da gece wc ye kalkmaz
Oğlumda bu hafta bir gün kuru uyandı sonra yaptığı bezine giggles
Toprağa çiçek dibine felan mi döksen

Ayak basmayacak yere dökün derler
Çiçek dibine betona
Bn oğlumda eşim balkon betonuna dökerdi

Ben bebeğim 40 gunlukken enfeksiyon olmuştum adı À ile başlayan antibiyotigi kullandım bebeğime yan etkisi olmadı
Aynı ilacı kızıma hamileyken de kullanmak zorunda kalmıştım
Ben de başladım 2 gündür kullanıyorum ama dişimin ağrısına etki etmedi. Iltihabı alınca azalması gerekmez miydi? Çok fenayım hazırlıksız yakalandım resmen Çarşamba başlayacak daha tedavi de.

maşallah maşallah
Oğlan da ablaya çeksin inşallah

Ayak basmayacak yere dökün derler
Çiçek dibine betona
Bn oğlumda eşim balkon betonuna dökerdi
O zaman balkondaki saksilara mi dokeyim yani
Mutfak lavabosu olmaz mi

Bana 3 hafta dedi valla ama hala kaka beklios test yaptirmadm:s gizli kan ciksada cikmasa da yapmak gerekiyor herhalde onu tam anlayamadm
Bizde kan çıkmadı canım .
Benim doktor karnını falan dinledikten sonra bağırsakları çok hareketli deyip bir de damla verdi . Hem diyet dedi hemde damla kullan dedi.
Biogaia kullandık ama bizde de ise yaramadi. Ne diyeti yaptın peki canım ? İşe yaradı mı? Toprağa dökün . Ben öyle yapmıştım . Bı büyüğümüz de lavaboya falan dökme demişti. Mantıklı geldi bana da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…