2021 Aralık Anneleri

Bana da böyle söylemişti emzirme danışmanı ama 12 ayı bilmiyordum çok iddialı bir süre değil mi
Normal de sağmıyorum dışarı çıkacağım için sağmıştım onu da biberondan içmek istemedi. Başka nasıl verebilirim bilmiyorum. Çiçek dibine dökeyim dedim üzüldüm 1 damlası bile çok kıymetli bence. Kardeşim aldı anne sütü her şeye iyi geliyor diye maske yapacakmış yüzüne vicdanım rahat etti biraz Sağıp biriktirsem o kadar sütüm yok zaten de, bende 12 ay’a güvenemezdim büyük ihtimalle.

Bana da emzirme danışmanı öyle demişti elime akan sütü peçeteye sürdüm diye kızmıştı yüzüne vücuduna sür her şeye çok iyidir dedi
Yengem de yüzüne sürermiş cilt bakımıyla ilgili her şeyi severek yaparım ama nedense sütümü ağzıma ya da yüzüme sürmek cazip gelmiyor biberonda süt kaldıysa üzülerek döküyorum

Bana da cazip gelmiyor kardeşimin ısrarıyla 1-2 damla tadına baktım tatlıydı

Kocam içlik yerine benim hamile taytımı giyip dışarıya çıktı taytımı görünce cok duygulandım vay be dedim ne günlerdi
Benim eşim de bir defasında benim hamileyken bollaşan taytımı eşofman altı sanmış hali saha maçında giymişti
Uyku sersemiyken her uyandığında ne zaman emzirdiğini hatırlıyor musun yani?
Gerçekten tek hatırlamayan ben miymişim
Ben bunu gayet normal bi şey sanıyordum
Ben yazana kadar gün geçmiş ama olsun içimde kalmasın Ben yanıma yatırıyorum Merve gibi uzun zamandır. Gecen karanlıkta gördüm gözü kapalı sürekli soluna dönük emiyor ağzı havada meme yakalamaya çalışıyordu yazık Ben de arandikca veriyorum onun dışında uyanmıyor. Onu da gözünü açmadan homurdanarak bildiriyor bana gerci ağlayana kadar beklemiyorum Bezi de gün aydınlanınca gaz krizi oluyor o zaman değiştiriyorum belki rahatlar hem ayaklar hareket edince diye

Ya ben korkuyorum üstüne yatarım diye
Alamıyorum yanıma o yüzden
Sadece saat 7de onu uyutmaya alıyorum
Ben uyumuyorum korkuyorum

Bez işi de ç8k güzelmiş ama bizimki dediğim gibi pişik oldu

yalnız değilsin ben uygulama bile indirdim. Kaç dakika emiyor, ne zaman bezini değiştirmiştim, çiş kaç tane, kaka kaç tane, ne kadar uyuyor hep giriyorum bakıyorum sonrasında.

Emziricem mesela açıyorum uygulamayı süreyi başlatıyorum kaydediyorum hangi göğüsse. Bi ara benim oğlan 1.5 günde hep aynı saatte yapıyordu o uygulama sayesinde aynı zamanlarda yaptığını fark etmiştim. Gündüz kaç saat gece kaç saat uyumuş ordan bakıyorum falan. Unutunca elimde delil kalıyor

Ruh eşimi buldum sanırım
Bunu yapan 2 kişiymişiz toplamda
Herkesin yapmasına zaten gerek yok
Bi de beni stres etmiyor not almak
Aksine işimi kolaylaştırıyor
Çocuğu da sürekli emmek zorunda kalmaktan kurtarıyor

Neyse ben doktora gitmekten vazgeçtim zaten bunun için

Kesinlikle hatta girmeyince üzülüyorum bile tüh giremedim diye. Benim için ayrı bi aktivite resmen o kayıtlar Başak burcu olmamla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum ama

Ben bi de doktorluk bir durum olur doktor sorarsa diye not alıyorum daha çok. Bir şey sorarsa pat uygulamayı açar gösteririm diye

Dün 8 kere bez değiştirmişim
Maviye dönmüş bezlersen bahsediyorum
Bu bilgi burda dursun

Gece 11.30da en son bezi değiştirmişim ve bezi hala ıslanmadı hiç
Saat 5.45

Hem evlilik muhabbeti var hem de o çocuk da artık senin çocuğun oluyormuş dini eğitim falan vermek durumumdaymışsım. Günahlarından sen sorumlu oluyormuşsun

Dün 8 kere bez değiştirmişim
Maviye dönmüş bezlersen bahsediyorum
Bu bilgi burda dursun

Gece 11.30da en son bezi değiştirmişim ve bezi hala ıslanmadı hiç
Saat 5.45
Tuvalet iletişimini araştırmanı tavsiye ederim. Bebeğin bezini, kendini kirletmek istemiyor. Zeten bir hormon sebebiyle insanlar uykuda çiş yapmıyormuş.

Ya ben korkuyorum üstüne yatarım diye
Alamıyorum yanıma o yüzden
Sadece saat 7de onu uyutmaya alıyorum
Ben uyumuyorum korkuyorum

Bez işi de ç8k güzelmiş ama bizimki dediğim gibi pişik oldu
Bnde Yanıma alamıyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…