- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
İyi yapııyorsunSabah 7de yanıma geldi
Ama ben uyanık kalmaya çalışıyorum
Buralarda takiliyorum
Bnde hala süre tutuyorum emzirirkenyalnız değilsin ben uygulama bile indirdim. Kaç dakika emiyor, ne zaman bezini değiştirmiştim, çiş kaç tane, kaka kaç tane, ne kadar uyuyor hep giriyorum bakıyorum sonrasında.
Emziricem mesela açıyorum uygulamayı süreyi başlatıyorum kaydediyorum hangi göğüsse. Bi ara benim oğlan 1.5 günde hep aynı saatte yapıyordu o uygulama sayesinde aynı zamanlarda yaptığını fark etmiştim. Gündüz kaç saat gece kaç saat uyumuş ordan bakıyorum falan. Unutunca elimde delil kalıyor
Hepimiz ayrı ayrı kendi özelimizde manyağız işteBnde hala süre tutuyorum emzirirken
Tuvalet egitimli bebeDün 8 kere bez değiştirmişim
Maviye dönmüş bezlersen bahsediyorum
Bu bilgi burda dursun
Gece 11.30da en son bezi değiştirmişim ve bezi hala ıslanmadı hiç
Saat 5.45
Ben tutmuyorum ya genelde az emiyor zatenBnde hala süre tutuyorum emzirirken
Ay olmasın eğitimliTuvalet egitimli bebe
Bazen az emiyor doydu mu doymadı mı diye tutuyorumBen tutmuyorum ya genelde az emiyor zaten
DemiHepimiz ayrı ayrı kendi özelimizde manyağız işte
O niyeDemi
Asıl saat ek gıdada olacak
Sabah kahvaltı saati meme saati meyve saati yoğurt saati öğle yemeği ara öğün akşam yemeği bn hep saatli yapıyordumO niye
Yine neyi bilmiyorum
Kız 3 aylık bebeği nasıl ikna edeceğim çiş yapmasının kötü bi şey olmadığına?
Ben sürekli az emdiği psikolojisindeyim yaa, bir türlü kurtulamıyorumAz emiyolar diye mi süre tutuyonuz
Saatsiz olsa yemiyor muSabah kahvaltı saati meme saati meyve saati yoğurt saati öğle yemeği ara öğün akşam yemeği bn hep saatli yapıyordumbi program oluşturuyorsun ona göre devam edince düzenli oluyor
Yer yemez mi düzenli olması için Saat ilk zaman için iyi oluyorSaatsiz olsa yemiyor mu
Napion cnm cisler tartildimiSaatsiz olsa yemiyor mu
Ben işe başlayacağım yaYer yemez mi düzenli olması için Saat ilk zaman için iyi oluyor
Tabi bu istersen de yapmazsın
Şuan nasıl belli aralıklarla emziriyorsak onu da öyle düşün
Yok be 2 margarin çıkmazNapion cnm cisler tartildimicikarmi 2 margarin
OY masallah cok iyi cnm bizimki de 400 fln almisti iyi dedi dr minik minik buyuyor iste:)Ben işe başlayacağım ya
Bulduğu an yesin artık
Yok be 2 margarin çıkmaz
Doktora götürdüm şimdi
3 haftada 600 gr almış
Iyi herhalde
Keyfine göre takılBen işe başlayacağım ya
Bulduğu an yesin artık
Yok be 2 margarin çıkmaz
Doktora götürdüm şimdi
3 haftada 600 gr almış
Iyi herhalde
İlk 3 ay 1 kilo sonra 600 gr dediOY masallah cok iyi cnm bizimki de 400 fln almisti iyi dedi dr minik minik buyuyor iste:)
Keyfine göre takıl
İyi almış büyüdükçe miktar azalıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?