Neyse bencr de tuvalet eğitimliBenim kız 6 yaşına girecek doğduğu ilk günden bu güne kadar gece bezine ne çiş yaptı ne kaka ve kaç defa doktora götürdük bezi kuru uyanıyor diye doktor en sonunda doğuştan tuvalet eğitimli işte daha ne istiyorsun dedi gelişimi Kilo alımı normaldi
Gercekten de iki günde tuvaletini öğrendi ve hiç yatak ıslatma olayını yasamadik (maşallah diyeyim)hala da gece wc ye kalkmaz
Oğlumda bu hafta bir gün kuru uyandı sonra yaptığı bezinegiggles
Toprağa çiçek dibine felan mi döksen
Ben losyonu süruyom yüzüne hep. Yağı sürmedim ama çok yoğun olur diyeBu mustelanın kremi veya yağı yüze sürülüyor mu
Kizlar simdi size komik gelebilecek bisey sorucam
Simdi biliyosunuz ki ben sutumu sagip veriyorum, her sagimda bebegimin icebileceginin iki kati sut cikiyor
Artani posetleyip buzluga atiyoruz ama artik buzlukta yer kalmadi. 3 ay suresi dolmasa dahi sirf buzlukta yer acabilmem icin tarihi geride olanlari atsam bisey olur mu?
Internette gunah munah yazmislar ama cocugun icebileceginden fazlasi memede kalinca da ziyan oluyor sonucta, ayni mantik degil mi
Bide lavaboya mi dokeyim napayim bana bi akil verin
Hepimizin ortak aldığı losyonu diyorsun di miBen losyonu süruyom yüzüne hep. Yağı sürmedim ama çok yoğun olur diye
Ben süt anneliği düşündüm de kayınvalidem büyük no no dediAllah sağlık versin sana da bebişine de. Bence de toprağa dök. Lavabo giderleri kanalizasyona gidiyo yazık. Bir de bundan sonra bağışlamanın bi yolunu bulabilirsin bence. Birilerinin süt annesi olabilirsin.
Yes of korsHepimizin ortak aldığı losyonu diyorsun di mi
Yani evet evlenemezler filan dinen. Yuvaya da verilebilir tek cocuğa verilebilecekse. Şu da olabilir hastanelere sorulur. Sütü biten birine ulaşılır sağlık ocagından hastaneden filan.Ben süt anneliği düşündüm de kayınvalidem büyük no no dedi
SSütkardeşlik çok büyük bi müesseseymiş
Gelişi güzel olmaz dedi
Yuvaya filan verilse diye düşünmüştüm
Ama işte öyle kim olduğu belli olmadan verince sorun olur dediYani evet evlenemezler filan dinen. Yuvaya da verilebilir tek cocuğa verilebilecekse. Şu da olabilir hastanelere sorulur. Sütü biten birine ulaşılır sağlık ocagından hastaneden filan.
Ama işte öyle kim olduğu belli olmadan verince sorun olur dedi
Ben de dolapta saklamaya başladım
Bu arada buzdolabın dondurıcusuyla buzluk farkı ne?
Neden 6 ay değil de 3 ay saklanıyor buz dolabındakinde ?
Ooo masallah daha neolsin:)kac kilo oldu tontisNeyse bencr de tuvalet eğitimli
İyi düşüneyim iyi olsun
1 kiloya yakın almış sonuçta bu ay da
sabah tarttım
SöylemesemOoo masallah daha neolsin:)kac kilo oldu tontis
Masallah annesi nasil tasion kizSöylemesem
Sonra başıma bi şeyler geliyor
Ama 7 kiloyu geçti
Kolumda yatıyor bi deMasallah annesi nasil tasion kiz
Onu ben bilmiyorum sağım yapmıyorum. Ama sağlık ocağından filan ulasabilirsin yani tanışıp devam edebilirsin zaten.Ama işte öyle kim olduğu belli olmadan verince sorun olur dedi
HahahaKolumda yatıyor bi de
Allah seyit onbaşı gücü veriyor ni yerdem sonra
Aha bi an dedim bI ne zaman Bingöl uçağına bindikUyumayan bebe olunca uçak bile dinlememişBingöl uçağında ağlayan bebeği yolcular sallayarak uyuttu
Bingöl seferini yapan uçakta sürekli ağlayan bebeği annesinin kucağından alan 2 yolcu, battaniyeyle sallayarak uyuttu.www.ensonhaber.com
Ek gıdaya geçince kullanabilirsin onlariAma işte öyle kim olduğu belli olmadan verince sorun olur dedi
Şimdilik işe yaradı mı bilmiyorum hem süt ürünleri diyeti Hem de damlayı aynı anda kullanmaya başladım . Cuma gününden beri diyetteyim henüz farkedilir bir değişiklik olmadı. Sanırım biraz daha beklemek gerekiyor.Bizde kan çıkmadı canım .
Biogaia kullandık ama bizde de ise yaramadi. Ne diyeti yaptın peki canım ? İşe yaradı mı?
Toprağa dökün . Ben öyle yapmıştım . Bı büyüğümüz de lavaboya falan dökme demişti. Mantıklı geldi bana da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?