- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Her ay 1 kilo alsa yasina kdr ne olur sen dusun:)İlk 3 ay 1 kilo sonra 600 gr dedi
Ama 1 kg almamış oluyor deyince yine de iyi dedi
Ben artık hiçbi sayıya inanmıyorum
Kız bebekler erkek bebeklere gore daha yavas kilo aliyorlar genel olarakOY masallah cok iyi cnm bizimki de 400 fln almisti iyi dedi dr minik minik buyuyor iste:)
3. Ayda her hafta 200 gr giderse 800 gr almış oluyor yaHer ay 1 kilo alsa yasina kdr ne olur sen dusun:)
Oyle oluyordur herhalde benm ilk kiz mamayla besleniyrdu 1 er kilo aliyordu ondan belki:)birde tam bir kilo daha buyuk dogmustu bu kizimdan gelissinler de yarim kilo da iyidir zatenKız bebekler erkek bebeklere gore daha yavas kilo aliyorlar genel olarak
Benim oglum Zeynepden daha zayif dogdu bu aylarinda daha da kiloluydu.
Dogru3. Ayda her hafta 200 gr giderse 800 gr almış oluyor ya
Ona da iyi dedi işte
1 kilo yapmıyor sonuçta
İyi gözünaydınKizlar gaita sonucu negatifmis yani gizli kan yok demek herhalde dr diyete devam demis bir sure daha hadi bklm
Yolcular nasıl daraldiysa artıkHahaaa binersen de sallarsın
İyili sallamaya müsade etmişler
Ne zaman başlayacaksın iseŞimdi işe giderken kullanacağım
Sağınca myke çok çıkmıyor
Benim var tanıdığım ama aynı şehirde değiliz. Edirne de oturuyor. Kız kardeşi istanbul da, geldiği zaman alıp gidiyor sütünü kardeşindenkanserli hastalara da veriliyor diye biliyorum anne sütünü şifasından dolayı var mıdır acaba öyle alan biri bulmak lazım sütler ziyan olunca ben de çok üzülüyorum
Uyurken çiş yapamazlarmış, yapmak için uyanması lazımmış.Dün 8 kere bez değiştirmişim
Maviye dönmüş bezlersen bahsediyorum
Bu bilgi burda dursun
Gece 11.30da en son bezi değiştirmişim ve bezi hala ıslanmadı hiç
Saat 5.45
Hangi uygulamayı kullanıyorsun? Bende kaç saat uyudu, kaçta emmişti diye aklımda tutmaya çalışıyorumYer yemez mi düzenli olması için Saat ilk zaman için iyi oluyor
Tabi bu istersen de yapmazsın
Şuan nasıl belli aralıklarla emziriyorsak onu da öyle düşün
Gelecek pazartesiNe zaman başlayacaksın ise
Doktor da derin uyuyorsa normal dediUyurken çiş yapamazlarmış, yapmak için uyanması lazımmış.
Ben telefona not alıyorum her emme ve beziHangi uygulamayı kullanıyorsun? Bende kaç saat uyudu, kaçta emmişti diye aklımda tutmaya çalışıyorum
İyi iyi maşallahYok be 2 margarin çıkmaz
Doktora götürdüm şimdi
3 haftada 600 gr almış
Iyi herhalde
Şuan uygulama kullanmıyorum emzirme zamanı saate bakıyorumHangi uygulamayı kullanıyorsun? Bende kaç saat uyudu, kaçta emmişti diye aklımda tutmaya çalışıyorum
Ne var yok getirsinİyi iyi maşallahilk zamanlardaki gibi gitmez artık zaten
Ben de kocama söyleyeyim akşam poliklinikten tartı getirsin evde çocuğu patates gibi tartıyorduk bi ara şimdi 2 3 haftadır tartmadık biz de
Ben bebek bakımı diye bi uygulama indirmiştim oraya kaydediyorum herseyi, hem günlük haftalık aylık gelişim bilgileri oluyor bence çok güzelHangi uygulamayı kullanıyorsun? Bende kaç saat uyudu, kaçta emmişti diye aklımda tutmaya çalışıyorum
Yaa ay çok az kalmış, ben 3 ay ücretsiz almak istiyorum Allahim inşallah alabilirim çok aminGelecek pazartesi
Çok heyecanlıyım
Doktor da derin uyuyorsa normal dedi
Ama gün içinde çiş yapması lazım
Ben telefona not alıyorum her emme ve bezi
Dünyanın geyiğini yaptılar benimle önceki sayfalarda
Canım süt kardeşliği normal kardeşlik gibi oluyor süt kardesleri ve aynı zamanda diğer kardeşler de dahil birbiriyle evlenemiyor.Tanidik bildik bi aileyse sıkıntı olmaz benim annemin süt kardeşi var ordan biliyorum.giggles @jijikalp ben hiç araştırmadım nasıl bir sorumluluğu var süt anneliğin?
Geçtiğimiz hafta annemin çok sevdiği bir arkadaşı vefat etti, kızı da 20 gün evvel doğum yaptı bebeği çok küçük kendisi de kötü durumda tabi
Yarın annem yanına uğrayacak ben de sütü kesilirse bizim buzluktakileri vermeyi teklif et dedim erkek bebeği,yıllardır tanıdığımız iyi bir aile bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Tartın tartın bakalım ne çıkacakİyi iyi maşallahilk zamanlardaki gibi gitmez artık zaten
Ben de kocama söyleyeyim akşam poliklinikten tartı getirsin evde çocuğu patates gibi tartıyorduk bi ara şimdi 2 3 haftadır tartmadık biz de
Alırsın yaYaa ay çok az kalmış, ben 3 ay ücretsiz almak istiyorum Allahim inşallah alabilirim çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?