2021 Aralık Anneleri

Kız bebekler erkek bebeklere gore daha yavas kilo aliyorlar genel olarak
Benim oglum Zeynepden daha zayif dogdu bu aylarinda daha da kiloluydu.
Oyle oluyordur herhalde benm ilk kiz mamayla besleniyrdu 1 er kilo aliyordu ondan belki:)birde tam bir kilo daha buyuk dogmustu bu kizimdan gelissinler de yarim kilo da iyidir zaten

kanserli hastalara da veriliyor diye biliyorum anne sütünü şifasından dolayı var mıdır acaba öyle alan biri bulmak lazım sütler ziyan olunca ben de çok üzülüyorum
Benim var tanıdığım ama aynı şehirde değiliz. Edirne de oturuyor. Kız kardeşi istanbul da, geldiği zaman alıp gidiyor sütünü kardeşinden

Ne zaman başlayacaksın ise
Gelecek pazartesi
Çok heyecanlıyım
Uyurken çiş yapamazlarmış, yapmak için uyanması lazımmış.
Doktor da derin uyuyorsa normal dedi
Ama gün içinde çiş yapması lazım
Hangi uygulamayı kullanıyorsun? Bende kaç saat uyudu, kaçta emmişti diye aklımda tutmaya çalışıyorum
Ben telefona not alıyorum her emme ve bezi
Dünyanın geyiğini yaptılar benimle önceki sayfalarda

Yok be 2 margarin çıkmaz
Doktora götürdüm şimdi
3 haftada 600 gr almış
Iyi herhalde
İyi iyi maşallah ilk zamanlardaki gibi gitmez artık zaten
Ben de kocama söyleyeyim akşam poliklinikten tartı getirsin evde çocuğu patates gibi tartıyorduk bi ara şimdi 2 3 haftadır tartmadık biz de

Hangi uygulamayı kullanıyorsun? Bende kaç saat uyudu, kaçta emmişti diye aklımda tutmaya çalışıyorum
Şuan uygulama kullanmıyorum emzirme zamanı saate bakıyorum
Ama biri yazmıştı uygulama kullanıyorum diye

Ben de kocama söyleyeyim akşam poliklinikten tartı getirsin evde çocuğu patates gibi tartıyorduk bi ara şimdi 2 3 haftadır tartmadık biz de
Ne var yok getirsin

Gelecek pazartesi
Çok heyecanlıyım

Doktor da derin uyuyorsa normal dedi
Ama gün içinde çiş yapması lazım

Ben telefona not alıyorum her emme ve bezi
Dünyanın geyiğini yaptılar benimle önceki sayfalarda
Yaa ay çok az kalmış, ben 3 ay ücretsiz almak istiyorum Allahim inşallah alabilirim çok amin

Canım süt kardeşliği normal kardeşlik gibi oluyor süt kardesleri ve aynı zamanda diğer kardeşler de dahil birbiriyle evlenemiyor.Tanidik bildik bi aileyse sıkıntı olmaz benim annemin süt kardeşi var ordan biliyorum.

Tartın tartın bakalım ne çıkacak
Bu tartma zamanları ben niyeywe sımavagirecek gibi oluyorum
Yaa ay çok az kalmış, ben 3 ay ücretsiz almak istiyorum Allahim inşallah alabilirim çok amin
Alırsın ya
Doğru hatırlıyorsam yerine biri de vardı
Hakkın zaten
Rahat alırsın
Ben evde duramıyorum
Acilen işe gitmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…