- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bizimde perşembe günü tartı + aşı günü bakalım nasıl olacakTartın tartın bakalım ne çıkacak
Bu tartma zamanları ben niyeywe sımavagirecek gibi oluyorum
Alırsın ya
Doğru hatırlıyorsam yerine biri de vardı
Hakkın zaten
Rahat alırsın
Ben evde duramıyorum
Acilen işe gitmem gerek
Amaan daha rota virüs aşıları var dimi öfBizimde perşembe günü tartı + aşı günü bakalım nasıl olacak
Heyecanla bekliyorum
Evet beybiAmaan daha rota virüs aşıları var dimi öf
Ben ainir oldum o uygulamaya. Asla faturalarımı kabul etmiyor.A asabiyimben5 J jijikalp prima uygulamasını kullanıyor musunuz?
Bn hediye bi premium care külot bez yüklediğim fişlerden kazandım
Bakalım nasıl siz denediniz mi külot bez
Rota bizde ishal yaptı 1 günlük, zaten yapan ebe de uyarmıştı yapabilir diye ama huzursuzluk olmadıEvet beybirota menenjit inşallah onlar huzursuzluk yapmıyordur
Yapanlar bilgi versin
Nisanın ilk haftası da 3 lü karma aşıları var 4. Ay aşısı
Aşılar bitmiyordu
Uygulamadaki isimle fatura ismi aynı demiBen ainir oldum o uygulamaya. Asla faturalarımı kabul etmiyor.
Ebebektem 5 paket bez aldım, hepsine ayrı fatura çıkarmışlar gönderdim primaya diyor ki hepsi aynı faturao yüzden bıraktım kullanmayı
Çok iyiymiş inşallah bizde rahatça atlatırızRota bizde ishal yaptı 1 günlük, zaten yapan ebe de uyarmıştı yapabilir diye ama huzursuzluk olmadı
Hiç öyle bişeyden haberim bile yok bütün faturaları attım sorumsuz tüketiciA asabiyimben5 J jijikalp prima uygulamasını kullanıyor musunuz?
Bn hediye bi premium care külot bez yüklediğim fişlerden kazandım
Bakalım nasıl siz denediniz mi külot bez
Ah bu kocalar
Nette varsa fatura yükle kullanHiç öyle bişeyden haberim bile yok bütün faturaları attım sorumsuz tüketici
Külot bez denemedim hiç merak ediyordum sen kullan bakalım
Hersey geciyor unuyuyor insan yeter ki yavrularimiz iyi olsunNasıl bir sınav bu cidden çıldırıyorum artık
Yok canim sadece cocuk doktoruna goturdum insallah sizinki de gecer belki buyudukce vucutlari toparlar kendi kendineKizariklikla belli ediyor demekki insallah bir an once gecer cnm alerji doktoruna gidiyormsn benim bagirsaklarinda oldugu icin cilte birsey yok oyuzden anlamam da zor sut urunleri diyetn 3.gunu bir degsklk yok henuz
Insallah gerek kalmaz baska doktora canimValla kızlar artık kafam kaldırmıyor başladım bi doktora bine yakın param gitti mecburen 1 ay devam edicem mecburen böyle ölüm diyetine. Öbür aya başka doktor bakarım büyük ihtimalle.
Insallah canim cok uzun surmese cok zorYok canim sadece cocuk doktoruna goturdum insallah sizinki de gecer belki buyudukce vucutlari toparlar kendi kendine
Yok canım daha değil perşembe inşallah
Ben geçen hafta 100 gr almışım yaaaYok canım daha değil perşembe inşallahsenin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?