2021 Aralık Anneleri

Tmm cnm yazarım
Niye o kadar katı diyet vermiş ki bnmkiyle konuştuğumda katı diyet şuan olmaz sütü artırıp kilo vericez demişti
Aman ya 100 gr ne ki lavaboya çıkmayınca bile almış gözüküyor insan sapıtmış heralde
Aman sütün azalacaksa bırak onu başka bi tane bul

İşte 100 gr aldım diye verdi zaarlisteyi görsen 100 Kilo sanırsın beni degistiricem ya instegramda takipçisi çok diye gitmiştim kendisine sosyal medya işte herseyi yalan dolan

Benim de aleeji diyetisyeni mi bulmam lazm acaba bu is uzun surcekse

yurtdışında bebeğim banyo suyuna katıyolar cildine iyi geliyomuş galiba instagramda bir sürü video var
Hiç bilgim yok kim dedi ağırmış
Bizde perşembe olacaz
Valla doktor da demişti ağır aşı olduğu için sağlık ocakları yapmıyo diye, olanları internette okudum hep çok fazla bacak ağrısı ve ateş yaptı yazmışlar çok korktum gerildim

İşte 100 gr aldım diye verdi zaarlisteyi görsen 100 Kilo sanırsın beni degistiricem ya instegramda takipçisi çok diye gitmiştim kendisine sosyal medya işte herseyi yalan dolan
100 kilo bile olsan o kadar ağır neye göre veriyor ki
Kaldı ki emziriyorsun sütü artırmak için bişeyler de vermeli süt kesilince nolcak

Bnm bilgim yoktu bakalım dr ne dicek

Yok canım daha değil perşembe inşallah senin nasıl gidiyor
Allah aşkına ne yemeği öneriyor bize de yaz ben böyle beslenmekten bıktım
Sebze salata yemeyi çok özlüyorum hepsi gaz yapıyor diyorlar saçma salak pilav makarna et yiyorum hiçbirini sevmem
Artık bungaz diyetini açabiliriz bence bu arada ya 3 aylık oldular

Cumartesi günü yarım kase mercimek çorbası içtim bişi olmadı
Salata da Arada yiyorum salatayı o kadar seviyorum ki resmen artık rüyama giriyordu
Kız sen kocana sorsana
Bnde brokoli karnabahar özledim hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi
Bi de acı özledim korkudan ağzıma süremiyorum bi de bulgur pilavı

Ben geçen akşam kurufasulye yedim çok korktum gaz olacak diye ama olmadı çok şükür kimyon içmistim peşine iki bardak o ise yaradı sanırım
Bu haftaki listemi yazayim ben
Sabah: bir yumurta 5 zeytin veya yarım avakado veya bir ceviz,kibrit kutusu kadar peynir, bol sogus sebze sebze , bir dilim denge ekmeği
Öğlen : iki kepçe çorba (ekmek Vs yok)
Ara: iki silme yemek kaşığı yulaf yarım bardak süt yarım bardak su icine bir meyve ve tarçın
Aksam: iki kepçe çorba, yagsiz salata,üç köfte kadar et tavuk Balık (haşlama veya ızgara olacak)
Ya da
İki kepçe çorba, 6 yemek kaşığı bakliyat veya sebze yemegi (yemeğin suyu olmayacak), 4 yemek kaşığı yoğurt
ARA : 10 Badem veya 8 fındık veya iki ceviz +2 kuru kayısı
Günde 3,5 litre su
Oglen ve akşam yemeklerde ekmek kesinlikle yok
Günde bir saat spor (bebisten fırsat var sanki)
Hepsi bu yazarken çok şey var gibi ama yerken hiçbişey yok gibi yaaaa sorun bende mi acaba emzirmek zaten çok aciktiriyor

Kocam da başla artık dedi ama ona güvenemiyorum ben isyan ettim diye ye demiştir belki birinden daha duymam gerekir
Vallahi bulgur pilavı mercimek çorbası özledim ya bundan sonra yiyorum bu da koca adam oldu çıkarsın gazını canım 3 aydır amuda kalkmadığımız kaldı çıkarmak için daha yeter

Sporu nasıl yapcaz
Bunkarı yersen zaten sporsuz kg verirsin ki
Ama emzirirken az sanki
Dur bakim bnmki ne verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…