- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
He ya yeter artık tak ettiKocam da başla artık dedi ama ona güvenemiyorum ben isyan ettim diye ye demiştir belki birinden daha duymam gerekir
Vallahi bulgur pilavı mercimek çorbası özledim ya bundan sonra yiyorum bu da koca adam oldu çıkarsın gazını canım 3 aydır amuda kalkmadığımız kaldı çıkarmak için daha yeter
Bence listen güzel ya ben ekmek yemiyorum normalde de zatenBen geçen akşam kurufasulye yedim çok korktum gaz olacak diye ama olmadı çok şükür kimyon içmistim peşine iki bardak o ise yaradı sanırım
Bu haftaki listemi yazayim ben
Sabah: bir yumurta 5 zeytin veya yarım avakado veya bir ceviz,kibrit kutusu kadar peynir, bol sogus sebze sebze , bir dilim denge ekmeği
Öğlen : iki kepçe çorba (ekmek Vs yok)
Ara: iki silme yemek kaşığı yulaf yarım bardak süt yarım bardak su icine bir meyve ve tarçın
Aksam: iki kepçe çorba, yagsiz salata,üç köfte kadar et tavuk Balık (haşlama veya ızgara olacak)
Ya da
İki kepçe çorba, 6 yemek kaşığı bakliyat veya sebze yemegi (yemeğin suyu olmayacak), 4 yemek kaşığı yoğurt
ARA : 10 Badem veya 8 fındık veya iki ceviz +2 kuru kayısı
Günde 3,5 litre su
Oglen ve akşam yemeklerde ekmek kesinlikle yok
Günde bir saat spor (bebisten fırsat var sanki)
Hepsi bu yazarken çok şey var gibi ama yerken hiçbişey yok gibi yaaaasorun bende mi acaba emzirmek zaten çok aciktiriyor
Bulgur ye bisi olmaz sut yaparCumartesi günü yarım kase mercimek çorbası içtim bişi olmadı
Salata da Arada yiyorum salatayı o kadar seviyorum ki resmen artık rüyama giriyordu
Kız sen kocana sorsana
Bnde brokoli karnabahar özledim hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi
Bi de acı özledim korkudan ağzıma süremiyorum bi de bulgur pilavı
Bnm koca dr olsa demek beni aç bırakırKocam da başla artık dedi ama ona güvenemiyorum ben isyan ettim diye ye demiştir belki birinden daha duymam gerekir
Vallahi bulgur pilavı mercimek çorbası özledim ya bundan sonra yiyorum bu da koca adam oldu çıkarsın gazını canım 3 aydır amuda kalkmadığımız kaldı çıkarmak için daha yeter
Dur bakiyim annem lahana sarması yapmıştı onla başlayayım akşam bişey olmaz yarın da brokoli denerim üşenmezsemHe ya yeter artık tak etti
Bu akşam hepsinden pişirip gaz bombası yapmayak
Bn diyorum yavaş yavaş başla
Ee peki mercimek köftesi de Bulgurlu süt yapar mıBulgur ye bisi olmaz sut yapar
Başla başla afiyet şifa süt olsunDur bakiyim annem lahana sarması yapmıştı onla başlayayım akşam bişey olmaz yarın da brokoli denerim üşenmezsem
Benim evde spor bisikletim var ama vakit bulamıyorum kiSporu nasıl yapcaz
Bunkarı yersen zaten sporsuz kg verirsin ki
Ama emzirirken az sanki
Dur bakim bnmki ne verecek
Ye gitsin kimyonluEe peki mercimek köftesi de Bulgurlu süt yapar mı
Hahahah hayat onlara güzel vallaBnm koca dr olsa demek beni aç bırakır
Önce ye bişey olmaz diyor sonra çocuk ağlayınca acaba yedinin gaz mı yaptı diyo
Ayyy benim gözüm mu aç acabaBence listen güzel ya ben ekmek yemiyorum normalde de zaten
Ama benim için hatrı sayılır bi eksik var tatlı konusunda kesintiye uğramamalıyım
Kuru fasülye de sert girmişsin he maşallah
Spor keşke yapabilsek valla hamileyken yapıyordum ne güzel oluyordu şimdi vücudum güçsüzleşti hissediyorum
Süt içebiliyor muyuz?Ona zinhar demişlerdi sankiBenim evde spor bisikletim var ama vakit bulamıyorum ki
Mesela diyor ki bir bardak süt ivmissen o gün kesinlikle yoğurt yemeyeceksin
Git bakalım ne verecek
Ben simdi kızımda gittiğim diyetisyenime gidicem biraz uzakti yeri o yüzden gitmemistim
Ee bizden bebeğe gediyor bize ne kaldı kalsiyumBenim evde spor bisikletim var ama vakit bulamıyorum ki
Mesela diyor ki bir bardak süt ivmissen o gün kesinlikle yoğurt yemeyeceksin
Git bakalım ne verecek
Ben simdi kızımda gittiğim diyetisyenime gidicem biraz uzakti yeri o yüzden gitmemistim
Diyetisyene başlamadan 3 öğün tatlı mı yesem napsamSüt içebiliyor muyuz?Ona zinhar demişlerdi sanki
İçilir ya benceSüt içebiliyor muyuz?Ona zinhar demişlerdi sanki
Meyveyi tarcina bandirip yedim ben vallaDiyetisyene başlamadan 3 öğün tatlı mı yesem napsam
Ohh ohh maşallahİçilir ya bence
Gaz olayı bitmiştir artık kolik degilse 3 aylık olmuş seninki de ben fasulye nohut karnabahar brokoli hariç hersey yiyip içtim ama bizimkinin gaz derdi çok yoktu
Ooo süperMeyveyi tarcina bandirip yedim ben vallaama o hafta 2 buçuk Kilo vermiştim
Çok cesurca başlamışsınBende tek tek deniyorum kurufasulye denedim sıra nohutta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?