- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Kız yok o bebişe göre değişir seninki uykusunda salabiliyor demekYa o diil de bu gece ciş olmaz olayı beni üzdü. Benim bebe hiç uyumuyo demek ki. Ben dolu bez alıyom.
Ne biliyim sanki bi benimki işiyo sandımKız yok o bebişe göre değişir seninki uykusunda salabiliyor demek
Bizimki değişiyor ya bazen bi bakıyorum uykusunda bezde tek kuru yer kalmamış bazen de uyanır uyanmaz yapmaya başlıyor
Gece bizimki de yapiyor ya mesela bugun 1 kg aldimYa o diil de bu gece ciş olmaz olayı beni üzdü. Benim bebe hiç uyumuyo demek ki. Ben dolu bez alıyom.
Bu is bu kadar hesapla kitapla olmamalı bence. Ben gözümle bakınca anlayabiliyorum etlenen butlanan kısımları. Kıyafetler küçüldükçe büyüdüğünü görüyoruz. Yürümeye başlayınca çıkarlar basküle işteBebek tartilari 300tl falan sonucta duzenli kullanilacak bise uzun sure eve almak bana cok mantikli geliyor sacmaliyormuyum acaba ya eşime soyledim de sanki tomografi makinasi al demisim gibi tepki verdi
Gerek yok ya sürekli tartıcan mıBebek tartilari 300tl falan sonucta duzenli kullanilacak bise uzun sure eve almak bana cok mantikli geliyor sacmaliyormuyum acaba ya eşime soyledim de sanki tomografi makinasi al demisim gibi tepki verdi
Vala ben asla anlamiyorum kus kadar geliyor bana 3250 dogdu ikinci ay 6150ydi ben sok oldum bana sorsan 5 anca derdimBu is bu kadar hesapla kitapla olmamalı bence. Ben gözümle bakınca anlayabiliyorum etlenen butlanan kısımları. Kıyafetler küçüldükçe büyüdüğünü görüyoruz. Yürümeye başlayınca çıkarlar basküle işte
Hay masallahVala ben asla anlamiyorum kus kadar geliyor bana 3250 dogdu ikinci ay 6150ydi ben sok oldum bana sorsan 5 anca derdimsimdi 15 gundur alerjiden dolayi kilo almiyor mesela onu takip etmem lazim tarti yok edemiyorum
Biz bugün aşının birini olduk salı diğeri olacak 2 si birden ağır olur diye tek olduBizimde perşembe günü tartı + aşı günü bakalım nasıl olacak
Heyecanla bekliyorum
O zmn dr söyleyeyim hepsini bir yapmasınBiz bugün aşının birini olduk salı diğeri olacak 2 si birden ağır olur diye tek oldu
Seninkinde de meme reddi var mı,benimki halen devam ediyor aşırı derecede morelim bozuluyor. 10Ben tutmuyorum ya genelde az emiyor zaten
Bazen var bazen emiyor karisik bugun ne farkettim biraz tazyikli gelmeye basladi dunden beri rahatsiz etti bebegi ya ondan cekistiriyor birakiyor falan sikip bosaltim ama oyle karisik emme durumlarimiz. Sen neler deniyorsun emmesi icin. En iyi emmesi uykudan hemen uyanir uyanmaz o uyku sersemligiyle yoksa huysuzkeb istemiyorSeninkinde de meme reddi var mı,benimki halen devam ediyor aşırı derecede morelim bozuluyor. 10
Ben de su kaka durumlarina moralim bozuluyor insallah gecer bugun yine mukuslu yaptiSeninkinde de meme reddi var mı,benimki halen devam ediyor aşırı derecede morelim bozuluyor. 10
Ben gece full time yapıyorum neredeyse aç kalmasına izin vermemeye calisiyorum ama son 2 gündür bıraktım diye sanki gün içinde memede isteme ve memedeki dakikaları azaldı taş çatlasa 6 dk dir yani ,bugün birde 1 ay öncesinde görenler gördü sanki zayıflamış dediler iyice takıntı yaptımBazen var bazen emiyor karisik bugun ne farkettim biraz tazyikli gelmeye basladi dunden beri rahatsiz etti bebegi ya ondan cekistiriyor birakiyor falan sikip bosaltim ama oyle karisik emme durumlarimiz. Sen neler deniyorsun emmesi icin. En iyi emmesi uykudan hemen uyanir uyanmaz o uyku sersemligiyle yoksa huysuzkeb istemiyor
Kilo aliyordur cnm benim merak etme 400 500 gr alsa o da iyidir yani.emzirme konusu da inslalah birakmazlar tazyikten meme reddi olurmus boyle degildi sanki benm yeni oldu sikiyorum baya fiskirir gibingeliyor mesela bir kanaldn belki gecer emzirmeden biraz sagmak lazmmis elle ya da makaslama gibi emzirme cok mecbur kalrsakBen gece full time yapıyorum neredeyse aç kalmasına izin vermemeye calisiyorum ama son 2 gündür bıraktım diye sanki gün içinde memede isteme ve memedeki dakikaları azaldı taş çatlasa 6 dk dir yani ,bugün birde 1 ay öncesinde görenler gördü sanki zayıflamış dediler iyice takıntı yaptımve dün 4 gün sonra zorla kaka yaptırdık zeytinyağı icirdik olmadı ,poposuna bolca zeytinyağı bocaladik kaka yaptı şükür ama kabız bildiğin kalıp halinde yaptı ve senin dediğin gibi benimde memede tazyik fazla ve çocuk ilk iki dak emiyo sonra bağırsaklardan ses geliyo basliyo ağlamaya ve istemiyo memeyi geri çekiyo. Benimki kaka yapamiyo seninki mukuslu diyosun ,annelik gerçekten bir delilik . Kafama yine meme emmeme ve kgsunu taktim
Bebisin bogazina kacti diyelim birakiyor birdaha istemiyor . Sessiz ortamda bebek sakinken anne karni muzigi beyaz gurultu gibi seslerle uykudan uyanir uyanmaz bir dene cnm bakalim insallah fayda ederBen gece full time yapıyorum neredeyse aç kalmasına izin vermemeye calisiyorum ama son 2 gündür bıraktım diye sanki gün içinde memede isteme ve memedeki dakikaları azaldı taş çatlasa 6 dk dir yani ,bugün birde 1 ay öncesinde görenler gördü sanki zayıflamış dediler iyice takıntı yaptımve dün 4 gün sonra zorla kaka yaptırdık zeytinyağı icirdik olmadı ,poposuna bolca zeytinyağı bocaladik kaka yaptı şükür ama kabız bildiğin kalıp halinde yaptı ve senin dediğin gibi benimde memede tazyik fazla ve çocuk ilk iki dak emiyo sonra bağırsaklardan ses geliyo basliyo ağlamaya ve istemiyo memeyi geri çekiyo. Benimki kaka yapamiyo seninki mukuslu diyosun ,annelik gerçekten bir delilik . Kafama yine meme emmeme ve kgsunu taktim
Mama veriyormuydun cnm kilosu ne kdrdi 3 aylikBen gece full time yapıyorum neredeyse aç kalmasına izin vermemeye calisiyorum ama son 2 gündür bıraktım diye sanki gün içinde memede isteme ve memedeki dakikaları azaldı taş çatlasa 6 dk dir yani ,bugün birde 1 ay öncesinde görenler gördü sanki zayıflamış dediler iyice takıntı yaptımve dün 4 gün sonra zorla kaka yaptırdık zeytinyağı icirdik olmadı ,poposuna bolca zeytinyağı bocaladik kaka yaptı şükür ama kabız bildiğin kalıp halinde yaptı ve senin dediğin gibi benimde memede tazyik fazla ve çocuk ilk iki dak emiyo sonra bağırsaklardan ses geliyo basliyo ağlamaya ve istemiyo memeyi geri çekiyo. Benimki kaka yapamiyo seninki mukuslu diyosun ,annelik gerçekten bir delilik . Kafama yine meme emmeme ve kgsunu taktim
Kafama o kadar takılıyor ki ,kendimi suçlu gibi hissediyorum işte senin memendeki süt yağlı değil filan diyorlar iyice düşüyorum çünkü istiyorum hem kg alsın hemde emsin düzgün .500 gram almış 1 aydaKilo aliyordur cnm benim merak etme 400 500 gr alsa o da iyidir yani.emzirme konusu da inslalah birakmazlar tazyikten meme reddi olurmus boyle degildi sanki benm yeni oldu sikiyorum baya fiskirir gibingeliyor mesela bir kanaldn belki gecer emzirmeden biraz sagmak lazmmis elle ya da makaslama gibi emzirme cok mecbur kalrsak
Mama vermiyorum 1.5 ay oldu.mamayi keseli ,tamamen bıraktık mamayı, 6 kg 62 cm .Mama veriyormuydun cnm kilosu ne kdrdi 3 aylik
Benimki de öyle idi eskiden ilk 1.5 ay o kadar güzel emiyordu ki tazyikten tikana tikana bu hale geldiBebisin bogazina kacti diyelim birakiyor birdaha istemiyor . Sessiz ortamda bebek sakinken anne karni muzigi beyaz gurultu gibi seslerle uykudan uyanir uyanmaz bir dene cnm bakalim insallah fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?