2021 Aralık Anneleri

Bazen az emiyor doydu mu doymadı mı diye tutuyorum
Bugün bizim doktor 2 3 dakika bile emse yeter kafana takma o doyacak kadar süt çeker dedi.Bizde meme reddi biberon reddi olmasına rağmen 23 günde 700 gr almış.Doktor artık bundan sonra aylık 500 gr alarak gidecek sütüm yetmiyor sanma dedi.Birde damla verdi bana ama deneyim memnun kalırsam tavsiye edicem.Bestlak yada galactago değil.

Bende bezını görünce canım sıkılıyor hep mukuslu kıloda almıyo gıbı
Bizimde kaka 4 5 gündür hem yeşil hem mukuslu bugün doktora sordum olabilir dedi,tatildi mi size mi öyle geliyor ? Bide boy atıyorlar zayıf geliyo gözümüze aşıdan sonra bebek kilo almadı diyordum hem kilo almış hem 4 cm boy atmış.Mukuslu kakaya çok takılmayın bence

Kızlar oğluma yarın bexsero ve rota aşısı yapılacaktı ama 2 gündür akşamları deli gibi ağlıyor 2 saat boyunca kesintisiz gazdan sanırım. Bu haldeyken bir de aşı olmasın diyorum 1 hafta sonra yaptırsam bir sıkıntı olur mu ?

Maşallah maşallah biz hastalandık ya o ora emmiyordu dk tutmaya başladık
Baba da 2 aylıkken 5 dk da bile doyar dedi

Uygulamadaki isimle fatura ismi aynı demi
Bnde hiç öyle yapmadı
Sen deyince fatura ismine baktim bu salak ebebek bize baska isimle fatura kesmis
Valla ben bu aksam hem ev yogurdu yedim (normalde laktozsuz yiyordum 3 aydir) hem de ic fasulye yedim bakalim gece uzun mu gececek eger bunlara ragmen rahat uyursa bundan sonra her seyi yerim valla
Ya o diil de bu gece ciş olmaz olayı beni üzdü. Benim bebe hiç uyumuyo demek ki. Ben dolu bez alıyom.
Bizimki sabah 1 kg bez ile uyaniyor ama gayet de horul horul uyuyor
Bexero 4.ay degil mi ya

Bnmde bıgün yeşil ve mukusluydu dr bi soracam nette yeşil kaka için huzurlu be mutluysa sorun yok

Benim doktorum 3.ay rotayla birlikte yapcaz demişti

Bexsero aşısı yaptıran var mı ? Çok ağır bir aşıymış sanırım, gitmeden calpol vermem gerekiyor mu ?
Haftaya sali yapılacak bugün ninenrix yapildi bexsero ile ikisi ağır olmasın diye böyle dedi doktor bu aşı çok ağır değil saat 15.00 gibi yapildi 1 2 saat huzursuzlandi suan uyuyor ateş filan yok

Diyetisyene başlamadan 3 öğün tatlı mı yesem napsam
Valla ben süt derdine düştüm e bulursam yemeye çalışıyorum.Bugun doktor diyor sütü artiran şey moral anne strese girmeyecek eşim diyor ben varım o dediğiniz çok zor .Bak az önce tahin helvası yedim zorla uyuyacağım insallah sütüm bollasacak

Sinirlerim bozuluyor birşey de diyemiyorum ilk ay evet tombikti filan gördüler ya o halde demek şimdi ince görünce bayağı söyleyen var , yok sütun yağlı degil ,yok iyi bakamiyosun çocuğa ,niye mama vermiyorsun vs . Mama versem iyice bırakacak memeyi ,zaten şuan meme reddi var . İnsanlar gerçekten hep negatif enerjileriyle sömürüyorlar
Boyu da kilosu da gayet iyi neresi zayıf ? Önemli olan sağlıklı olması
Kesinlikle bende sağlığından yanayım ama saçma sapan konuşulunca düşüyor insan .

Ya ben korkuyorum üstüne yatarım diye
Alamıyorum yanıma o yüzden
Sadece saat 7de onu uyutmaya alıyorum
Ben uyumuyorum korkuyorum

Bez işi de ç8k güzelmiş ama bizimki dediğim gibi pişik oldu
Ben temkinli uyurum o yüzden bana kolay geliyor böyle. Küçük kızım da böyle emerek uyurdu rahat oluyor valla
Sabah kahvaltı saati meme saati meyve saati yoğurt saati öğle yemeği ara öğün akşam yemeği bn hep saatli yapıyordum bi program oluşturuyorsun ona göre devam edince düzenli oluyor
Yok daha neler Hiç saat tutmadım bırakın bu işleri kafanız genç yaşta dolmasın böyle şeylerle
Dün akşam bulgur pilavı yedim rutinini bozmadı. Bugün de karnabahar yedim şu anlık sıkıntı yok. Kafaya takınca mutlaka kötü oluyor benim gibi relaks olun yemek konusunda Hamileyken de lahana sarması falan yiyordum hatirlarsan. Gazlı bebek ne yersen ye gaz oluyor. Zaten dişim kötü durumda bide yemek seçip aç kalamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…