Bende bezını görünce canım sıkılıyor hep mukuslu kıloda almıyo gıbıBen de su kaka durumlarina moralim bozuluyor insallah gecer bugun yine mukuslu yaptisanki kilo alimi da oyuzden azaldi bence
Bugün bizim doktor 2 3 dakika bile emse yeter kafana takma o doyacak kadar süt çeker dedi.Bizde meme reddi biberon reddi olmasına rağmen 23 günde 700 gr almış.Doktor artık bundan sonra aylık 500 gr alarak gidecek sütüm yetmiyor sanma dedi.Birde damla verdi bana ama deneyim memnun kalırsam tavsiye edicem.Bestlak yada galactago değil.Bazen az emiyor doydu mu doymadı mı diye tutuyorum
Ben o günleri iple çekiyorum çok rahat oluyo herseyin saati belli,şuan kesinlikle gece uykusu dışında düzenimiz yok.Surekli memedeDemi
Asıl saat ek gıdada olacak
Bizimde kaka 4 5 gündür hem yeşil hem mukuslu bugün doktora sordum olabilir dedi,tatildi mi size mi öyle geliyor ? Bide boy atıyorlar zayıf geliyo gözümüze aşıdan sonra bebek kilo almadı diyordum hem kilo almış hem 4 cm boy atmış.Mukuslu kakaya çok takılmayın benceBende bezını görünce canım sıkılıyor hep mukuslu kıloda almıyo gıbı
Maşallah maşallahBugün bizim doktor 2 3 dakika bile emse yeter kafana takma o doyacak kadar süt çeker dedi.Bizde meme reddi biberon reddi olmasına rağmen 23 günde 700 gr almış.Doktor artık bundan sonra aylık 500 gr alarak gidecek sütüm yetmiyor sanma dedi.Birde damla verdi bana ama deneyim memnun kalırsam tavsiye edicem.Bestlak yada galactago değil.
Sen deyince fatura ismine baktim bu salak ebebek bize baska isimle fatura kesmisUygulamadaki isimle fatura ismi aynı demi
Bnde hiç öyle yapmadı
Valla ben bu aksam hem ev yogurdu yedim (normalde laktozsuz yiyordum 3 aydir) hem de ic fasulye yedimAllah aşkına ne yemeği öneriyor bize de yaz ben böyle beslenmekten bıktım
Sebze salata yemeyi çok özlüyorum hepsi gaz yapıyor diyorlar saçma salak pilav makarna et yiyorum hiçbirini sevmem
Artık bungaz diyetini açabiliriz bence bu arada ya 3 aylık oldular
Bizimki sabah 1 kg bez ile uyaniyor ama gayet de horul horul uyuyorYa o diil de bu gece ciş olmaz olayı beni üzdü. Benim bebe hiç uyumuyo demek ki. Ben dolu bez alıyom.
Bexero 4.ay degil mi yaKızlar oğluma yarın bexsero ve rota aşısı yapılacaktı ama 2 gündür akşamları deli gibi ağlıyor 2 saat boyunca kesintisiz gazdan sanırım. Bu haldeyken bir de aşı olmasın diyorum 1 hafta sonra yaptırsam bir sıkıntı olur mu ?
Bnmde bıgün yeşil ve mukusluydu dr bi soracam nette yeşil kaka için huzurlu be mutluysa sorun yokBizimde kaka 4 5 gündür hem yeşil hem mukuslu bugün doktora sordum olabilir dedi,tatildi mi size mi öyle geliyor ? Bide boy atıyorlar zayıf geliyo gözümüze aşıdan sonra bebek kilo almadı diyordum hem kilo almış hem 4 cm boy var atmış.Mukuslu kakaya çok takılmayın bence
Benim doktorum 3.ay rotayla birlikte yapcaz demiştiSen deyince fatura ismine baktim bu salak ebebek bize baska isimle fatura kesmis
Valla ben bu aksam hem ev yogurdu yedim (normalde laktozsuz yiyordum 3 aydir) hem de ic fasulye yedimbakalim gece uzun mu gececek eger bunlara ragmen rahat uyursa bundan sonra her seyi yerim valla
Bizimki sabah 1 kg bez ile uyaniyor ama gayet de horul horul uyuyor
Bexero 4.ay degil mi ya
Arada bir olurmuş öyle bizde de 1 2 kere olmuştu devamı gelmiyorsa önemli değilmişBnmde bıgün yeşil ve mukusluydu dr bi soracam nette yeşil kaka için huzurlu be mutluysa sorun yok
Haftaya sali yapılacak bugün ninenrix yapildi bexsero ile ikisi ağır olmasın diye böyle dedi doktor bu aşı çok ağır değil saat 15.00 gibi yapildi 1 2 saat huzursuzlandi suan uyuyor ateş filan yokBexsero aşısı yaptıran var mı ? Çok ağır bir aşıymış sanırım, gitmeden calpol vermem gerekiyor mu ?
Kız olurmu öyle ya altını ıslatan çocuklar uyanıp yapıp geri mi uyuyo?Uyansa tuvalete gider dimi takma benceYa o diil de bu gece ciş olmaz olayı beni üzdü. Benim bebe hiç uyumuyo demek ki. Ben dolu bez alıyom.
Valla ben süt derdine düştüm e bulursam yemeye çalışıyorum.Bugun doktor diyor sütü artiran şey moral anne strese girmeyecek eşim diyor ben varım o dediğiniz çok zorDiyetisyene başlamadan 3 öğün tatlı mı yesem napsam
Bebek tartilari 300tl falan sonucta duzenli kullanilacak bise uzun sure eve almak bana cok mantikli geliyor sacmaliyormuyum acaba ya eşime soyledim de sanki tomografi makinasi al demisim gibi tepkiOnu diyenler yüzünden ortalık obez çocuk kaynıyor.Kapasitesine göre yiyecek sürekli beslersen mide genişler doymak bilmez.Bide bebeler kucakcı taşıması var.Oyle diyene kasaba et borcumuz yok bebeğim gayet sağlıklı dersinKafama o kadar takılıyor ki ,kendimi suçlu gibi hissediyorum işte senin memendeki süt yağlı değil filan diyorlar iyice düşüyorum çünkü istiyorum hem kg alsın hemde emsin düzgün .500 gram almış 1 aydakime göre neye göre normal ,öyle bir dünyada yaşıyoruz ki drlara göre normal olan dışarıdaki insana göre aaa bu çocuk çok zayıf vs diyorlar ister istemez insan üzülüyor . Meme olayı garip bişey bilmiyorum yani ne şekilde emzirsek bilemiyorum
Boyu da kilosu da gayet iyi neresi zayıf ? Önemli olan sağlıklı olmasıMama vermiyorum 1.5 ay oldu.mamayi keseli ,tamamen bıraktık mamayı, 6 kg 62 cm .
Aynen önemsemedi benim doktor ben solgarin malt hapindan diye düşünüyorum.Ons başladığım günden beri yeşil.Ha0in kendi de yeşil zatenBnmde bıgün yeşil ve mukusluydu dr bi soracam nette yeşil kaka için huzurlu be mutluysa sorun yok
Masallah cok iyi canimMama vermiyorum 1.5 ay oldu.mamayi keseli ,tamamen bıraktık mamayı, 6 kg 62 cm .
Kesinlikle bende sağlığından yanayım ama saçma sapan konuşulunca düşüyor insan .Boyu da kilosu da gayet iyi neresi zayıf ? Önemli olan sağlıklı olması
İnşallah inşallahMasallah cok iyi canimonemli olan gelisip buyumeleri insallah memeye de devam ederler
Ben temkinli uyurum o yüzden bana kolay geliyor böyle. Küçük kızım da böyle emerek uyurdu rahat oluyor vallaYa ben korkuyorum üstüne yatarım diye
Alamıyorum yanıma o yüzden
Sadece saat 7de onu uyutmaya alıyorum
Ben uyumuyorum korkuyorum
Bez işi de ç8k güzelmiş ama bizimki dediğim gibi pişik oldu
Yok daha nelerSabah kahvaltı saati meme saati meyve saati yoğurt saati öğle yemeği ara öğün akşam yemeği bn hep saatli yapıyordumbi program oluşturuyorsun ona göre devam edince düzenli oluyor
Dün akşam bulgur pilavı yedim rutinini bozmadı. Bugün de karnabahar yedim şu anlık sıkıntı yok. Kafaya takınca mutlaka kötü oluyor benim gibi relaks olun yemek konusundaCumartesi günü yarım kase mercimek çorbası içtim bişi olmadı
Salata da Arada yiyorum salatayı o kadar seviyorum ki resmen artık rüyama giriyordu
Kız sen kocana sorsana
Bnde brokoli karnabahar özledim hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi
Bi de acı özledim korkudan ağzıma süremiyorum bi de bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?