- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Olabilir yediklerimiz etkiliyor çünküAynen önemsemedi benim doktor ben solgarin malt hapindan diye düşünüyorum.Ons başladığım günden beri yeşil.Ha0in kendi de yeşil zaten
Ben tartıyorum evde . Kakada gızlı kan çıktı o yüzden takılıyorum alerjı uzmanına gıtmemizi soykedı doktor.Bizimde kaka 4 5 gündür hem yeşil hem mukuslu bugün doktora sordum olabilir dedi,tatildi mi size mi öyle geliyor ? Bide boy atıyorlar zayıf geliyo gözümüze aşıdan sonra bebek kilo almadı diyordum hem kilo almış hem 4 cm boy atmış.Mukuslu kakaya çok takılmayın bence
Dün akşam bnde çılgınlık yapıp bulgur pilavı ve salata yedim ohhh rahatladımBen temkinli uyurum o yüzden bana kolay geliyor böyle. Küçük kızım da böyle emerek uyurdu rahat oluyor valla
Yok daha nelerHiç saat tutmadım bırakın bu işleri kafanız genç yaşta dolmasın böyle şeylerle
Dün akşam bulgur pilavı yedim rutinini bozmadı. Bugün de karnabahar yedim şu anlık sıkıntı yok. Kafaya takınca mutlaka kötü oluyor benim gibi relaks olun yemek konusundaHamileyken de lahana sarması falan yiyordum hatirlarsan. Gazlı bebek ne yersen ye gaz oluyor. Zaten dişim kötü durumda bide yemek seçip aç kalamam valla
Benimki bugünlerde kaka da yapmıyor her gün . İki gün oldu tık yok yine. Adam akıllı emmiyo da . 5 dk bile olmadan çırpınmaya başlıyorBen de su kaka durumlarina moralim bozuluyor insallah gecer bugun yine mukuslu yaptisanki kilo alimi da oyuzden azaldi bence
Benimki genelde 2 3 gune bir yapiyor mukuslu kaka bizimki de oyle agliyor memeyi gonlu istynce emiyr isteBenimki bugünlerde kaka da yapmıyor her gün . İki gün oldu tık yok yine. Adam akıllı emmiyo da . 5 dk bile olmadan çırpınmaya başlıyor
Tecrübeli bir ablanız olarak güzel değil diyorumDün akşam bnde çılgınlık yapıp bulgur pilavı ve salata yedim ohhh rahatladım
Ama planlı programlı olmak güzel değil mi enazından aç tok kontrolüm altında olur
Bu arada afiyet olsun ohhhh süt olsun bolca kuzuyaDün akşam bnde çılgınlık yapıp bulgur pilavı ve salata yedim ohhh rahatladım
Ama planlı programlı olmak güzel değil mi enazından aç tok kontrolüm altında olur
Tmmdır seni dinlicem ablaTecrübeli bir ablanız olarak güzel değil diyorumBen fazlasıyla planlı, kontrolcü ve düzenli olmayı seçtiğim günlerde stresten kaynaklı çeşitli rahatsızlıklar yaşadım şimdi de ceremesini çekiyorum. Ne zaman saldım kafam rahatladı Wiz de benim gibi olun geç kalmadan. Bebekler kendini anlatıyor zaten olumsuz bisey olunca size kalmadan
Şuan aynı sorun bende ağlıyorum sinirden sizin emmeme probleminiz geçti mi bebeğim de ne emiyor ne püre yiyo cildirmak uzereyimBenim bebeğim kolik bir bebek doğduğu günden beri aşırı gazi var ve emdiği esnada bağırsaktan gelen sesleri hep duyuyorum gazdan ötürü bu sesler ve o anda da başlıyor ağlamaya bu gaz sancısı ama bunun haricinde bende meme reddi yaşıyorum son 10 gündür dün ise asla meme veya mama almadı gece uykuda emzirmeye çalıştım,sizde uykuda emzirin.
Ne püresi kaç aylık ki?Şuan aynı sorun bende ağlıyorum sinirden sizin emmeme probleminiz geçti mi bebeğim de ne emiyor ne püre yiyo cildirmak uzereyim
Toplamda 2 aşı mı olduBugün rota ve menenjit aşısı olduk, hastanede ağrı kesici verdiler menenjit aşısından sonra. Takipteyim ateşi çıkarsa calpol vereceğim. Bacağı ağrıyor sanırım aşı yapılan bacağına yatıp da ememedi diğer taraftan emzirdim.
Emerken karnından gulk gulk ses gelmesini sordum. Sütünün yaradığını gösterir güzel bir şey bu sesin çıkması dedi doktorum
Evet bugün 2 aşı oldu, tekrarları 5.ayda olacakToplamda 2 aşı mı oldu
Sütünün yağlı olmadığını düşünüyorsan cevizle fındık ye yağlandırırmış sütüSinirlerim bozuluyor birşey de diyemiyorum ilk ay evet tombikti filan gördüler ya o halde demek şimdi ince görüncebayağı söyleyen var , yok sütun yağlı degil ,yok iyi bakamiyosun çocuğa ,niye mama vermiyorsun vs . Mama versem iyice bırakacak memeyi ,zaten şuan meme reddi var . İnsanlar gerçekten hep negatif enerjileriyle sömürüyorlar
Kesinlikle bende sağlığından yanayım ama saçma sapan konuşulunca düşüyor insan .
Kesınlıkle dıyet yapınca memeyı daha sakın alıyorlarmış görmüş olduk bı haftada etkı etkı bızımkıDiyet yapan kızlar ne durumdasınız? Benim ölüm diyeti 4. Günbaşladığım günden bugüne çocuk delirmişti, bugün daha sakin nispeten, memeyi de daha uzun tutuyor. Doktor 4-5 güne belli olur demişti, 10. Gün Kontrol var. Eğer böyle sakin giderse diyet yaradı dicem. Meme reddi ve aşırı gaz sorunu olanlar siz de bi uzmana gidin tavsiyem. Fayda görürsem yazarım buraya tekrar.
Bu arada rotarix ve bexsero aşılarına eczanede 1200 tl ödedimEvet bugün 2 aşı oldu, tekrarları 5.ayda olacak
Bizim 3 tane olacak acaba bn ne ödeyecemBu arada rotarix ve bexsero aşılarına eczanede 1200 tl ödedim
Bana da abla diyin o zaman bende ablayımTmmdır seni dinlicem abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?