2021 Aralık Anneleri

Ben tartıyorum evde . Kakada gızlı kan çıktı o yüzden takılıyorum alerjı uzmanına gıtmemizi soykedı doktor.

Dün akşam bnde çılgınlık yapıp bulgur pilavı ve salata yedim ohhh rahatladım

Ama planlı programlı olmak güzel değil mi enazından aç tok kontrolüm altında olur

Ben de su kaka durumlarina moralim bozuluyor insallah gecer bugun yine mukuslu yapti sanki kilo alimi da oyuzden azaldi bence
Benimki bugünlerde kaka da yapmıyor her gün . İki gün oldu tık yok yine. Adam akıllı emmiyo da . 5 dk bile olmadan çırpınmaya başlıyor

Dün akşam bnde çılgınlık yapıp bulgur pilavı ve salata yedim ohhh rahatladım

Ama planlı programlı olmak güzel değil mi enazından aç tok kontrolüm altında olur
Tecrübeli bir ablanız olarak güzel değil diyorum Ben fazlasıyla planlı, kontrolcü ve düzenli olmayı seçtiğim günlerde stresten kaynaklı çeşitli rahatsızlıklar yaşadım şimdi de ceremesini çekiyorum. Ne zaman saldım kafam rahatladı siz de benim gibi olun geç kalmadan. Bebekler kendini anlatıyor zaten olumsuz bisey olunca size kalmadan

Tmmdır seni dinlicem abla

Bugün rota ve menenjit aşısı olduk, hastanede ağrı kesici verdiler menenjit aşısından sonra. Takipteyim ateşi çıkarsa calpol vereceğim. Bacağı ağrıyor sanırım aşı yapılan bacağına yatıp da ememedi diğer taraftan emzirdim.

Emerken karnından gulk gulk ses gelmesini sordum. Sütünün yaradığını gösterir güzel bir şey bu sesin çıkması dedi doktorum

Şuan aynı sorun bende ağlıyorum sinirden sizin emmeme probleminiz geçti mi bebeğim de ne emiyor ne püre yiyo cildirmak uzereyim

Toplamda 2 aşı mı oldu

Sütünün yağlı olmadığını düşünüyorsan cevizle fındık ye yağlandırırmış sütü

Diyet yapan kızlar ne durumdasınız? Benim ölüm diyeti 4. Gün başladığım günden bugüne çocuk delirmişti, bugün daha sakin nispeten, memeyi de daha uzun tutuyor. Doktor 4-5 güne belli olur demişti, 10. Gün Kontrol var. Eğer böyle sakin giderse diyet yaradı dicem. Meme reddi ve aşırı gaz sorunu olanlar siz de bi uzmana gidin tavsiyem. Fayda görürsem yazarım buraya tekrar.

Kesınlıkle dıyet yapınca memeyı daha sakın alıyorlarmış görmüş olduk bı haftada etkı etkı bızımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…