- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Daha neolablrki bosverin yiyin gitsin:)Sanmam ya soğan familyasından bir bitki sonuçta yemeklere soğan koymuyor muyuz
Ben brokoli yedim bişey olmadı
Ben yedim bisey olmuyor yada ben farketmiyorumKızlar hiç pırasa yediniz mi?
Bişi oldu mu
Diyetisyen ısrarla ye süt yapıyor dokunmaz dedi bi deneme yapıcam da korkuyorum
Sut yaptimi:))Ben yedim bisey olmuyor yada ben farketmiyorum
Dün yedim, bu akşam da yiyeceğim. Niye dokunsun ki?Kızlar hiç pırasa yediniz mi?
Bişi oldu mu
Diyetisyen ısrarla ye süt yapıyor dokunmaz dedi bi deneme yapıcam da korkuyorum
Ne bilim gaz yapar mı yapmaz mıDün yedim, bu akşam da yiyeceğim. Niye dokunsun ki?
Doğru yarın siftah yapımSanmam ya soğan familyasından bir bitki sonuçta yemeklere soğan koymuyor muyuz
Ben brokoli yedim bişey olmadı
York kendim yapcamKendin yapacaksan dene bence ufaktan, başkasının yaptığına güvenme ama
Bende gaz yapan yiyecekleri genelde yemiyorum ama bir sıkıntı olmadı. Çok canın çekmiyorsa riske atma başka şeyler de süt yapıyorNe bilim gaz yapar mı yapmaz mı
3 ayı geçtik artık, sal gitsinNe bilim gaz yapar mı yapmaz mı
Cok sık yemedim cnm midemi rahatsiz eder die .. ama ole aman aman artirsa farkederdimSut yaptimi:))
Ama tahin helva yiyebiliyorsan tavsiye ederim benim sutumu ciddi anlamda artirdi sadece 2 paket bitirmistim.. fakat sonradan doktorum yasakladi azcik bebem mukuslu kaka yapiyor diye..Sut yaptimi:))
Ben züberin meyve toplarından aldım onlardan yiyorum hurmalı bademli limonlu falan o da iyidir heraldeAranızda deneyen oldu mu bilmiyorum, benim hurma yediğim günle yemediğim gün sütüm çok fark ediyor.. genel olarak 7 11 tane arası yiyorum gün içinde
Gece uyandığında bizim de soğuk oluyor ya ben de şüpheye düşüyorum ama ensesinden anlaşılırmış bebişin üşüdüğü ensesi de sıcak oluyor hepKizlar benim bebenin yanaklari hep soguk yawacaba üsüyormu derken hasta edicem diye korkuyorum..
Sebze yemek için ya kimin canı pırasa çekerBende gaz yapan yiyecekleri genelde yemiyorum ama bir sıkıntı olmadı. Çok canın çekmiyorsa riske atma başka şeyler de süt yapıyor
Niye ben severim portakallıSebze yemek için ya kimin canı pırasa çeker
Aaa acaba bizinkinin tahine mi var alerjisi duzeldimi mukuslu sizde ben hergun tahin pekmez arada tahin helva yiormAma tahin helva yiyebiliyorsan tavsiye ederim benim sutumu ciddi anlamda artirdi sadece 2 paket bitirmistim.. fakat sonradan doktorum yasakladi azcik bebem mukuslu kaka yapiyor diye..
Ben hic yememNiye ben severim portakallı
Ye kız yeşil yapraklı sebzeler süte de çok iyi pırasa ıspanakBen hic yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?