2021 Aralık Anneleri

tulay283300 canım listem süt artırıcı humananın çayını önerdi bı yiyeceklerin hepsi süt arttırıcı extra gerek yok dedi inşallah güzel olacak
Hadi bakalım gazan mübarek olsun Allah çıktığın bu yolda utandirmasin senin Liste benimkinden bile zalim olmuş kizzzbende tahin pekmez yasak kuru meyveler meselà incir bir tane yenecek kayisi iki tane gibi
Humanayi bana zinhar yasakladı
Bende dün gittim 600 gr vermişim bir haftada hiç beğenmedi verdiğim kiloyu yine moralimi bozdu

Amin canım seninde Ne bekliyor senden 5 kg vermeni acaba
Bnm dyt de bebeği var 1.5 yaşında emziriyor hala kendimde böyle beslendim defi
Bn geç kahvaltı yaptığım için bana böyle yazdı bnce iyi ya seninkine göre

Ben de aynı şekilde giydiriyorum bizim ev 24 derece bandında
Üstünü örtüyorum ama ya gece de altına ince iki kat giydiriyorum
Bikaç kere öyle alışmasın diye babasına uyup ince giydirdim hemen ishal gibi yaptı korktum
Bizim bebe sıcak seviyor demek
Rota aşısını biz de cuma alacağız galiba eczaneden evde kendimiz sıkacağız ağzına

Hazırlıklı ol tadı acı ağlıyor
Bnde ayaklarını çorap ayaklı pijama patik

Kızlar yakında işe basliycam biberonu deneyim dedim aslında önceden biliyordu ama şimdi unutmuş gibi sanki emzik vermisim gibi agzinda geveliyor, elimde lansinohun biberonuyla ucuz olanlardan bebsi marka biberon var ikisinide almıyor, reddetme olasiligi düşük bildiginiz bir biberon markası varmı anne memesi gibi ?

Kızlar benim bebiş elini emiyor bu ara birde sol kulagını kapatıyor nedendir ki ya

Eczanedede aynı fiyat aslında evde de içirilebilir ama biz zaten aylık kontrole gitmişken yaptırıcaz.
Benimki çok sıcak olunca ağlıyo ve ayakları falan terlip su gibi ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…