- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Derece yok ama ben usuom:)bebe de usur diye dusunuomKaç derece ki? Dereceye bakım bence 22 ideal ısı dedi bizim doktor. Hatta uyurken daha düşük olursa daha rahat uyurlarmış
Derece yok ama ben usuom:)bebe de usur diye dusunuom
Yokkiz ben bunalan bir tipim ama sogugu cok sevmiomsen çok üşüyensen ya
Bizde de kocam bey yaz günü bile üşür
Hadi bakalım gazan mübarek olsun Allah çıktığın bu yolda utandirmasintulay283300 canım listem süt artırıcı humananın çayını önerdi bı yiyeceklerin hepsi süt arttırıcı extra gerek yok dedi inşallah güzel olacak
Amin canım senindeHadi bakalım gazan mübarek olsun Allah çıktığın bu yolda utandirmasinsenin Liste benimkinden bile zalim olmuş kizzz bende tahin pekmez yasak kuru meyveler meselà incir bir tane yenecek kayisi iki tane gibi
Humanayi bana zinhar yasakladı
Bende dün gittim 600 gr vermişim bir haftada hiç beğenmedi verdiğim kiloyuyine moralimi bozdu
Cok iyi liste baaya kilo verirsin vallatulay283300 canım listem süt artırıcı humananın çayını önerdi bı yiyeceklerin hepsi süt arttırıcı extra gerek yok dedi inşallah güzel olacak
Ayyy ağzındanCok iyi liste baaya kilo verirsin valla
Ben de aynı şekilde giydiriyorum bizim ev 24 derece bandındaCumartesi bursada ramdevumuz vardı kar sebebiyle yollar kapanıcak die 19una erteledikrota aşısı için son tarih 16.hafta yazıyor ama daha erken yazan siteler de olmuş. Benimki önümüzdeki hafta 15 hafta 3 günlük olmuş olacak sorun olmaz dimi dr gel yaparız dedi ama buraya da sormazsam içim rahat etmiyor fiyatı da 495 tl ymiş.
Bu arada sizin giydirdiğimiz katları görünce şok geçirdim, şorap, eşofman, iç body ve uzun kollu tshirt ile duruyor benim bebe hep. Uyanıksa üstünü de örtmüyorumevin ısısı 22 derece. Çok sıcağa alışıp mıymıntı olmasın dedim, hiç de üşümüyo siz niye o kadar kat kat giydiryorsunuz yaw
Hazırlıklı ol tadı acı ağlıyorBen de aynı şekilde giydiriyorum bizim ev 24 derece bandında
Üstünü örtüyorum ama ya gece de altına ince iki kat giydiriyorum
Bikaç kere öyle alışmasın diye babasına uyup ince giydirdim hemen ishal gibi yaptı korktum
Bizim bebe sıcak seviyor demek
Rota aşısını biz de cuma alacağız galiba eczaneden evde kendimiz sıkacağız ağzına
haftalik takip mi nasil olcak cnmmAyyy ağzındandamliiiii
İnşallah canım ya
Bitter cikilata da mi yemicen yaAyyy ağzındandamliiiii
İnşallah canım ya
Haftaya cuma 10 günde bir gitmeye çalışıcamhaftalik takip mi nasil olcak cnmm
Onu hiç sormadımBitter cikilata da mi yemicen ya
BIrdahhakine sor belki 1 hurma eksik yiyip cikilata yiyeblrsnOnu hiç sormadım
Zaten bu çocukları ağlatmaktan bi hal olduk başlicam aşısına da rotasına daHazırlıklı ol tadı acı ağlıyor
Bnde ayaklarını çorap ayaklı pijama patik
Söylesem mi bilemedimZaten bu çocukları ağlatmaktan bi hal olduk başlicam aşısına da rotasına da
Fazla bi miktar mı ki ne kadar içereceğimiz şey?
Eczanedede aynı fiyat aslında evde de içirilebilirBen de aynı şekilde giydiriyorum bizim ev 24 derece bandında
Üstünü örtüyorum ama ya gece de altına ince iki kat giydiriyorum
Bikaç kere öyle alışmasın diye babasına uyup ince giydirdim hemen ishal gibi yaptı korktum
Bizim bebe sıcak seviyor demek
Rota aşısını biz de cuma alacağız galiba eczaneden evde kendimiz sıkacağız ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?