- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Bizim ki obur oldugundan olsa gerek yalana yalana içti onu, küçük bir tüpZaten bu çocukları ağlatmaktan bi hal olduk başlicam aşısına da rotasına da
Fazla bi miktar mı ki ne kadar içereceğimiz şey?
Biz de olduk canim rota ve bexero asilarina 1250 odedik bizim doktorumuZ da 3 5 15. Aylarda bexero 7.ayda nimemix dediBiz rota ve bexero nimemix aşılarımıxı olduk 1681₺ ödedik
Bizim dr bexero ve nimemix birlikte yada 1 ay arayla olmalı dedi birlikte yaptırdık
Rota karın ağrısı yan etki olarak yaparmış diğerleri de ateş yapabilirmiş inşallah olmaz
Ateş olursa calpol verirsin dedi
@jijikalp bnde senin gibi zıbın ve tulum sadece giydiriyorum hiç kalın giydirmiyorum
Bizimde 2si birlikte olacak hepBiz de olduk canim rota ve bexero asilarina 1250 odedik bizim doktorumuZ da 3 5 15. Aylarda bexero 7.ayda nimemix dedi
Bnm kız midesini bulandırdı ağladıBizim ki obur oldugundan olsa gerek yalana yalana içti onu, küçük bir tüp
Ah ya kıyamam küçüğe doğdu dogasiya ne çekti yavrularımiz beBnm kız midesini bulandırdı ağladı
He ya sorma bitmiyor aşısıAh ya kıyamam küçüğe doğdu dogasiya ne çekti yavrularımiz be
Amin amin insallah sizin de atessiz agrisiz gecsin insallahBizimde 2si birlikte olacak hep
Hayırlı olsunağrısız sızısız geçsin
Öf getirdi zaten bugün getirmiş eczane akşam içireceğizSöylesem mi bilemedim
Ay maşallah bizimki de öyle yapar inşallahBizim ki obur oldugundan olsa gerek yalana yalana içti onu, küçük bir tüp
Öf getirdi zaten bugün getirmiş eczane akşam içireceğiz
O kadar keyfi yerindeki çok korkuyorum
Yaygın yan etkisi de öfkeymiş bizimkinin zaten içten gelen bi öfkesi var acıkınca parçalıyor beni
Ay maşallah bizimki de öyle yapar inşallah
Seni mi kırcam alayımKız bebesi olanlar lütfen 1 yaş doğum günü elbisesi olarak bunu ve altına kırmızı rugan alsın benim içimde kalmasınBBS Masal Kısa Kol Kız Ãocuk Elbise Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BBS Masal Kısa Kol Kız Ãocuk Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bir yerde mecbur kalıp yedim, benim bağırsaklarımı bozdu, oğlum da hep huzursuzdu ama ilgisi var mı bilmiyorumKızlar hiç pırasa yediniz mi?
Bişi oldu mu
Diyetisyen ısrarla ye süt yapıyor dokunmaz dedi bi deneme yapıcam da korkuyorum
Yaa denemesem mi hiçBen bir yerde mecbur kalıp yedim, benim bağırsaklarımı bozdu, oğlum da hep huzursuzdu ama ilgisi var mı bilmiyorum
Ayy ondan mi acaba bi dudak buzup aglamalar basladi yatirdigimiz gibi aglamaya basliyorÖf getirdi zaten bugün getirmiş eczane akşam içireceğiz
O kadar keyfi yerindeki çok korkuyorum
Yaygın yan etkisi de öfkeymiş bizimkinin zaten içten gelen bi öfkesi var acıkınca parçalıyor beni
Ay maşallah bizimki de öyle yapar inşallah
Kendin yapacaksan dene bence ufaktan, başkasının yaptığına güvenme amaYaa denemesem mi hiç
Yok ya karşıma çıktı çok beğendim yoksa ne bakıcam bizim seçeneğimiz mi var bi gömlek bi papyonSeni mi kırcam alayım
Çok güzelmişkız sen şimdiden 1 yaş doğum günü kıyafeti mi bakıyon
Bn bundan hastane çıkışı istemiştimde tahriş olur diye kıyamadım
MümkünAyy ondan mi acaba bi dudak buzup aglamalar basladi yatirdigimiz gibi aglamaya basliyor
Sanmam ya soğan familyasından bir bitki sonuçta yemeklere soğan koymuyor muyuzKızlar hiç pırasa yediniz mi?
Bişi oldu mu
Sevmedigim icin yemedim ama ye bencede birsey olmazKızlar hiç pırasa yediniz mi?
Bişi oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?