- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Bu ne cesaret yiğidimMasallah her eve lazim3. Çocuk istiom belki uslu olur
Ben saramiyorum götür sen sar deneni beklemisKaynana kişisi gelmiş, yaprakların boş boş duruyor, sarma yap da yiyin diyordedim yemek yapamıyorum, yaparsam yersem şükrediyorum (asla şikayetçi değilim) sarma nasıl sarayım acaba
Durup durup ortaya bir laf atıyor ya.. hepsi manyak bunların
Peki bir zarari olurmuymus mukuslu yapmasının en cok onu merak ediyorum?.biz de kan yok ama bence alerji cunku iki yerde dokuntu gordum kilo almasi da cok cok azaldi mukuslu yapalı.sizin degildir insaalllhYo bizim hep mukuslu ama doktorun dediği alerjik bebeğin cildinde dokuntu olur kilo alamaz kakasinda kan olur dedi.Ben doktorun yalancısıyım hiç de diyet yapmadım.
O treni kaçırdımRoborock s5 var. Lohusayken aldırdım
Çeşme rüzgarlı olur genelde tarihleri iyi seçGünlerdir bunu düşünüyoruz
Her şey dahil oteller en mantıklısı diyorlar ama ben öyle otel tatilini sevmiyorum ya sadece otelde vakit geçireceksem istanbulda da bulurum öyle otel
O tip oteller de Bodrum Fethiyede genellikle
Benim gönlüm Çeşmeden yanaHem yolu daha rahat
Fekatt ek gıda işin içine gireceğinden bugün otelin mantıklı olmayacağını düşündük. Orada neyi buharda pişiricen de vericen
Sanırım airbnb den güzel bir ev bulmak en mantıklısı. Biz her yıl öyle yapıyorduk zaten.
Her öğün dışarıda yemek yemiş olacağız bebişle nasıl olur bakalım
Insallah canimm muzikleri de dene dikkatini oraya verirken agzina sok memeyiKaranlık de fayda etmiyor Iykuda inşallah emer
Mukus bizim her kakada var. Doktora sordum, rengini sordu, normal diyince önemsemedi.Yo bizim hep mukuslu ama doktorun dediği alerjik bebeğin cildinde dokuntu olur kilo alamaz kakasinda kan olur dedi.Ben doktorun yalancısıyım hiç de diyet yapmadım.
Onu da denedim yok bas bas bağırıyor ağlıyor dersin etini cimcikliyorumInsallah canimm muzikleri de dene dikkatini oraya verirken agzina sok memeyi
Benimki de oyle ya tobe memeye boykot:))))Onu da denedim yok bas bas bağırıyor ağlıyor dersin etini cimcikliyorum
Aa niye kız ben bize bile brokoli havuç patates pişiririm buharda yoğurtla enfes olurÇeşme rüzgarlı olur genelde tarihleri iyi seçevet otelde bebe yemeği zor olacaktır buharda yapma suda haşla onun tadı kötü oluyor
Benim ablamın oğlu alerjik bebekti süt ve süt ürünleri alerjisi vardı büyüdükçe geçmedi sonradan tedavi ile geçti 3 yaşında felan, onlar da alerjiden dolayi bebek Dostu oteller mi ne varmış oralara gidiyorlardı çok rahat ediyorlarmis burdan isim veremem herhalde reklama girerGünlerdir bunu düşünüyoruz
Her şey dahil oteller en mantıklısı diyorlar ama ben öyle otel tatilini sevmiyorum ya sadece otelde vakit geçireceksem istanbulda da bulurum öyle otel
O tip oteller de Bodrum Fethiyede genellikle
Benim gönlüm Çeşmeden yanaHem yolu daha rahat
Fekatt ek gıda işin içine gireceğinden bugün otelin mantıklı olmayacağını düşündük. Orada neyi buharda pişiricen de vericen
Sanırım airbnb den güzel bir ev bulmak en mantıklısı. Biz her yıl öyle yapıyorduk zaten.
Her öğün dışarıda yemek yemiş olacağız bebişle nasıl olur bakalım
Haziran da soğuk olabilir kız İzmirli vardı ona sor hangi ay daha iyiAa niye kız ben bize bile brokoli havuç patates pişiririm buharda yoğurtla enfes olur
Bir de buharda pişirme besin değerini koruyormuş
Haziranı seçeceğim geçen yıl öyle gittik bommboştu ama o zaman haftasonları sokağa çıkma yasağı vardı
Ne sevdiğini onlarda bilmiyor benceNiye meme sevmio bu bebeler benimde oyle anca uykulu ve cok acken uyanir uyanmaz
Yok kız ne reklamı o kadar mustela lcw e bebek reklamı yaptık kiBenim ablamın oğlu alerjik bebekti süt ve süt ürünleri alerjisi vardı büyüdükçe geçmedi sonradan tedavi ile geçti 3 yaşında felan, onlar da alerjiden dolayi bebek Dostu oteller mi ne varmış oralara gidiyorlardı çok rahat ediyorlarmis burdan isim veremem herhalde reklama girer
Ya evet gördüm o tip oteller ama 6 7 aylık bebe napsın bebek dostu otelleri anasının kucağında olacak her zaman muhtemelenBenim ablamın oğlu alerjik bebekti süt ve süt ürünleri alerjisi vardı büyüdükçe geçmedi sonradan tedavi ile geçti 3 yaşında felan, onlar da alerjiden dolayi bebek Dostu oteller mi ne varmış oralara gidiyorlardı çok rahat ediyorlarmis burdan isim veremem herhalde reklama girer
Havuza sokarız yaYa evet gördüm o tip oteller ama 6 7 aylık bebe napsın bebek dostu otelleri anasının kucağında olacak her zaman muhtemelen
Zararı yok dedi bagirsaklar düzene girene kadar olur dedi.Dokuntu varsa bilemem bizde yok.Peki bir zarari olurmuymus mukuslu yapmasının en cok onu merak ediyorum?.biz de kan yok ama bence alerji cunku iki yerde dokuntu gordum kilo almasi da cok cok azaldi mukuslu yapalı.sizin degildir insaalllh
Ben haziran ya da eylülde giderim ya çünkü temmuz ağustosta gittiğim her tatilde ağlıyorum hahahahHaziran da soğuk olabilir kız İzmirli vardı ona sor hangi ay daha iyi
Yok ya bn suda az limon sıkıyorum suyuna ohh sarımsak limon tuz zeytinyağ soslu yapıyorum suda daha güzel buharda yavanbi de bebeye karışık çorba da yaparız
Ne eksiğimiz olacak anam denize bile sokarızHavuza sokarız yavalla bn hep görüyordum el kadar Bebeli çok vardı bizim ne eksiğimiz var
Deniz daha iyi bebekler için tuzlu su bizde Antalya sa olunca yaz gelince yaylaya kaçıyoruzNe eksiğimiz olacak anam denize bile sokarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?