- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
Merhem ve damla kullandık 2 günde geçirdi
Çayın demiyle silebilirsin canım pamuğu batırarak
Bizim de yeni oldu abdiibrahim fucithalmic göz damlası kullandık sabah akşam 2 günde geçti
Çayın demiyle sildim ama kulak çubuğuyla denememiştim onu da deneyim bari . Abdi ibrahim damlayı doktor mu yazdı size benim doktor ilaç vermek istemiyorum diyo 1 yaşına kadar olabilir falan ama her gün günde 3-4 kez silmekten bebeğim bile yoruldu zaten ağlıyor silince gözünü kapatıyor teşekkür ederim kızlarrÇayın demine pamuğu batırıp siliyorsun sonra da masaj,elinle yapma kulak çubuğunun ucunu göz kanalı olan çıkıntılı yere biraz sert bastırman lazım oradaki iltihabin çıkması lazım çubukla aşağıdan yukarı masaj yap kızımda olmustu öyle geçirdik.Cayin demi ılık olsun. Bizim 9 yıl önce ilaç vermiyordu doktorlar dunyagoz hastanesinin doktoru böyle yapın demisti.
Benim eşim çocuk doktoru o ne verirse işteAbdi ibrahim damlayı doktor mu yazdı size benim doktor ilaç vermek istemiyorum diyo 1 yaşına kadar olabilir falan ama her gün günde 3-4 kez silmekten bebeğim bile yoruldu zaten ağlıyor silince
Var cnm cok az ayak ustu ve el bileginde kurulukZararı yok dedi bagirsaklar düzene girene kadar olur dedi.Dokuntu varsa bilemem bizde yok.
Tobresed diye bi damla. Bize çocuk dr muz vermiştiİlacın adı ne acaba bende direk göz doktoruna mı götürsem belki o verir
Evet sen de boş boş duruyon sar da yiyek diyeydinKaynana kişisi gelmiş, yaprakların boş boş duruyor, sarma yap da yiyin diyordedim yemek yapamıyorum, yaparsam yersem şükrediyorum (asla şikayetçi değilim) sarma nasıl sarayım acaba
Durup durup ortaya bir laf atıyor ya.. hepsi manyak bunların
Bn hep haşlarımBir hafta da haşlama yesin ya çok kasmamak lazım. Zaten emecek. Bizim şu aleji işi biterse ben hiç takmam olanlardan ver yesin biz neyle büyüdük sanki
Valla emzirdim de buhardası kaldı önce bi sütü içerse adam akıllı inş onu sonra düşünürüzBn hep haşlarımbuhar zımpırtısı var ama öyle duruyor
Garibim zaten tatsız tuzsuz yiyecek bari haşlama yesin
Ben oturtuyorum kucağimda. Bazen koltukta kenarlarina yastik koyup oturtuyorumBu bebeler ne zaman oturacak?
Valla benimki oturuyorBu bebeler ne zaman oturacak?
Lamaze oyuncaklardan aldım çok sevdi, bak istersen fikir olurBi de oyuncak önerisi olan var mı?
Erken basladi fistikSofrayi gorunce ciglik cigliga aglayip yalandi. Salatalik tuttum agzina ve emdiagzindan cektigim an yine agladi
Ahan da benim oğlanSofrayi gorunce ciglik cigliga aglayip yalandi. Salatalik tuttum agzina ve emdiagzindan cektigim an yine agladi
Iyi duruyolar.Valla benimki oturuyordaha doğrusu oturmak istediğini ağlaya mizlaya anlattı. Bazen yatarken veya yüzüstü ağlıyor ne yapsak susmuyor. Oturunca çıt yok tabi şu an hacı yatmaz gibi bir o yana bir bu yana ama zamanla alışacak
Lamaze oyuncaklardan aldım çok sevdi, bak istersen fikir olur
Dün de portskallı parmağıni yalatmak istedi babasıSofrayi gorunce ciglik cigliga aglayip yalandi. Salatalik tuttum agzina ve emdiagzindan cektigim an yine agladi
Oyun halısında vakit geçiriyoruzBi de oyuncak önerisi olan var mı?
Halka evet ya hic aklıma gelmedi valla.Oyun halısında vakit geçiriyoruz
Hışırtılı Kitaplar birbirine takılan halkalar çıngırak
Seninki de mi çok salyalı, yakasında mendili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?