- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.041
7.günüm bende de hiçbir belirti yok malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldiniz transferiniz hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sizlereBenimde bugün 3. Gün bendede belirti yok sadece arada sersemlik baş dönmesi oluyor
Salı günü olmuştum transfer
İnşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba kızlar, bende 6 aralıkta transfer oldum, 4. günüm kasığımda hafif ağrılar var iğnelerden olduğunu düşünüyorum belimde de hafif batma inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Ayyy estrofem 1 hafta kullandım şimdi bende hastaneye kontrole gidiyorum hayırlısı Allah'tan bakalım bana da transfer günü söyleyecekler miSelam kizlar dün gece adet oldum bugün ilk kontrolume gidiyorum![]()
idrar testı yapsak mı7.günüm bende de hiçbir belirti yok malesef![]()
Kızlar nononononoidrar testı yapsak mıbenımde 7.gunum yarın sabah belkı yaparım

ay kızz 7.gün yapıp cıkan bıle varmısKızlar nonononono
Lütfen aklımızla oynamayın bakın bizde gaza geliyoruz olmuyor böyle ama
Şimdi test yapın desek olmaz yapmayın desek te olmaz![]()
Bak şimdi ben dedem ki kızlar @Delidolu30 ve Z Zeynepkur test yapsın mı desem hele kaç kişi beğenir heee sizlerden çok biz heyecanlıyız bu konularda valla şimdi benim sürekli kafama takılır bu olmadu mu olmadı mı test yaptı mı yapmadılar mi diyeay kızz 7.gün yapıp cıkan bıle varmıs3.gün embriyosu ıle ama belkı ben yarın sabah yaparım 8.gun olur
![]()
hahha aklımızdan bır an çıkmıyorkii :) ne zor süreçler bee emeklerımız boşa cıkmasınBak şimdi ben dedem ki kızlar @Delidolu30 ve Z Zeynepkur test yapsın mı desem hele kaç kişi beğenir heee sizlerden çok biz heyecanlıyız bu konularda valla şimdi benim sürekli kafama takılır bu olmadu mu olmadı mı test yaptı mı yapmadılar mi diye![]()

Selam kizlar dün gece adet oldum bugün ilk kontrolume gidiyorum![]()
Çok heyecanlı, güzel haberlerle gelinnAyyy estrofem 1 hafta kullandım şimdi bende hastaneye kontrole gidiyorum hayırlısı Allah'tan bakalım bana da transfer günü söyleyecekler mi![]()
Vallahi çıkmıyor hemde hiç sizler sevinince bizim yani şayet benşm umudum daha çok artıyo Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını da boş koymasın inşallahhahha aklımızdan bır an çıkmıyorkii :) ne zor süreçler bee emeklerımız boşa cıkmasın![]()
Amin amin bi umut gidiyoruz bakalım nasıl geçecek inşllah iyi haber duymak nasip olurÇok heyecanlı, güzel haberlerle gelinn![]()
Bak şimdi ben dedem ki kızlar @Delidolu30 ve Z Zeynepkur test yapsın mı desem hele kaç kişi beğenir heee sizlerden çok biz heyecanlıyız bu konularda valla şimdi benim sürekli kafama takılır bu olmadu mu olmadı mı test yaptı mı yapmadılar mi diye![]()
Haklısın.
kzı daha 16 sında kan benımAy kızlar ben dayanamam galiba erkenden yapmaya başlarım gibi vallaha test günleriniz ne zaman @Delidolu30 Z Zeynepkur
Z Zeynepkur ile benim 13 Aralıkta yanlış hatırlamıyorsamAy kızlar ben dayanamam galiba erkenden yapmaya başlarım gibi vallaha test günleriniz ne zaman @Delidolu30 Z Zeynepkur
Bak şimdi ben dedem ki kızlar @Delidolu30 ve Z Zeynepkur test yapsın mı desem hele kaç kişi beğenir heee sizlerden çok biz heyecanlıyız bu konularda valla şimdi benim sürekli kafama takılır bu olmadu mu olmadı mı test yaptı mı yapmadılar mi
İdrar testi yaptımidrar testı yapsak mıbenımde 7.gunum yarın sabah belkı yaparım