- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.069
- 133
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.081
Kk çoğu kişinin çıkmış düşün 4. Günde bile çıkan var yani blast embriyo 2 gün içinde tutunuyor sonra beta hcg salıyor azda olsa çıkardı benceAma çook erkendi sen yaptığında...
Aklımdan geçen tam da oHahaha aynı benben senin yerinde olsam kan vermeye giderken sabah yaparım en azından azda olsa fikrim olur
Çizgi pembe degil varla yok arası gibi.test ıslanınca ordaki yer belli olmus gibi.inş ben yanılıyorumdurÖnemli olan görmen canımkoyulaşır ilerleyen günlerde . Çok sevindim canım
Pozitif bence canım. Negatif olunca hicbirsey çıkmıyor biliyorumÇizgi pembe degil varla yok arası gibi.test ıslanınca ordaki yer belli olmus gibi.inş ben yanılıyorumdurİnş pozitiftir
Allah hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun inşallah canım hoş geldin kaçıncı gün embriyosu kaç embriyon varKızlar bende katılayım aranıza dün başladım ilaçlarımı kullanmaya salı günü kontrolüm var 2. Transferim olacak inşallah bekleyen herkese rabbim annelik duygusunu tattırır
Bence yarın tekrardan yap aklındaki şüpheyi gidermiş olursun hem ama bence pozitifÇizgi pembe degil varla yok arası gibi.test ıslanınca ordaki yer belli olmus gibi.inş ben yanılıyorumdurİnş pozitiftir
Amin canım inşallah 5. Gün embriyosu bu 2. Transferim olacak kalan 1 embriyom daha varAllah hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun inşallah canım hoş geldin kaçıncı gün embriyosu kaç embriyon var
Ya çok üzüldüm inşallah bu sefer hayırlı sonuç alırsın. Şuan için o doktora gitmez zorundayım gerçi ben bir sıkıntı yaşamadım daha inşallah da yaşamam hayırlı sonuç alırım ama eşim askeri personel izin alma konusu bşraz sıkıntı sürekli göreve gidiyor burda denemek daha mantılıklı geldi bize de inşallah tutar da istanbulda denemek zorunda kalmamMrb canım seni korkutmak istemiyorum ama inşallah sen faydasını görürsün doktorun ben geçen şubatta kimyasal gebelik yaşadım o doktorun hatası yüzünden hem rahim filmi ni yanlış yorumladı sorun yok diye ama rahim çok darmış histereskopi şarttı hemde eşim varikosel ameliyatı oldu diye sperm dna hasarı da bakılması gerekirken benim söylememe rağmen gerek yok dedi ama sonuç kimyasal gebelik ve arayıp geçmiş olsun bile demedi çok canımı yaktı tavırları ama inşallah sen sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın canım bende şimdi Ankara bahçeci ye gidiyorum ocak ya da şubatta kesin tedavi ye başlayacaz
Hepimiz çok güzel pozitif sonuçlar alalım inşallahAmin canım inşallah 5. Gün embriyosu bu 2. Transferim olacak kalan 1 embriyom daha var
Ben tamamen olumsuz diye düsündüm.Sizler böyle pozitif konusunca bir heyecanlandım parmaklarım titriyorBence yarın tekrardan yap aklındaki şüpheyi gidermiş olursun hem ama bence pozitif
Ben de senin gibi 6. Günde yapsam belki o silik cizgi bile çıkmayacaktı.6. Ve 7. Günler çok erkenmis.kızlar test yapamayı düşünenler 8. Günden itibaren yapsınlar.Gölge gibi bir çizgi var canım bende oda yoktu yarın daha belli olur
Bende pazar günü yapıcam vallahi sırf şu iğnelerden kurtulmak için dahada vurunmam karnım mosmor olduBen tamamen olumsuz diye düsündüm.Sizler böyle pozitif konusunca bir heyecanlandım parmaklarım titriyoryarın değil de pazar günü yaparım
Pazar günü birbirimize güzel haberler vermek nasip olsunBende pazar günü yapıcam vallahi sırf şu iğnelerden kurtulmak için dahada vurunmam karnım mosmor oldu
Canım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükür
HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
KALiTE; 1
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLERMİSİNİZ
@efsunn210102@Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
D Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 ARALIK @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
S Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 aRALIK @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
@efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME @Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN @Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK Canaann34 24 3.CÜ DENEME 3.CÜ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKEMEDE @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME @miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME @mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR @persona06 25 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONuÇ BEKLİYOR @mira9693 28 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @sudem_88 33 4.CÜ DENEME @Selinilya 31 1.Cİ DENEME 6.CI GÜN
@Zecmel @Redqueen1 26 1.Cİ DENEME
Ne güzel bir haberCanım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?