2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Dualarım hepinizle canım rabbim herkese bu mutluluğu yasatsin inşallah allahım kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin inşallah
Amin canım inşallah biz de verilim bu müjdeli haberi. O kadar meşakatli bir yol ki bu yaşamayan bilemez hemen hemen hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz

Amşn inşallah inşallah
Iron Butterfly muayenen saat kaçta canım
Çıktım şimdi
Canım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Hamiş annemiz 3 oldu
Selamlar,
Iron Butterfly ben de bir aksilik olmazsa aralıkta transfer olacağım. 7 aralıkta iğnelere başladım. 31 yaşımdayım ilk denemem
Merhaba hoşgeldiniz ekleme yapıyorum hemen

Amin canım.. ben Ağrı'da çalışıyorum geçici olarak buraya yakın tüp Bebek merkezleri ile ilgili iyi şeyler konusmuyorlar çaresiz kaldim
Memlekette embriyonuzu dondurup yaz tatilinde transfer gibi bir şey olabilir aslında doktorunuzla bir ön görüşme yapın Allah gönlünüze göre versin inşallah

Amin kuzum inşallah çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah hepimize sabır güç versin inşallah

Ya yeni gördüm yaniiii biraz değişik biri gibi, bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum beni tersledi. Bende biraz meraklıyım şu durumda doğal olarak soru soruyorum
Terslemiyor aslında ben doktorum sen hastasın muhabbetiine bağlıyor soru sorunca e hadi sor diyor
bana da ağzı komik geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…