- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.121
Amin canım inşallah biz de verilim bu müjdeli haberi. O kadar meşakatli bir yol ki bu yaşamayan bilemez hemen hemen hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruzDualarım hepinizle canım rabbim herkese bu mutluluğu yasatsin inşallahallahım kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin inşallah
Beni hiç sorma ben çarşambadan beri aşırı saldım vallahi hazır şeyler yedim cola içtim dur bakalım neler yapcam daha haftasonuda temizlik yaparımTransferden sonra neler yaptınız biraz bilgilendirin kızlar hadi bizi neler yediniz neler yapmadınız
Evet cnm ilk denememden bir oğlum varİnşallah canım benim senin oğlun varmış sanırım bende erkek istiyorum tabi rabbim bilir en iyisini ama gönlümden geçen bu
İnş cnm çok sağolGünden güne koyulasacak o takip et
Aman Allahım neler diyorsun sen öyle gözlerim büyüdü okurkenBeni hiç sorma ben çarşambadan beri aşırı saldım vallahi hazır şeyler yedim cola içtim dur bakalım neler yapcam daha haftasonuda temizlik yaparım
Amşn inşallah inşallahKızlar bir tup bebiş annesi olarak inşallah hepiniz tutunur bebisler test yapmayın hamile gibi gunlerim keyfini çıkarın konuşun güzel besinler alın stres olmamaya çalışın
Birde kuzenim bugün transferde ona dua edermisin taze hamiş anneler hamislerin duası kabul olur
Çıktım şimdiIron Butterfly muayenen saat kaçta canım
Hamiş annemiz 3 olduCanım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükürAllah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba hoşgeldiniz ekleme yapıyorum hemenSelamlar,
Iron Butterfly ben de bir aksilik olmazsa aralıkta transfer olacağım. 7 aralıkta iğnelere başladım. 31 yaşımdayım ilk denemem
canım testını atarmısın ay cok merak ettımm :)Amin inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
O kadar kasmamak lazım transfer oldum geldim yattım doktor ne dediyse yaptım ama olmadı yaniAman Allahım neler diyorsun sen öyle gözlerim büyüdü okurken
Memlekette embriyonuzu dondurup yaz tatilinde transfer gibi bir şey olabilir aslında doktorunuzla bir ön görüşme yapın Allah gönlünüze göre versin inşallahAmin canım.. ben Ağrı'da çalışıyorum geçici olarak buraya yakın tüp Bebek merkezleri ile ilgili iyi şeyler konusmuyorlarçaresiz kaldim
Amin inşallah canımHayırlı olsun sag salım gelsin inşallah
Tabi atıyorum canım :)canım testını atarmısın ay cok merak ettımm :)
Amin kuzum inşallah çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah hepimize sabır güç versin inşallahYa çok üzüldüm inşallah bu sefer hayırlı sonuç alırsın. Şuan için o doktora gitmez zorundayım gerçi ben bir sıkıntı yaşamadım daha inşallah da yaşamam hayırlı sonuç alırım ama eşim askeri personel izin alma konusu bşraz sıkıntı sürekli göreve gidiyor burda denemek daha mantılıklı geldi bize de inşallah tutar da istanbulda denemek zorunda kalmam
Ben çok yatmak istedim ama cesaret edemedimKızlar tüp bebekle ilgili istihare ye yatan var mı?
Diyarbakır ı araştırdın mı canım uzak mı kalıyor orası da sizeAmin canım.. ben Ağrı'da çalışıyorum geçici olarak buraya yakın tüp Bebek merkezleri ile ilgili iyi şeyler konusmuyorlarçaresiz kaldim
Hadi hayırlı olsun canım kaç mm dedi duvarı kalınlığında şu an da20 Aralık
transfer günüm belli oldu kızlar 1 hafta daha ilaç kullanmaya devam cuma son kontrol 20 Aralık pazartesi inşallah
Ben akşam denedim ama uyuyamadım bu akşam tekrar denicemBen çok yatmak istedim ama cesaret edemedim
Yok yapmadım ama yapamam daKızlar tüp bebekle ilgili istihare ye yatan var mı?
Terslemiyor aslında ben doktorum sen hastasın muhabbetiine bağlıyor soru sorunca e hadi sor diyorYa yeni gördüm yaniiii biraz değişik biri gibi, bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum beni tersledi. Bende biraz meraklıyım şu durumda doğal olarak soru soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?