2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN :) BELIRTILERIN VAR MIYDI?
Amin canım sadece adet olucakmışım gibi agrım vardı cuma günü bugün bir anda test yapmak geldi içimden cift cizgi cıktı kan verdim cıktı şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canım sadece adet olucakmışım gibi agrım vardı cuma günü bugün bir anda test yapmak geldi içimden cift cizgi cıktı kan verdim cıktı şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin
AMİNNN CANIM KACINCI GUN EMBRIYOSUYDU VE TRANSFER GUNUN NEZAMANDI? COK SORDUM KUSURA BAKMA CANIM

İnşallah bence size yakın mesafe de iyi bir yer araştırın sizin için daha iyi olur Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Amin canım.. ben Ağrı'da çalışıyorum geçici olarak buraya yakın tüp Bebek merkezleri ile ilgili iyi şeyler konusmuyorlar çaresiz kaldim

7.günüm bende de hiçbir belirti yok malesef
Kızlar benimde olmadı sadece 4.gunden sonra sancim oldu adet olcam sandım herkese belirti olmuyor
Kızlar nonononono

Lütfen aklımızla oynamayın bakın bizde gaza geliyoruz olmuyor böyle ama

Şimdi test yapın desek olmaz yapmayın desek te olmaz
5.gün trst yapmış biri olarak yapmayın desem inanacan mi
İdrar testi yaptımCuma yaparım diye şartlamıştım kendimi

Yolluyorum testi sizce ikinci çizgi var mı?
Laaaa bariz belli neresi gözünü şaşı ettiayyy içim kıpır kıpır allahım geliyorlar gruo şimdi şenlendi hepsi öyle devam etsin

Günden güne koyulasacak o takip et

Kız bak bir soru sordum cevap verdin mi bulamadım doktorumuzun dişleri tuhaf değil mi gülesim geliyore yanında ciddiyetimi koruyamıyorum hiç adamın genel mizacı komik ? tipi sapık gibi Z Zecmel
Ya yeni gördüm yaniiii biraz değişik biri gibi, bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum beni tersledi. Bende biraz meraklıyım şu durumda doğal olarak soru soruyorum

Hayırlı olsun sag salım gelsin inşallah

Ayyy vallaha bu güzel haberleri aldıkça biz de çok mutlu oluyoruz umutlanıyoruz inşallah bizler de bu mutlu güzel haberi verebiliriz
Dualarım hepinizle canım rabbim herkese bu mutluluğu yasatsin inşallah allahım kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…