2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benimde bugün 3. Gün bendede belirti yok sadece arada sersemlik baş dönmesi oluyor
Salı günü olmuştum transfer
Merhaba hoşgeldiniz transferiniz hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sizlere
Merhaba kızlar, bende 6 aralıkta transfer oldum, 4. günüm kasığımda hafif ağrılar var iğnelerden olduğunu düşünüyorum belimde de hafif batma inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Selam kizlar dün gece adet oldum bugün ilk kontrolume gidiyorum
Ayyy estrofem 1 hafta kullandım şimdi bende hastaneye kontrole gidiyorum hayırlısı Allah'tan bakalım bana da transfer günü söyleyecekler mi

Kızlar nonononono

Lütfen aklımızla oynamayın bakın bizde gaza geliyoruz olmuyor böyle ama

Şimdi test yapın desek olmaz yapmayın desek te olmaz
ay kızz 7.gün yapıp cıkan bıle varmıs 3.gün embriyosu ıle ama belkı ben yarın sabah yaparım 8.gun olur

ay kızz 7.gün yapıp cıkan bıle varmıs 3.gün embriyosu ıle ama belkı ben yarın sabah yaparım 8.gun olur
Bak şimdi ben dedem ki kızlar @Delidolu30 ve Z Zeynepkur test yapsın mı desem hele kaç kişi beğenir heee sizlerden çok biz heyecanlıyız bu konularda valla şimdi benim sürekli kafama takılır bu olmadu mu olmadı mı test yaptı mı yapmadılar mi diye

hahha aklımızdan bır an çıkmıyorkii :) ne zor süreçler bee emeklerımız boşa cıkmasın

hahha aklımızdan bır an çıkmıyorkii :) ne zor süreçler bee emeklerımız boşa cıkmasın
Vallahi çıkmıyor hemde hiç sizler sevinince bizim yani şayet benşm umudum daha çok artıyo Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını da boş koymasın inşallah
Çok heyecanlı, güzel haberlerle gelinn
Amin amin bi umut gidiyoruz bakalım nasıl geçecek inşllah iyi haber duymak nasip olur

Kızlar bir tup bebiş annesi olarak inşallah hepiniz tutunur bebisler test yapmayın hamile gibi gunlerim keyfini çıkarın konuşun güzel besinler alın stres olmamaya çalışın
Birde kuzenim bugün transferde ona dua edermisin taze hamiş anneler hamislerin duası kabul olur

Kızlar valla ben test yaptığım günden beri aşırı saldım dün avmye gittim dolaştım gerçekten hiç belirtide yok zaten ama gerçekten erken öğrenmem iyi oldu kendimi alıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…