2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet canım 8. Gün nasip diyelim artık
Canım başka topikte denk geldim kadın10.gun sabah idrariyla yaptı negatif cikti sağlık ocağında kan verdi umutsuzlukltan arayip sonucu sormadı bile ertesi gün saglik ocağından arayıp kan degerinin 175 olduğunu soylediler kangününe kadar umutsuzluk yok bide eltimin ilk denemesinde 9.9.gun idrarda negatif 10.gun kan da pozitifti herşey olabilir negatifte olsbilir pozitifte rabbim inşallah cok yormadan nasip etsin hersey allahtan negatif ala ala pes etmedim rabbim sonunuda güzel eylesin inşallah sendende güzel haberler alırız canım benim

Amin canım inşallah öyle olur

Dualarımız seninle inşallah hayırlı müjdelerle haberlerle gelirsin seninle de seviniriz inşallah

İnşallah güzel haberler alırsınız ama nasıl unutup ağır kaldırırsınız

Ah ah vallahi çok umutluydum yalan yok yıkıldım şakaya vuruyorum ama içim içimi yedi ne desem boş
Hep pozitif olamıyoruz malesef evet ama daha testiniz için erken değil mi 2 Aralık'ta transfer olmuşsunuz bugün ayın 10u Allah'tan umut kesilmez kimi insanlarda erken belirti olurken kimisininde olmazmış bilemeyiz belki sizinde öyledir varsa Rabbim nasip eder inşallah yoksa da Allah kerim der yolumuza devam ederiz bizlerde ayni süreçten geçiyoruz sonumuz ne nasıl bilmiyoruz ama hep umudumuz var inşallah ümitsiz olmayın üzmeyin kendinizi

Rabbim emeğimizi görür inşallah hayırlı evlatlad nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…