2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Selamlarr, benim amh düşüklüğüm var, amh değerim 0.94. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün ilaç başladıktan sonra ilk kontrole gittim yumurta sayımında doktor 4 yumurta saydı biri 10mm nin altında. Yani 3 diyebiliriz. Doktora çok mu kötü diye sordum amh düşüklüğünde beklenen bir şey dedi. Amh kaynaklı tüp bebek deneyenler acaba bana fikir verebilirler mi? Sizce kötü bir sayı mı sizlerde kaç sayılmıştı gibi?

Günaydın kızlar, beni de eklermisiniz. Yaş 35. 3. Deneme. İlk denemeden bir oğlum var. 4 aralıkta transfer oldum test günümü bekliyorum.
Hoşgeldin aramızabenim de ilk denememden oğlum var 3.denemem 3 Aralık transfer tarihim.test günüm pazartesiSenin test günün ne zaman?sonuçlarımız pozitif olur inş

Kizlar degerim 1301 cikti Bugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
Ohhh şükür hadi hayırlı olsun şimdi de yüksek olmasına mı takıldınsen yine buldun stres yapacak benim 10.gun 1000 13.gun 3600du iki kese görüldü belki seninde ikizdir

Merhaba benim yasim 38 amh 0.01 idi gecen ay basladim bende ama dr un bana dedigi sonucla goruntu uymuyir. Benimde 4 yumurtam olusmustu o 10 mm altinda olan daha buyur hic merak etme moralinide bozma sakin tek bir sey var ona odaklan tek bir yumurta yeterli kalitelibolsun tek olsun sayiya sakin takilma opu gunune daha degisir zaten suan benim 3. Gun dondurulmus emriyom var beni bekliyo

Cevabın için çok teşekkürler peki biraz detay sorsam. Senin kaç folikül sayıldı, kaç yumurta toplandı ve kaç embriyo elde ettiniz? 4 yumurtadan 1 tane 3.gün embriyosu mu var yalnızca? Bu sayıyla ne elde ediceğimi anlamays çalışıyorum da çünkü ilk sayımda doktorum 8-9 folikül saymış ve yaşıtlarına göre amhın bir tık düşük demişti. O yüzddn açıkçası daha fazla bekliyordum. Burda 25-30 yumurta toplananları görüyoruz malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…