- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.221
Aminn inşallah kuzum dua et bizlere deAllah razı olsun kuzum rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu mutluluğu düşününce bi tuhaf geliyorabbim bu yolda emek veren ugrasan herkesin yüzünü guldursun inşallah
Aman bırak o havalıyı
Bilmiyorum ama bizi beğenmeyip unuttu kesinAman bırak o havalıyı
o arkadaşlarıyla starbucks da Chocolatey Gingerbread Latte içiyordur
Kuzum senin direk çıkmış pozitifRabbim hamilenin duasını kabul eder inşSen öyle diyorsan
Hep duamdasiniz kuzum inşallah hepimizden mutlu mesut haberler almak nasip olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahAminn inşallah kuzum dua et bizlere de
Beni beğenmiyor musunBilmiyorum ama bizi beğenmeyip unuttu kesin
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz bizde adetten yana çok dert yandık ama sonunda beklenen an geldi inşallah başladık sizde en kısa zaman da hedefe ulaşırsınızKizlar merhaba bende bu ay transfer olucam insallah regl bekliyorum normalde bugun olmam lasimdi. Fakat 2 gun once sabah uyandigimda peceteye 4-5 damla kan vardi ohh dedim adet oldum ama sonrasinda tık yok ve hala bekliyorum olsamda gits3m dr a neden boyle olduki
Insallah canim gecen ay ayni topikteydik sonra kaybettim sizi bulamadim sonunda buldumMerhaba öncelikle hoşgeldiniz bizde adetten yana çok dert yandık ama sonunda beklenen an geldi inşallah başladık sizde en kısa zaman da hedefe ulaşırsınız
Bilgim yok canım bakıyorum yazan olursa ekleme yapıyorum hemenki inşallah oda pozitiftir @mira9693 varmı bişiler
Cnm ses ver @mira9693 kan testin pozitif mi? Diğer topikte hamile gözüküyorsunbizi de güzel haberi vermeni bekliyoruz. Kanıtlarla geldim
Zaten en kötü ihtimalle öyle olacak ya bayram tatilinde yada yaza transfer olacak.. ama ben sadece daha çok beklemek istemiyordumMemlekette embriyonuzu dondurup yaz tatilinde transfer gibi bir şey olabilir aslında doktorunuzla bir ön görüşme yapın Allah gönlünüze göre versin inşallah
Uzak canım orasi bizeDiyarbakır ı araştırdın mı canım uzak mı kalıyor orası da size
Sonucu güzel olsun inşallahZaten en kötü ihtimalle öyle olacak ya bayram tatilinde yada yaza transfer olacak.. ama ben sadece daha çok beklemek istemiyordumyaa 36 ya dayandi
Kasım ayı topiği mi selinin açtığı hem ora hem buradayız çoğumuzInsallah canim gecen ay ayni topikteydik sonra kaybettim sizi bulamadim sonunda buldum
Galiba oydu baktim goremedimKasım ayı topiği mi selinin açtığı hem ora hem buradayız çoğumuz
Efendimmm
Olsun hoşgeldin yeniden aramızaGaliba oydu baktim goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?