2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ah ah vallahi çok umutluydum yalan yok yıkıldım şakaya vuruyorum ama içim içimi yedi ne desem boş
İnsanın böyle durumda çabaları mücadeleleri geliyor akla yıkılası geliyor kabul ama hayat sınavı da bizim için var 25 yaşındayım ben ve 5 senelik evliyim hiç ummazdım çocuğum olsun diye kapı kapı dolaşacağımı sonurunumuz sebebimiz de yok ama nasipte de yok demekki 2018 de başladım ben ve 2021 bitti neredeyse şimdi herkese yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah zor süreçler imtihanlar zamanlar ama takdiri ilahi de yaradana emanet

Sanırım duygusala bağladım biraz

persona06 canım seninle aynı gün tranafer olmuşuz hiç test yaptın mı
Hayır hiç yapmadım canım. Bende taze transfer oldu, transferin ertesi günü de çatlatma iğnesi yaptılar. O yüzden pozitif de çıksa doğru olmayabilir diye düşünüyorum zaten.
Gerçi gün geçtikçe meraklanıyorum ama beklemeye çalışacağım test gününü. Benim bir de tee pazartesi yapılacak test gittikçe bende de umutsuzluk oluyor hiçbir his gelmedi belirti yok diye

Yarın güzel haberler vereceksin bize inşallah canım

Üzülme sıkma çok canını vardır bunda da bir hayır bence test günün değilse eğer test gününü bekle herşey için
Kesinlikle katılıyorum..

Dur kız ağlıcam zaten kendimi zor tutuyorum vallahi ah ah keşke rabbim herkesin gönlüne göre versin

Anladım canım senin pazartesi umarım güzel haberler verirsin bize

Dur kız ağlıcam zaten kendimi zor tutuyorum vallahi ah ah keşke rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ağlama asla istemem ama üzülme nasipse vardır inşallah bütün dualarımız var olması sana sımsıkı tutunması için

Yumurta toplama günü annem yanımdaydı, dedi ki "hiç aklıma gelmezdi böyle bir şeye ihtiyacımız olacağı, bu odalarda bunun için bulunacağımız". Ben de "olsun kimin aklına geliyor ki zaten anne" dedim. Ama bende çok uzun yıllar önce çikolata kisti çıktığı ve ameliyat bile olduğum için çok yabancı değildi bana tüp bebek seçeneği

Umarım hepimizin emekleri hayırlısı ile karşılığını bulur. Şimdi çok sonucun olumsuzluğunu düşünmüyorum, kan testi negatif gelince üç gün üzülür sonra toparlanırım diyorum Loya-Kiana da örnek oldu hem bize

Evet en büyük örnek o zaten üzülse de hep pozitif oldu helal olsun Allah'ım yardımcımız olsun hayırlısı olsun hakkımız da

Mesela benim adetim 21 günde bir oluyor ortalama 20.gün transfer olsam adet günümde adet olmayacak mıyım tutsa da tutmasa da? En çok bu kafamı kurcalıyor
Ilaclar adet olmayı engelliyor ilac kullanıp adetolan cok az cnm

Mesela benim adetim 21 günde bir oluyor ortalama 20.gün transfer olsam adet günümde adet olmayacak mıyım tutsa da tutmasa da? En çok bu kafamı kurcalıyor
Yok canım olmazsın bir sürü hormon ilacı veriyorlar, progesteron özellikle engelliyor. Benim dündü regl günüm, hatta korktum gece acaba adet mi oldum diye ama yok olmuyormuş cidden

Evett hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…