2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ne diyorsun5.gün embriyosu 7.günüm az da olsa pembe çizgi olmalıydı.Hayırlısı bakalımHer iki duruma da razıyımRabbime teslim oldum.
Deger yükseldikçe koyulaşıyor canim bariz belli var niye inanmak istemiyorsunsilik çizgi var bariz bellj hayırlı olsun kuzum bak benim 6.gun deger 87 idi 6.gun sabahji testi atıyorum bide sabah ilk idrarla ikinci idrar arasında bi dünya fark var yarın ilk idrarla yap cnm

Eklentiler

• IMG-20211202-WA0000.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 50
Oyyy kuzum hepsini okudum nasıl heyecanlandım çok şükür bin şükür iki minnoş geliyor desene maşallah elleri ayakları minik minik oyy tebrik ederim sağlıkla büyüsünler inşallah evlatların
Allah razı olsun kuzum rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu mutluluğu düşününce bi tuhaf geliyo rabbim bu yolda emek veren ugrasan herkesin yüzünü guldursun inşallah

Cnm bu senin testin de cok belli gözüküyorben de ilk idrarla yaptım zaten

Ne güzel bir sayfa oldu hepimiz dua ediyoruz bir digerimiz için ve hergun birinin gebelik haberini alıyoruz maşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah

2022 bizim yılımız olacakkk
Inşallahhhhh rabbim hepimizin güzel haberlerni almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel bir sayfa oldu hepimiz dua ediyoruz bir digerimiz için ve hergun birinin gebelik haberini alıyoruz maşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah

Bende 2022 bizim yılımız olacak çok inanıyorum buna bu sefer başaracağız

İNŞALLAH ..
BEN EKİM DOĞUMLUYUM BEBİŞİM DE MUHTEMEL EYLÜL-EKİİM ARASI GELECEK ÇOK HEYECANLI
iNŞALLAH BİZDE GÖRÜRÜZ POZİTİFİ.

M mira9693 de hamile diye biliyorum
Bilgim yok canım bakıyorum yazan olursa ekleme yapıyorum hemen ki inşallah oda pozitiftir M mira9693 varmı bişiler
Canım aynı zamanlarda transfer olacağız inşallah
pozitifi de gördük mü alllahhhh hemen galatada elay elay şarkısını söyleyip gezicez
Ayyyyy hayallerimiz var bizim Rabbim gerçekleştirmeyi nasip etsin o zaman
İNŞALLAH ..
BEN EKİM DOĞUMLUYUM BEBİŞİM DE MUHTEMEL EYLÜL-EKİİM ARASI GELECEK ÇOK HEYECANLI
iNŞALLAH BİZDE GÖRÜRÜZ POZİTİFİ.
Benim de evlilik yıl dönümüm Eylül de yeğenlerimin 3cünün doğum günü Eylül de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…