- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 408
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.201
Deger yükseldikçe koyulaşıyor canim bariz belli var niye inanmak istemiyorsunNe diyorsun5.gün embriyosu 7.günüm az da olsa pembe çizgi olmalıydı.Hayırlısı bakalım Her iki duruma da razıyım Rabbime teslim oldum.
Allah razı olsun kuzum rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu mutluluğu düşününce bi tuhaf geliyoOyyy kuzum hepsini okudum nasıl heyecanlandım çok şükür bin şüküriki minnoş geliyor desene maşallah elleri ayakları minik minik oyy tebrik ederim sağlıkla büyüsünler inşallah evlatların
Cnm bu senin testin de cok belli gözüküyorDeger yükseldikçe koyulaşıyor canim bariz belli var niye inanmak istemiyorsunsilik çizgi var bariz bellj hayırlı olsun kuzum bak benim 6.gun deger 87 idi 6.gun sabahji testi atıyorum bide sabah ilk idrarla ikinci idrar arasında bi dünya fark var yarın ilk idrarla yap cnm
Inşallahhhhh rabbim hepimizin güzel haberlerni almayı nasip etsin inşallahNe güzel bir sayfa oldu hepimiz dua ediyoruz bir digerimiz için ve hergun birinin gebelik haberini alıyoruz maşallahhepimiz güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah
2022 bizim yılımız olacakkk
Bende 2022 bizim yılımız olacak çok inanıyorum buna bu sefer başaracağızNe güzel bir sayfa oldu hepimiz dua ediyoruz bir digerimiz için ve hergun birinin gebelik haberini alıyoruz maşallahhepimiz güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah
Kuzum benim ikiz ondandirCnm bu senin testin de cok belli gözüküyorben de ilk idrarla yaptım zaten
Rabbim hamilenin duasını kabul eder inşKuzum benim ikiz ondandirseninji de bariz belli kuzum sen inan bana
Var kuzum icin rahat olsun hepiniz dualarımdasinizRabbim hamilenin duasını kabul eder inşSen öyle diyorsan
İNŞALLAH ..Ne güzel bir sayfa oldu hepimiz dua ediyoruz bir digerimiz için ve hergun birinin gebelik haberini alıyoruz maşallahhepimiz güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah
Bilgim yok canım bakıyorum yazan olursa ekleme yapıyorum hemen
Ayyyyy hayallerimiz var bizim Rabbim gerçekleştirmeyi nasip etsin o zamanCanım aynı zamanlarda transfer olacağız inşallah
pozitifi de gördük mü alllahhhh hemen galatada elay elay şarkısını söyleyip gezicez
Benim de evlilik yıl dönümüm Eylül deİNŞALLAH ..
BEN EKİM DOĞUMLUYUM BEBİŞİM DE MUHTEMEL EYLÜL-EKİİM ARASI GELECEK ÇOK HEYECANLI
iNŞALLAH BİZDE GÖRÜRÜZ POZİTİFİ.
Ah inşallahİNŞALLAH ..
BEN EKİM DOĞUMLUYUM BEBİŞİM DE MUHTEMEL EYLÜL-EKİİM ARASI GELECEK ÇOK HEYECANLI
iNŞALLAH BİZDE GÖRÜRÜZ POZİTİFİ.
Yetişirsin sen bize hızlı gonzales .Ben haric
İnsallahhh canımBende 2022 bizim yılımız olacak çok inanıyorum buna bu sefer başaracağız
ben şimdiden hazıran 2022 tüp bebek yaptıracaklar grubu kurayım :))) benim yol uzun ince bir yol şükürYetişirsin sen bize hızlı gonzales .
Olsun hepimiz adına yardım olsun da hayırlısıyla inşallahBen haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?