2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben çok deneyimli değilim açıkçası bu da ilk denemem. Dediğin gibi bazı aylar değişebiliyorsa belki de çok verimli bir ayıma denk gelmedim. Ya da başka bie etken var şu an anlayamadığım. Çünkü 2 kez folikül saydırdım adetimde hep 8-9 sayılıyordu. Tedavi öncesinde de öyle bie şey saydı doktor. Bir tane de olsa tutsun da başka bir şey istemeyiz ikimize de güzel sonuçlar gelsin umarım

Ama ben hamile olduguma hala inanamiyorum, doktor 2.tahlile gerek yok diyo ama ben yinede yaptirmak istiyorum pazartesi. Dondurulmus embriyo benimki, bu 2.denemem.
O kadar mutlu oldum ki anlatamam kuzum çok şükür çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahh ama sanki ikiz gibi bu değer

Günaydın kızlar sizin evde yaptığınız testler erken gebelik testleri mi bende kaset test vardı test yapayım dedim ve hiç çizgi çıkmadı da

Gunaydin kizlar. Bi sey sorucam, ben neden hamile oldugumu hiss etmiyorum? 2gun once bulantim vardi, dun olmadi. Sabahta yok bi belirti. Gerilemis ola bilirmi? Ya bi sey olduysa? Allahim ben neden bukadar karamsarim Cok korkuyorum.

Bi sey daha sorucam. Kabizlik, bagirsaklarin dolu olmasi bebegin gelisimine bi etki eder mi? Bastirdimi icerden acaba
Sen sıkma canını stres de yapma Allah’ın izniyle o tutundu ya sana inşallah birlikte büyüyeceksiniz Benim bi sürü arkadaşım var hamile ve hamilelik geçirmiş çoğu da hatta hepsi bi belirti hissetmemişler bizimki tüp bebek olduğu ve ne zaman içimize geldiğini bildiğimiz için belirti aramamız
Nolur sen stres yapma şu an seninle birlikte o ve birbirinize sıkıca sarılmayı düşün hisseder seni güzel düşün Allah’ın izniyle çok güzel geçecek günlerin bunu düşün ve dua et

Insallah dediyin gibidir, cok tesekkur ederim. Esim oyle soguk kanli ki onunla dertlesemiyorum, ise gidiyo evdede tek basina kaliyorum butun gun. Kafayi yedim qaliba

Kızlar geçen yıl 10 aralıkta benim de transferim olmuştu, bu günlerde olsu mu olmadi mi diye o kadar heyecanlıydım ki , şimdi çok çok şükür ikizlerim kucağımda. Allah inşallah sizlere de nasip etsin hayırlısıyla. Her nasip zamanını bekliyor ben nerdeyse 4 yIl tip fakültesine taşındıktan sonra bir anda acibademde pozitifi gördüm. Aralıkta transfer deyince benim de geçen yıl yaşadıklarım hep aklımda. Yazmak istedim .

Öncelikle hamilelik haberi alanlara hayirli ugurlu olsun insallah kucaginiza da alirsiniz transfer hazirligi icinde olanlarada tedavilerinin pozitifle hayirla sonuclanmasini dilerim
Haaaalaaa Bir ben adet olamadım heralde 1 hafta gecikti ve hala tık yok. Hamile olma ihtimalimde yok. Yarin gecikme icin kontrole cagirdilar. Zaten 3. Adeti bekliorum trasfer icin 3 ay oldu bıktım yoruldum beklemekten.

@efsunn210102 @Selin n Loya-Kiana can kuşlar nerelerdesiniz ses verin

Ben yoğunum bu aralar diyetisyene basladim yürüyüş vs yapiyorum birde finaller yaklaştı iyice denemeler vs falan .

adet olup doktora başlarsam yazacağım mutlaka oda günü geçti baya 2023 e kadar olurum diye düşünüyorum

beyleeee bende durumlar

S Siyahhhinci canim merhaba. Sen belirtileri ne zaman hiss ettin? Bulanti falan. Benim adetimden 2 gun gecti, henuz tk yok. 2gun once bulantim vardi, oda gitti. Ya bi sey olduysa diye korkum var.
Canım bets değeri yükseldikçe başlar bulantilsr kimininde hic olmaz 5 haftaligim ama bulantı falan hic yok göğüs hassasiyetim cok oluyor o kadar beta arttıkça göğüs ağrım başladı zaten 6 7 haftada başlar bulantilar aklına hep olumsuz bisey getirme kendine zehir etme cnm

2.kez kan vermene gerek yok dedi doktor, sence yarin kan versem mi tekrar? Bu kezde ya katlanmadiysa diye korkuyorum baktirmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…