- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.401
Amin cnmYa ne guzel, Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin
Senin telefonunun dolardan haberi yok galiba nasıl kırılabilir suan daCanım günaydın
Telefonum kırıldı aktif olamıyorum 2 gündür .
Geldi ..Kızlar size de böyle mesaj geldi mi anlamadım da ben hiç birşey
Sabr gülüm sabr hepimiz adet sıkıntısı yaşadık tam netleşti sanırım beklemelerimiz inşallah sen daha çok beklemezsin ansızın gelirÖncelikle hamilelik haberi alanlara hayirli ugurlu olsun insallah kucaginiza da alirsiniztransfer hazirligi icinde olanlarada tedavilerinin pozitifle hayirla sonuclanmasini dilerim
Haaaalaaa Bir ben adet olamadım heralde1 hafta gecikti ve hala tık yok. Hamile olma ihtimalimde yok. Yarin gecikme icin kontrole cagirdilar. Zaten 3. Adeti bekliorum trasfer icin 3 ay oldu bıktım yoruldum beklemekten.
Ne kadar çok stres yapıyorsun kendine bu hiç iyi değil2.kez kan vermene gerek yok dedi doktor, sence yarin kan versem mi tekrar? Bu kezde ya katlanmadiysa diye korkuyorum baktirmak istemiyorum.
Bizden çok sen etkileniyorsun şuan ki durumdan bunu yapma kendine anın tadını çıkar mevlam nasip eder elbetSizide neqatiflere boguyorum, kusuruma bakmayin.Artik yapmiycam, dualar dinliycem. Allah yardimcimiz olsun
Yaaaaaa maşallah maşallah Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallahMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dediYarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Çok çok çok çok çok amiiiiiiiiiinDarısı bütün arkadaşlara inşallah ya her pozitif haberde içim kıpır kıpır oluyor allahım kimseyi eli boş gözü yaşlı çevirme
Aaaaaaa hayır olamaz yaaaa bende sürekli bakıyordum aktifliğine gözyaşım pıtCanım günaydın
Telefonum kırıldı aktif olamıyorum 2 gündür .
Bence hemde hiç haberi yok zaten çeyrekte gram da aldı başını gidiyor dolar dururmuSenin telefonunun dolardan haberi yok galiba nasıl kırılabilir suan da
Kendinize negatiflik çıkarmayın lütfen mutluluğunun tadını çıkarmaya bak negatif olursak negatifi çekeriz sürekli kendimizeKızlar eşime süpriz yaptım.Kahvaltımızı yaptık masadan kalkmadan önüne bu kutuyu koydum.Bu ne ,ne için dedi.Aç senin için dedim.Adam şok oldu,önce anlayamadı sadece mama önlügünü gördü,evirdi çevirdi.Ee diyor,dedim kutunun içine bak.Aaa dedi sen test mi yaptınsonra gözyaşları sel oldu ve birbirimize sarıldık,ağladık.Ama bunlar yanlış çıkabiliyormuş diyor.İlaçların etkisi olmasın dedi.Yarın öğrenicez kesin olarak,o tarz ilaç kullanmadim Erken sevindik Allahım utandırma bizi
Hiç sormaSenin telefonunun dolardan haberi yok galiba nasıl kırılabilir suan da
Çok güzel olmuş Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallahKızlar eşime süpriz yaptım.Kahvaltımızı yaptık masadan kalkmadan önüne bu kutuyu koydum.Bu ne ,ne için dedi.Aç senin için dedim.Adam şok oldu,önce anlayamadı sadece mama önlügünü gördü,evirdi çevirdi.Ee diyor,dedim kutunun içine bak.Aaa dedi sen test mi yaptınsonra gözyaşları sel oldu ve birbirimize sarıldık,ağladık.Ama bunlar yanlış çıkabiliyormuş diyor.İlaçların etkisi olmasın dedi.Yarın öğrenicez kesin olarak,o tarz ilaç kullanmadim Erken sevindik Allahım utandırma bizi
Amin ,inşÇok güzel olmuş Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
Ben ilaçsız adet olamıyorum o yüzden bütün paketi içip bekliyorum tarlusal geç getiriyor adeti bir de stres olunca ben hala olamadım normalde ilacı içtikten 3-10 gün içinde ader olunması lazım ama bugün ile 12 gün oldu hala olamadımBende adet bekliyorum transfer olcam. İki gün gecikti. Tarlusal içsem mi diyorum ama kaç güne getiriyor ve kaç tane içmem gerek acaba
Benim de bugün 6 ncı gün dayanamadım ben de sabah yaptım çıkmadı tabiKızlar benim bugün transferin 5. Günü (transfer gününü saymadım 5.gün embriyosu ) sabah idrar yaptım hiç çizgi yoktu erken mi yaptım acaba
Bide bugün regli olcakmışım gibi kasılmalar gerilmeler başladı
Tabiki erken ya, ben 7.gun cook soluk gormustum. Aynen benimde 5.gun babamin dogumgunuydu, yediyim ictigim burnumdan geldi o derece bi kasilma kramp falanKızlar benim bugün transferin 5. Günü (transfer gününü saymadım 5.gün embriyosu ) sabah idrar yaptım hiç çizgi yoktu erken mi yaptım acaba
Ayy inşallahTabiki erken ya, ben 7.gun cook soluk gormustum. Aynen benimde 5.gun babamin dogumgunuydu, yediyim ictigim burnumdan geldi o derece bi kasilma kramp falan5 dakkada bir tuvalete kostum. Megersem bebis tutunuyormus, insallah sizinde oyle olur
Evet canim, normalden fazla atiyo 90 100 gibi. Hatta daha fazla ola biliyo.Kızlar hamile kaldıktan sonra nabzı ölçtürdünüz mü hiç
Hah işte böyle rahatla artıkKizlar dusundumde ben okadar testler yaptim, gun gun yaptim cizgi hep daha belirginlesti. Buda degerlerimin katlandigini gosterir. Ben neden bukadar kafama taktim bilmiyorumGecen gun agir falan kaldirdim ya, ondan her halde korktum bi sey olur diye. Bi seyde olsa kanamam olurdu. Bi rahatlatdim kendimi sanki
Çok erken daha canımKızlar benim bugün transferin 5. Günü (transfer gününü saymadım 5.gün embriyosu ) sabah idrar yaptım hiç çizgi yoktu erken mi yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?