2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadaşlar merhaba benim bu ay transferim olcak bir sorun olmazsa ama ilk önce adet olmam lazım tarlusal içtim bugün 9.gün hala olamadım adet ne yapmam lazım kafaya taktığımdan mı olmuyor bilemedim ki
Bende adet bekliyorum transfer olcam. İki gün gecikti. Tarlusal içsem mi diyorum ama kaç güne getiriyor ve kaç tane içmem gerek acaba

Bol şansların olsun inşallah hep başarılı olman dileğiyle hadi hayırlısı olsun o zaman

Adet bekleyen arkadaşlar maydonoz kaynatıp icmenizi tavsiye ederim benim de gecikiyordu içtim sabaha adet oldum pozitifi gorup belirti arayan arkadaşlar hiç aramayın içinizi ferah tutun benim ilk hamileliğimde hiç bı belirtim olmadı bulantı kusma mide yanması asermedim bile diyebilirim iç karnım genişti 7.aya kadar karnım bile çıkmadı hamile olduğuma inandiramadim o kadar yani her hamilelik aynı gecmeyebilir herşey Allah'tan herşey yolunda pozitif enerji yayalim bebise

2.kez kan vermene gerek yok dedi doktor, sence yarin kan versem mi tekrar? Bu kezde ya katlanmadiysa diye korkuyorum baktirmak istemiyorum.
Için nasıl rahat edecekse öyle yap bu defa 10 gun boyunca katlandı mi diye düşüneceksin ben 6.6.gun yaptım 8.gün yine yaptım dr artik yapma gerek yok dedi ama yine 10.gün yaptım sonra kanama başlayınca hastanede yattım bu defa dr 13.gun istedi şükür artışta hic sıkıntı olmadi cok şükür bence sen icin rahat etmetecekse yarın bi daha yap
2.kez kan vermene gerek yok dedi doktor, sence yarin kan versem mi tekrar? Bu kezde ya katlanmadiysa diye korkuyorum baktirmak istemiyorum.

Bende adet bekliyorum transfer olcam. İki gün gecikti. Tarlusal içsem mi diyorum ama kaç güne getiriyor ve kaç tane içmem gerek acaba
Benim gecikmisti dr la konuştum tarlusal gunde 3 kullan dedi 4 gunde bitiyor 5.gun sökuldu adetim

Mutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dedi Yarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Yaaa gözümüz şenlendi hoş geldi minnoş kuzucok sevindim inşallah yarın kanda güzel deger görürsün sag salim gelsin bütün kuzucuklar

Yaaa gözümüz şenlendi hoş geldi minnoş kuzucok sevindim inşallah yarın kanda güzel deger görürsün sag salim gelsin bütün kuzucuklar
Çok sağol canımiçim içimi yedi yapmayacaktım,içime bir ferahlık geldiHer iki sonuca da razıyım dedim ve çok şükürAmin cnm yarın da güzel haberler vermek nasip olur inş.

Mutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dedi Yarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Canim benim çok şükür çok sevindim ne güzel annesi resmen ben burdayım diyor bebişin darısı bende dahil tüm bekleyenlerin başına

Çok sağol canımiçim içimi yedi yapmayacaktım,içime bir ferahlık geldiHer iki sonuca da razıyım dedim ve çok şükürAmin cnm yarın da güzel haberler vermek nasip olur inş.
Ben kendimi her iki sonucada hazırlamak icin yapıyordum çünkü direk kanda öğrenince kötüoluyordu neyse ki cok şükür rabbim sevindirdi sag salim ilerlesin süreç sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

S Siyahhhinci canim merhaba. Sen belirtileri ne zaman hiss ettin? Bulanti falan. Benim adetimden 2 gun gecti, henuz tk yok. 2gun once bulantim vardi, oda gitti. Ya bi sey olduysa diye korkum var.
Canım benim halen belirtim yok sabahları biraz bulantım oluyor oda her sabah değil göğüsler hafif hafif şişiyor onun dışında bir belirtim yok 6+3teyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…