2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hamiş anneler sizzziiiiiiiiii

Çok sevindim. Forumu okurken size çok dua etmiştim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım ay ben bekleyemezdim herhalde 5. Gün test yapmaya başlardm

Ben yanda yattım sırtüstüde yüzükoyunda bana yatış pozisyonunun önemli olmadığını söylemişti hemşire

Yatmakta kendini kasma nasıl rahat edersen öyle yat ben yanda yattım yuz üstü de sırt üstü de yatma pozisyonunun bebeğe zararı yok

Sirtta yanda yuz ustu de, fark etmezki. O zaten icinde henuz ezilecek kadar degil
Tamamdır teşekkür ederim kızlar

Çok sevindim. Forumu okurken size çok dua etmiştim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaaa canim benim cok teşekkür ederim cok uzun cok yorucu yoldu bizim için ama şükür bugünleri yaşatan rabbime hayal bile edemezdim bin şükür sanırım seninde pozitif olmuş hayırlı olsun

Çarşamba günü test günüm ama salı günü iğnem var salı yaptiririm büyük ihtimal , sizin ne zaman ? 5.gün mü kalitesi nasıl ?
Senin erkenmiş test günün, benim 18 i cumartesi günü fakat öncesinde bir kan tahlili yada gebelik testi yaparım muhtemel dayanamayıp :) 6. gün 4bc embriyom seninkisi nasıl?

Ama ben hamile olduguma hala inanamiyorum, doktor 2.tahlile gerek yok diyo ama ben yinede yaptirmak istiyorum pazartesi. Dondurulmus embriyo benimki, bu 2.denemem.
Şu yazıyı okuyunca oturtup ağladım resmen
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin benimde dondurulmuş ve 2. Denemem olacak bakalım inşalah bence bekleyen herkes güzel sonuçlar alırız

Kızlar bende katılayım aranıza dün başladım ilaçlarımı kullanmaya salı günü kontrolüm var 2. Transferim olacak inşallah bekleyen herkese rabbim annelik duygusunu tattırır
Aaaaaa yaaa kusura bakmayın yeni fark ettim mesajınızı geç gördüm hakkınızı helal edin hemen ekliyorum listeye inşallah hepimiz güzel ve olumlu sonuçlar alırız bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…