2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Anladım canım demek istediğini. Bir an örnek verdiğin kişi yerine koydum kendimi de o da çok zor geldi o yüzden yazdım öyle sayıya takılmıyorum, yumoşlarım koccaaman olucak
Sen şimdi gelmesini bekliyorsun ya daha zor gelir o hissediyor bu rahimler ne istediğimizi, duygularımızla oynuyorlar bence

Sormaa yaaa bekledikce gelmiyor

Kızlar siz transferden sonra nasıl yatıyorsunuz ben transferden beri sırt üstü yatıyorum yan dönersem sanki kötü bir iey olcakmış gibi geliyor
Ben yanda yattım sırtüstüde yüzükoyunda bana yatış pozisyonunun önemli olmadığını söylemişti hemşire

Kızlar siz transferden sonra nasıl yatıyorsunuz ben transferden beri sırt üstü yatıyorum yan dönersem sanki kötü bir iey olcakmış gibi geliyor
Yatmakta kendini kasma nasıl rahat edersen öyle yat ben yanda yattım yuz üstü de sırt üstü de yatma pozisyonunun bebeğe zararı yok

Yani 5.tüp bebeği yapan biri olarak artık benden kaç yumurta toplandığını biliyorum bazı aylar daha az görüldüğü oldu bu sebeple söyledim ama en önemlisi 5.güne kaç embriyo gittiği kalitesinin nasıl olduğu , hayırlı sonuçlar olur umarım

Cnm senden haber bekliyordumHadi inş bu saatten sonra güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin

Gözünüzaydin değeriniz gayet iyi transferiniz yumurta toplama isleminden hemen sonra mi yapildi? Yoksa rahîm dinlendirme yapildi mi size de?
Ama ben hamile olduguma hala inanamiyorum, doktor 2.tahlile gerek yok diyo ama ben yinede yaptirmak istiyorum pazartesi. Dondurulmus embriyo benimki, bu 2.denemem.

İkiz mi maşallah
Evet kuzum şükür rabbim hepinize de nasip etsin inşallah canım benim hepinizden mutlu hanerler almayı nasip etsin rabbim
Cnm senden haber bekliyordumHadi inş bu saatten sonra güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin
Yaaa canim benim rabbim hepimize nasip etsin hepimiz güzel rahat hamilelik sürecinin ardından sag salim kucagımiza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…