- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.321
Anladım canım demek istediğini. Bir an örnek verdiğin kişi yerine koydum kendimi de o da çok zor geldi o yüzden yazdım öyleBenim onu ornek verme amacim sayiya takilma diye 40 tane yumurtanda olsa 1 tanede olsa bize 1 tane lazim kaliteli olsun yeter. Benin dun regl gunumdu ama olamadim suan reglimi bekliyorum dr a gidicem ona gore transfer planlicaz. Aralik sonuna dogrubolurum diye dusunuyodum ama benimki hala gelmedi
Sormaa yaaa bekledikce gelmiyorAnladım canım demek istediğini. Bir an örnek verdiğin kişi yerine koydum kendimi de o da çok zor geldi o yüzden yazdım öylesayıya takılmıyorum, yumoşlarım koccaaman olucak
Sen şimdi gelmesini bekliyorsun ya daha zor gelir ohissediyor bu rahimler ne istediğimizi, duygularımızla oynuyorlar bence
Ayy çok güzel cnm benim yaa Allah devamını getirsin kucağına almayı nasip etsinKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
Amin canim sagol, hepimizeAyy çok güzel cnm benim yaa Allah devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin
Ben yanda yattım sırtüstüde yüzükoyunda bana yatış pozisyonunun önemli olmadığını söylemişti hemşireKızlar siz transferden sonra nasıl yatıyorsunuz ben transferden beri sırt üstü yatıyorum yan dönersem sanki kötü bir iey olcakmış gibi geliyor
Yatmakta kendini kasma nasıl rahat edersen öyle yat ben yanda yattım yuz üstü de sırt üstü de yatma pozisyonunun bebeğe zararı yokKızlar siz transferden sonra nasıl yatıyorsunuz ben transferden beri sırt üstü yatıyorum yan dönersem sanki kötü bir iey olcakmış gibi geliyor
Sirtta yanda yuz ustu de, fark etmezki. O zaten icinde henuz ezilecek kadar degilKızlar siz transferden sonra nasıl yatıyorsunuz ben transferden beri sırt üstü yatıyorum yan dönersem sanki kötü bir iey olcakmış gibi geliyor
Çarşamba günü test günüm ama salı günü iğnem var salı yaptiririm büyük ihtimal , sizin ne zaman ? 5.gün mü kalitesi nasıl ?Güzel sonuçlar alırız inşallah ne zaman test yapacaksınız
Yani 5.tüp bebeği yapan biri olarak artık benden kaç yumurta toplandığını biliyorum bazı aylar daha az görüldüğü oldu bu sebeple söyledim ama en önemlisi 5.güne kaç embriyo gittiği kalitesinin nasıl olduğu , hayırlı sonuçlar olur umarımKızlar şimdi belirti aramayın dicem ama kim olsa ararsadece bunu hayra ya da şerre yormayın hiç. Burdan okuduklarımdan hep anlıyorumki belirtiler de beklenen gibi olmayabiliyo. Her şey bünye meselesi işte
Merhaba, yani doğru ay değilse de doktorum bir şey demedi bilemiyorum ki, doğru ay neye göre belirleniyorilk deneyimim olduğu için de çok kıyaslama yapamıyorum. Bugün ultrasonu yapan doktor da amh düşüklüğünü göz önüne alınca kötü değil dedi. Kötüyse de beklemekten başka yapabilecek bir şeyim yok maalesef Bugün çatlama önleyici iğneye başlattı doktor. Pazartesi günü sabah tekrar ultrasona gidicem. Bakalım o gün ne diyecek 3 ya da 5, umarım hepimiz için güzel sonuçlar gelir
GözünüzaydinKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
İkiz miKızlar taburcu oldum coj şükür çıkmadan önce muayene oldum cok şükür herşey yolunda keselerin içinde de bebeler oluşmuş haftays kalp atışı icin çağırdı rabbim hepinize bu duyguları yasatsin
Cnm senden haber bekliyordumKızlar taburcu oldum coj şükür çıkmadan önce muayene oldum cok şükür herşey yolunda keselerin içinde de bebeler oluşmuş haftays kalp atışı icin çağırdı rabbim hepinize bu duyguları yasatsin
Hayırlı olsun cnmKızlar yoğun mide bulantısı ile oğlumda kusmaya başlayınca doktora gittim. Tranfer olduğumu söyleyince hcg istedi değerim 12 çıktı. Bugün 7. Gün
Ama ben hamile olduguma hala inanamiyorum, doktor 2.tahlile gerek yok diyo ama ben yinede yaptirmak istiyorum pazartesi. Dondurulmus embriyo benimki, bu 2.denemem.Gözünüzaydindeğeriniz gayet iyi transferiniz yumurta toplama isleminden hemen sonra mi yapildi? Yoksa rahîm dinlendirme yapildi mi size de?
Evet kuzum şükür rabbim hepinize de nasip etsin inşallah canım benimİkiz mimaşallah
Yaaa canim benim rabbim hepimize nasip etsin hepimiz güzel rahat hamilelik sürecinin ardından sag salim kucagımiza alalım inşallahCnm senden haber bekliyordumHadi inş bu saatten sonra güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin
Gebemisin canımKızlar yoğun mide bulantısı ile oğlumda kusmaya başlayınca doktora gittim. Tranfer olduğumu söyleyince hcg istedi değerim 12 çıktı. Bugün 7. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?