- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.421
İnsallah güzel sonuçlar alırsınBenim de bugün 6 ncı gün dayanamadım ben de sabah yaptım çıkmadı tabibiraz sabırsız davranıyoruz galiba hakkımızda hayırlısı
Tek transfer ilk denemem 5.gün 4bcÇok erken daha canımtek transfer miydi çift mi
Korktum biran iyi bari normalde benim zaten 92 falandı nabzım şimdi 109 çıktı. Gerçi gribim oda etki etmiş olabilirEvet canim, normalden fazla atiyo 90 100 gibi. Hatta daha fazla ola biliyo.
Korkularim sanami gecti yaKorktum biran iyi bari normalde benim zaten 92 falandı nabzım şimdi 109 çıktı. Gerçi gribim oda etki etmiş olabilir
Sıcak duş alma nerdeyse buz gibi suyla duş alıyorumKorkularim sanami gecti yaMazallah, korkma canim. Dustan ciktim, sanci giriyo ara ara bende ona taktim
Amin canım hepimiz inşallah yok iki embriyo transfer edildiİnsallah güzel sonuçlar alırsıntek transfer miydi
İnşallah grubumuza güzel haberler verirsin dualarım seninleTek transfer ilk denemem 5.gün 4bc
İnşallah güzel haberler verirsin canım dualarım seninleAmin canım hepimiz inşallah yok iki embriyo transfer edildi
Amin canım amin hiç birimizin emekleri boşa gitmesin inşallah hepimiz pozitifleri görür yazarızİnşallah güzel haberler verirsin canım dualarım seninle
Hadi bismillah inşallah güzel biter bu sefer hikayenizMerhabalar beni de listeye ekler misiniz? Henüz sonucum belli değil ama ben de dün tedaviye başladım. Aret kamar’da. Klomen ve merional kullanıyorum.
20si gibi OPU olacak dedi doktor.
Bu ay transfer olup olmayacağımı net bilmiyorum ama şayet olursa ben de gelebilir miyim aranıza?
5. Denemem benim, nasip olursa 7. Transferim olacak.
Hastanedeyken ölçtuler sürekli 90 100 arasiydi hepKızlar hamile kaldıktan sonra nabzı ölçtürdünüz mü hiç
Son adet tarihine göre hesaplanıyor cnmKizlar tup bebekte gebeliyi nasil hesapliyoduk? Transferim 29 kasim olduguna gore, 2 hafta once 2 hafta sonrasini hesaplarsak bugun 4.cu haftam tamamlaniyor, 5emi geciyorum?
merhaba tedaviniz hayırlı olsun ben de aret kamar da tedavideyimMerhabalar beni de listeye ekler misiniz? Henüz sonucum belli değil ama ben de dün tedaviye başladım. Aret kamar’da. Klomen ve merional kullanıyorum.
20si gibi OPU olacak dedi doktor.
Bu ay transfer olup olmayacağımı net bilmiyorum ama şayet olursa ben de gelebilir miyim aranıza?
5. Denemem benim, nasip olursa 7. Transferim olacak.
3. Gün embriyosu 9. Gün bu şekilde çıkması normal çünkü baya erken, doktorlar iki güne bir %60 oranında artmasını normal kabul ediyor canımKızlar erken kan testi yapıp degeri düşük olan var mı sonradan yükseldi mi? Benim bugün 9.günüm 3.gün embriyosu kan verdim sınır deger 5ml den ölcmüşler benim 11.30 cıktı şuanlık gebelik var ama yükselcek mi bakalımgec tutunmada olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?