- 10 Temmuz 2012
- 677
- 595
- 303
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.441
Gercekten mi canım umut oldun bana şuan allah razı olsun3. Gün embriyosu 9. Gün bu şekilde çıkması normal çünkü baya erken, doktorlar iki güne bir %60 oranında artmasını normal kabul ediyor canım
İşte önemli olan iki güne bir düzenli artış olması inşallah kat kat artar kuzumGercekten mi canım umut oldun bana şuan allah razı olsunCok korktum düşük deger diye
İnşallah be canım inşallahİşte önemli olan iki güne bir düzenli artış olması inşallah kat kat artar kuzum
Kızlar benim bugün transferin 5. Günü (transfer gününü saymadım 5.gün embriyosu ) sabah idrar yaptım hiç çizgi yoktu erken mi yaptım acaba
Bide bugün regli olcakmışım gibi kasılmalar gerilmeler başladı
Benim de bugün 6 ncı gün dayanamadım ben de sabah yaptım çıkmadı tabibiraz sabırsız davranıyoruz galiba hakkımızda hayırlısı
Kızlar hamile kaldıktan sonra nabzı ölçtürdünüz mü hiç
Merhabalar beni de listeye ekler misiniz? Henüz sonucum belli değil ama ben de dün tedaviye başladım. Aret kamar’da. Klomen ve merional kullanıyorum.
20si gibi OPU olacak dedi doktor.
Bu ay transfer olup olmayacağımı net bilmiyorum ama şayet olursa ben de gelebilir miyim aranıza?
5. Denemem benim, nasip olursa 7. Transferim olacak.
Kızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldinizmerhaba tedaviniz hayırlı olsun ben de aret kamar da tedavideyim
görünce yazmak istedim
amin cümle isteyen bekleyenlernKızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldinizumarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
En başta ki listeye eklenmek istermisiniz
TabikiIron Butterfly merhaba benide ekler misin bende dün başladım tedaviye ilk denemem ama transfer günüm belli değil çok heyecanliyim umarım ben ve isteyen herkes pozitifi görür
Canım ben kasım transferiyim 6+3 üz çok şükür şuan ama istersen ekleyebilirsin Burada ki arkadaşların soruları olursa sorularına cevap veririmKızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldinizumarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
Canım bana histereskopi ile rahme çizik atıldı bu bahsettiğin serum intralipid mi bana intralipid serum takıldı tutunmaya yardımcı olsun diye 7.denemede pozitif gördük şükür tabi bunların hepsi bahane rabbim ol desin yeterPozitif gören arkadaşlarım aranızda histeroskopi olup çizik attıran ve cd56 serumu kullanan var mıydı? Varsa bu işlemlerin etkisi oldu mu sizce?
Ekle tabu canımKızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldinizumarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
Evet canım intralipid serum bana da yapılacak bağışıklığı baskılamak için aynen histereskopi sonrasında transfer olmuştun sende doğru. Bana da çizik atıldı bende transfere başlayacağım inşallah faydası olurCanım bana histereskopi ile rahme çizik atıldı bu bahsettiğin serum intralipid mi bana intralipid serum takıldı tutunmaya yardımcı olsun diye 7.denemede pozitif gördük şükür tabi bunların hepsi bahane rabbim ol desin yeterinşallah seninde pozitif haberini almak nasip olsun
Aaaaaa maşallah o zaman size size sorup danışcağımız çok soru olacak desenizeCanım ben kasım transferiyim 6+3 üz çok şükür şuan ama istersen ekleyebilirsin Burada ki arkadaşların soruları olursa sorularına cevap veririm
Inşallah canım inşallah rabbim şifa versin vesile kılsin inşallahEvet canım intralipid serum bana da yapılacak bağışıklığı baskılamak için aynen histereskopi sonrasında transfer olmuştun sende doğru. Bana da çizik atıldı bende transfere başlayacağım inşallah faydası olur
5.güne kadar giden embriyo en sağlıklı olarak kabul ediliyor canım artık zarından çıkıp rahme tutunduğu gün. mesela 3.gün embriyosudur sağlıklıdır veya değildir bunu öğrenmek için blaktokist seviyesine yani 5. Güne kadar bekletmek gerekir az embriyo veya herhangi bir sebepten anne karnında o aşamaya gelmesini istiyor. Bunun tabi kesin tutar tutmaz kimse diyemez ama mesela benim doktorum 1 yumurta bile toplansa 5.gününe kadar bekliyorHamiş kızlar ve arkadaşlar şimdi benim kafama takılan bir soru var bu embriyo günleri var ya 1 2 3 4 5 olan onların en kalitelisi hangisi 1.ci gün mü yoksa 5.ci gün falan mi ? Bakıyorum listeye çoğunluk 5.ci günle pozitif görmüş
Yani aralarındaki fark biri 5.güne gelebilbiş diğeri fırsat verilmemiş yoksa 5.güne giden embriyo daha sağlıklı diyemeyiz belki 3. Gün embriyosu da gidecekti benim 2 tane embriyom 4.gün gittiHamiş kızlar ve arkadaşlar şimdi benim kafama takılan bir soru var bu embriyo günleri var ya 1 2 3 4 5 olan onların en kalitelisi hangisi 1.ci gün mü yoksa 5.ci gün falan mi ? Bakıyorum listeye çoğunluk 5.ci günle pozitif görmüş
Aynen arkadaş açıklamış güzelce 5 inci gün daha iyi çünkü ilk gün hücre ikiye bölünüyor ikinci gün 4 e üçüncü gün 8 e falan bunun böyle takibini yapıyorlar sağlıklı bir şekilde 5 inci güne geldiyse donduruyorlar transfer zamanı transferi gerçekleştiriyorlar. Bende çoğu 5 inci gün embriyosuydu iki tanesi 6 ncı gün embriyosu mesela. 5 e kadar tatmin olmadıkları olunca bunu 7 nci güne de çıkarabiliyorlar. Zaten an az 3 üncü gün embriyosu oluyorHamiş kızlar ve arkadaşlar şimdi benim kafama takılan bir soru var bu embriyo günleri var ya 1 2 3 4 5 olan onların en kalitelisi hangisi 1.ci gün mü yoksa 5.ci gün falan mi ? Bakıyorum listeye çoğunluk 5.ci günle pozitif görmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?