2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim de bugün 6 ncı gün dayanamadım ben de sabah yaptım çıkmadı tabi biraz sabırsız davranıyoruz galiba hakkımızda hayırlısı

Kızlar hamile kaldıktan sonra nabzı ölçtürdünüz mü hiç

merhaba tedaviniz hayırlı olsun ben de aret kamar da tedavideyim
görünce yazmak istedim
Kızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldiniz umarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
En başta ki listeye eklenmek istermisiniz

Kızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldiniz umarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
En başta ki listeye eklenmek istermisiniz
Canım ben kasım transferiyim 6+3 üz çok şükür şuan ama istersen ekleyebilirsin Burada ki arkadaşların soruları olursa sorularına cevap veririm

Pozitif gören arkadaşlarım aranızda histeroskopi olup çizik attıran ve cd56 serumu kullanan var mıydı? Varsa bu işlemlerin etkisi oldu mu sizce?
Canım bana histereskopi ile rahme çizik atıldı bu bahsettiğin serum intralipid mi bana intralipid serum takıldı tutunmaya yardımcı olsun diye 7.denemede pozitif gördük şükür tabi bunların hepsi bahane rabbim ol desin yeter inşallah seninde pozitif haberini almak nasip olsun

Evet canım intralipid serum bana da yapılacak bağışıklığı baskılamak için aynen histereskopi sonrasında transfer olmuştun sende doğru. Bana da çizik atıldı bende transfere başlayacağım inşallah faydası olur

Inşallah canım inşallah rabbim şifa versin vesile kılsin inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Hamiş kızlar ve arkadaşlar şimdi benim kafama takılan bir soru var bu embriyo günleri var ya 1 2 3 4 5 olan onların en kalitelisi hangisi 1.ci gün mü yoksa 5.ci gün falan mi ? Bakıyorum listeye çoğunluk 5.ci günle pozitif görmüş

5.güne kadar giden embriyo en sağlıklı olarak kabul ediliyor canım artık zarından çıkıp rahme tutunduğu gün. mesela 3.gün embriyosudur sağlıklıdır veya değildir bunu öğrenmek için blaktokist seviyesine yani 5. Güne kadar bekletmek gerekir az embriyo veya herhangi bir sebepten anne karnında o aşamaya gelmesini istiyor. Bunun tabi kesin tutar tutmaz kimse diyemez ama mesela benim doktorum 1 yumurta bile toplansa 5.gününe kadar bekliyor

Yani aralarındaki fark biri 5.güne gelebilbiş diğeri fırsat verilmemiş yoksa 5.güne giden embriyo daha sağlıklı diyemeyiz belki 3. Gün embriyosu da gidecekti benim 2 tane embriyom 4.gün gitti

Aynen arkadaş açıklamış güzelce 5 inci gün daha iyi çünkü ilk gün hücre ikiye bölünüyor ikinci gün 4 e üçüncü gün 8 e falan bunun böyle takibini yapıyorlar sağlıklı bir şekilde 5 inci güne geldiyse donduruyorlar transfer zamanı transferi gerçekleştiriyorlar. Bende çoğu 5 inci gün embriyosuydu iki tanesi 6 ncı gün embriyosu mesela. 5 e kadar tatmin olmadıkları olunca bunu 7 nci güne de çıkarabiliyorlar. Zaten an az 3 üncü gün embriyosu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…