2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım bana da çizik atıldı inş bi faydası olur şu serum işini bi sorayım ben de ya ne kadar etkisi var acaba

Canım bana da çizik atıldı inş bi faydası olur şu serum işini bi sorayım ben de ya ne kadar etkisi var acaba
İnşallah sana da faydası olur fiziğin kuzum sor serumu bana işte demistim ya hasimato olduğu için vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp kabul etmeyebiliyormus o yüzden verecek

Neden bilmiyorum ama benim çok kafama takılmıştı benimki de 2.ci gün doktora sorduğumda kalitesi çok iyi dedi üstelemedim zaten hala da çok bi bilgiye sahip değilim o ayrı konu
ekler misİniz beni de .
5.gün çift olcak sanırım.
16 aralık transfer tarhi .
yaşım 32
3.denemem olacak
doktor: funda göde
Tabiki hoşgeldiniz

Sanırım çoğu kişide böyle olmuş. Opudan sonra ki adet değil sonra ki adette transfer ayı hep gecikmeli.

Kızlarr bugün transferimin 6. günü sizce ne zaman test yaptırayım 8. gün idrar testi yapsam erken mi olur çok heyecanlı zor duruyorum :)
Bekle bence benim de 6 ncı gün ve ben sabah test yaptım çıkmadı bişey sonra strese giriyorsun en azından 9uncu gün falanı bekle

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Kizlar cay cikolata zararlimi ya? Ben sadece kahveyi kestim. Cikolata, pasta, recel hergun yiyorum Tatlisiz dayanamamki. Hem bana doktorum diyet yapta demedi
Ekstra belirtmediyse yemeye devamkeeeee bana çay kahve hamur işleri çok tüketme dedi başka da bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…