- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.461
Canım bana da çizik atıldı inş bi faydası olurEvet canım intralipid serum bana da yapılacak bağışıklığı baskılamak için aynen histereskopi sonrasında transfer olmuştun sende doğru. Bana da çizik atıldı bende transfere başlayacağım inşallah faydası olur
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşekler misİniz beni de .
5.gün çift olcak sanırım.
16 aralık transfer tarhi .
yaşım 32
3.denemem olacak
doktor: funda göde
Ama ona sadece bölünme sayısıyla bakıyor o yuzden bilemiyorum canım güzel tatmin etmesi gerekir herhaldeAslında şöyle söyleyebiliriz 3 üncü gün embriyosunun sağlıklı olduğu tatmin ettiyse 4 e 5 e kadar gitmeye gerek duyulmayabilir
Aynen hayırlısıyla tutunsunlar da annelerine gerisi önemli değilAma ona sadece bölünme sayısıyla bakıyor o yuzden bilemiyorum canım güzel tatmin etmesi gerekir herhalde
Aynen öyle Allah yeter ki istesinAynen hayırlısıyla tutunsunlar da annelerine gerisi önemli değil
İnşallah sana da faydası olur fiziğin kuzumCanım bana da çizik atıldı inş bi faydası olurşu serum işini bi sorayım ben de ya ne kadar etkisi var acaba
Neden bilmiyorum ama benim çok kafama takılmıştı benimki de 2.ci gün doktora sorduğumda kalitesi çok iyi dedi üstelemedim zaten hala da çok bi bilgiye sahip değilim o ayrı konu5.güne kadar giden embriyo en sağlıklı olarak kabul ediliyor canım artık zarından çıkıp rahme tutunduğu gün. mesela 3.gün embriyosudur sağlıklıdır veya değildir bunu öğrenmek için blaktokist seviyesine yani 5. Güne kadar bekletmek gerekir az embriyo veya herhangi bir sebepten anne karnında o aşamaya gelmesini istiyor. Bunun tabi kesin tutar tutmaz kimse diyemez ama mesela benim doktorum 1 yumurta bile toplansa 5.gününe kadar bekliyor
Tabikiekler misİniz beni de .
5.gün çift olcak sanırım.
16 aralık transfer tarhi .
yaşım 32
3.denemem olacak
doktor: funda göde
Bize tutunsunlar bırakmasınlarNeden bilmiyorum ama benim çok kafama takılmıştı benimki de 2.ci gün doktora sorduğumda kalitesi çok iyi dedi üstelemedim zaten hala da çok bi bilgiye sahip değilim o ayrı konu
Orası öyle tabi ben devlette tedavi görüyorum ilgileri alakaları çok güzel ama çok detay alma şansım olmuyor malesef işteBize tutunsunlar bırakmasınlar
Ya devlette veya özel de doktor ne derse onu yapıyorsun sonuçta doktor nasıl isterse öyle oluyorOrası öyle tabi ben devlette tedavi görüyorum ilgileri alakaları çok güzel ama çok detay alma şansım olmuyor malesef işte
Benim de 2.gün canım kalitesi iyi dedi bana da doktorum. Transferde ya çözdürüp 3.güne bekletcek ya da 5.güneOrası öyle tabi ben devlette tedavi görüyorum ilgileri alakaları çok güzel ama çok detay alma şansım olmuyor malesef işte
Sanırım çoğu kişide böyle olmuş. Opudan sonra ki adet değil sonra ki adette transfer ayı hep gecikmeli.Ben ilaçsız adet olamıyorum o yüzden bütün paketi içip bekliyorum tarlusal geç getiriyor adeti bir de stres olunca ben hala olamadım normalde ilacı içtikten 3-10 gün içinde ader olunması lazım ama bugün ile 12 gün oldu hala olamadım
Evet büyük ihtimalle stresten olamıyorumSanırım çoğu kişide böyle olmuş. Opudan sonra ki adet değil sonra ki adette transfer ayı hep gecikmeli.
Bekle benceKızlarr bugün transferimin 6. günü sizce ne zaman test yaptırayım 8. gün idrar testi yapsam erken mi olur çok heyecanlı zor duruyorum :)
Ekstra belirtmediyse yemeye devamkeeeeeIyi aksamlar kizlar, nasilsiniz? Kizlar cay cikolata zararlimi ya? Ben sadece kahveyi kestim. Cikolata, pasta, recel hergun yiyorumTatlisiz dayanamamki. Hem bana doktorum diyet yapta demedi
Beni ekleyebilirsiniz 7 aralık transfer oldum 5 gün ebriyosu yaş 26 öncesinde iki aşılamam varKızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldinizumarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
En başta ki listeye eklenmek istermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?