- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.001
Bu bı tek bana fayda etmedi sanırım. İki gün rahat ettim .bugün gene kabizimKızlar gece yatmadan suya iki tane koyup sabah hem suyu içip hem gün kurusu kayısı yediğim 2.günden sesleniyorum sizeburada durumlar güzel keşke daha önce deneseydim
canım ne iğnesi kullanıyorsun senAmin inşallah canım.cuma kontrol var.belki artık bebek tutundu iğneye gerek yok ümidiyle gitcembeni geçtim eşimin bile artık rüyalarına giriyor.karnimi mosmor görüyor rüyada üzülüyor
Benim kalınlık ölçümü yapmamıştı cağnım bilenler yazsın kafa karıştırmimkızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi
tranfer için rahim kalınlığınız kaçtı acep
bir de şey var benim gibi 3.gün embriyosu olup 4.gün dondurulan yani gelişimi sonra tamamlayan ve transfer olup gebe kalan arkiler var mı
Yaaa demekki oluyo bak. O dönem pek kimse görmedi herhalde mesajımı. Heşe bir ara acayip rahatsız ediyordu, şimdi yine biraz hafifledi. Belki sütü falan laktozsuz içmek de iyi gelebilir. Bir nebze de olsa gazı azaltır.Ben görmemişim benimde acaip gazım oldu.haladevam ediyor.ayagini sıcak tutmaya calis
Ben dün bel ağrısıyla uyanmıştım geceye kadar da devam etmişti, bugün sımsıkı dimdik taş gibiyimHiç bişi yok hiç bi belirti falan toto acısından başka bişi hissetmiyorumBugün transferi saymazsam 4.gün. Sizin nasıl geçiyo kızlar belirtileriniz varmı
Canım o çok sık yaşanan bir şey değil, o kısmı düşünme şimdiden. Sen git mutlu mutlu lanını verAmin canımçok heyecanlıyım transfer sonrası ilk kontrol.idrarda pozitif gördüm ama daha hiç kan vermedim. O kadar heyecanlı ki anlatamam. İdrarda pozitif olan kandada kesin pozitif tır diye düşünüyorum ama genede korku basıyor.bi arkadaşim idrar pozitif olup kanda negatif olanlar var dedi.benceonlar kuruma çizgisini pozitif sananlardir diye düşünüyorum. Benim ki hemen çıktı beklemeden. Aklımdan sürekli bir şeyler geçiyor.sanirim kucağımıza alana kadar bu endişe bitmicek. İki gündür sabah ve akşam bulantılarım oluyor.bu kadar erken bulantı başlar mi anlamdim.gercekten çok kötüymüş bu bulantı işi geçmekte bilmiyor
Yaaa ben de denicem. Her gün kuru kayısıyları hüpletiyorum ama sanki ekstra bir faydası olmuyo gibi. Her zaman nasılsam öyleymiş gibiyimKızlar gece yatmadan suya iki tane koyup sabah hem suyu içip hem gün kurusu kayısı yediğim 2.günden sesleniyorum sizeburada durumlar güzel keşke daha önce deneseydim
gerçekten miBenim kalınlık ölçümü yapmamıştı cağnım bilenler yazsın kafa karıştırmim
Yaaa demekki oluyo bak. O dönem pek kimse görmedi herhalde mesajımı. Heşe bir ara acayip rahatsız ediyordu, şimdi yine biraz hafifledi. Belki sütü falan laktozsuz içmek de iyi gelebilir. Bir nebze de olsa gazı azaltır.
Ben dün bel ağrısıyla uyanmıştım geceye kadar da devam etmişti, bugün sımsıkı dimdik taş gibiyim
Canım o çok sık yaşanan bir şey değil, o kısmı düşünme şimdiden. Sen git mutlu mutlu lanını ver
Bunu bende deneyecegim fark ettim ki 3 gündür tuvalete. CikmiyormusumYaaa ben de denicem. Her gün kuru kayısıyları hüpletiyorum ama sanki ekstra bir faydası olmuyo gibi. Her zaman nasılsam öyleymiş gibiyim
Koca şişeden 3 tane içtim dünCanim hem çok su iş.hemde sürekli yudumla.yanindan ayırma .çok geçmiş olsun.beb biberon gibi ağzım taşıyorum şişeyi
Kan sulandırıcı canimcanım ne iğnesi kullanıyorsun sen
Hem hormon ilaçları da vücuttan atılır.cok iyi devam et. Çok kötüysen parol icilebiliyormusKoca şişeden 3 tane içtim dün
Süt yapıyor mu bilmiyorum ama bende içiyorum.hem mideyi de koruyor ilaçlardan . inşallah canım.cuma büyük gün .bı de ikisi tuttuğunu bilirler mi kiBenim kalınlık ölçümü yapmamıştı cağnım bilenler yazsın kafa karıştırmim
Yaaa demekki oluyo bak. O dönem pek kimse görmedi herhalde mesajımı. Heşe bir ara acayip rahatsız ediyordu, şimdi yine biraz hafifledi. Belki sütü falan laktozsuz içmek de iyi gelebilir. Bir nebze de olsa gazı azaltır.
Ben dün bel ağrısıyla uyanmıştım geceye kadar da devam etmişti, bugün sımsıkı dimdik taş gibiyim
Canım o çok sık yaşanan bir şey değil, o kısmı düşünme şimdiden. Sen git mutlu mutlu lanını ver
Hangisi homozigot çıktı canımKızlar aranızda genetiğinde pıhtılaşma çıkan oldu mu? Birşey sormak istiyorumben transferden sonra 6000lik oksapar kullanıcam sizler kaçlık kullanıyorsunuz ya da kullanıcaksınız merak ettim önceki transferlerde 4000lik kullanmıştım ama ozaman genetiğe bakılmamıştı
anladm canmKan sulandırıcı canim
bu iyiiye işaretGünaydın hızlar
benim karnım ağrıyor hala
Günaydın o bir hafta sürebiliyor canım.cok oynadılar yaGünaydın hızlar
benim karnım ağrıyor hala
PAI_1canımHangisi homozigot çıktı canım
Ellerim ayaklarım şiş gibi yeni uyandım ondan mı bilmiyorumanladm canm
gebesin dimi
hangi genlerde pıhtılaşman var
bende de var da
bu iyiiye işaret
Evet canim çok şükür idrar pozitif. Pıhtılaşma sayilmazmis benim heterozigot çıktı o M ile başlayan gen .anladm canm
gebesin dimi
hangi genlerde pıhtılaşman var
bende de var da
bu iyiiye işaret
Bende korkmaya başlamıştım neden diye gerçekten bide gaz sancınızı nasıl geçirdinizGünaydın o bir hafta sürebiliyor canım.cok oynadılar yabenim bu hafta geçmeye baslaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?