2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar gece yatmadan suya iki tane koyup sabah hem suyu içip hem gün kurusu kayısı yediğim 2.günden sesleniyorum size burada durumlar güzel keşke daha önce deneseydim
Bu bı tek bana fayda etmedi sanırım. İki gün rahat ettim .bugün gene kabizim

kızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi

tranfer için rahim kalınlığınız kaçtı acep

bir de şey var benim gibi 3.gün embriyosu olup 4.gün dondurulan yani gelişimi sonra tamamlayan ve transfer olup gebe kalan arkiler var mı

Amin inşallah canım.cuma kontrol var.belki artık bebek tutundu iğneye gerek yok ümidiyle gitcem beni geçtim eşimin bile artık rüyalarına giriyor.karnimi mosmor görüyor rüyada üzülüyor
canım ne iğnesi kullanıyorsun sen

Benim kalınlık ölçümü yapmamıştı cağnım bilenler yazsın kafa karıştırmim

Ben görmemişim benimde acaip gazım oldu.haladevam ediyor.ayagini sıcak tutmaya calis
Yaaa demekki oluyo bak. O dönem pek kimse görmedi herhalde mesajımı. Heşe bir ara acayip rahatsız ediyordu, şimdi yine biraz hafifledi. Belki sütü falan laktozsuz içmek de iyi gelebilir. Bir nebze de olsa gazı azaltır.
Hiç bişi yok hiç bi belirti falan toto acısından başka bişi hissetmiyorum Bugün transferi saymazsam 4.gün. Sizin nasıl geçiyo kızlar belirtileriniz varmı
Ben dün bel ağrısıyla uyanmıştım geceye kadar da devam etmişti, bugün sımsıkı dimdik taş gibiyim
Canım o çok sık yaşanan bir şey değil, o kısmı düşünme şimdiden. Sen git mutlu mutlu lanını ver

Kızlar gece yatmadan suya iki tane koyup sabah hem suyu içip hem gün kurusu kayısı yediğim 2.günden sesleniyorum size burada durumlar güzel keşke daha önce deneseydim
Yaaa ben de denicem. Her gün kuru kayısıyları hüpletiyorum ama sanki ekstra bir faydası olmuyo gibi. Her zaman nasılsam öyleymiş gibiyim

gerçekten mi
ölçmüştür kız
şaşırdım bak ama demek ki iyi durumdaymış ki hemen transfer yaptılar kuzum

Eklentiler

• 16401561191327091935760094879758.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 56
Süt yapıyor mu bilmiyorum ama bende içiyorum.hem mideyi de koruyor ilaçlardan . inşallah canım.cuma büyük gün .bı de ikisi tuttuğunu bilirler mi ki

Hangisi homozigot çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…