- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.981
Hiç ama hiç belirtin olmadı yani.Aynı transfer olmamış gibiydin. Ben öyleyim de aşırı üzülüyorumArkadaşlar benim hiç lekelenmem olmadı, 2-3 gün bel ağrım oldu. Günlerce lekelenme aradım. Olmadığı içinde kesin negatif dedim. Ama herkesin bünyesi gerçekten çok farklı. Göğüslerimde hassasiyet olmadan, kasık ağrım olmadan, lekelenmem olmadan pozitif haberini aldım. Genel bir belirti aramak bazen yanıltıcı olabiliyor.
Ayyy canim şuan kendi durumumu okuyorum.. Cok sevindim senin adına canimm rabbimm sonuna kadar sağlıkla geçirmeyi nasip etsinArkadaşlar benim hiç lekelenmem olmadı, 2-3 gün bel ağrım oldu. Günlerce lekelenme aradım. Olmadığı içinde kesin negatif dedim. Ama herkesin bünyesi gerçekten çok farklı. Göğüslerimde hassasiyet olmadan, kasık ağrım olmadan, lekelenmem olmadan pozitif haberini aldım. Genel bir belirti aramak bazen yanıltıcı olabiliyor.
Aslında hangi formda olacağınıza doktorun karar vermesi gerek. Vajinal kapsülde emilim daha az oluyor, kalçadan iğneyle progesteron daga çok yükseliyor dedi doktorum bana. 10 hafta kullanacakmışım ben örneğin, kalçadan olunca hafif morluk ve yağ bezesi oluyor zamanla, yer kalmayınca göbek formuna geçeriz dedi bana.İğne yanında vajinal kapsül de kullanıyorum.Göbişten gönder gelsin derim ben o zaman :) vajinal göbiş popiş arasında fark var mı acaba şu daha iyi tabi falan dedikleri? Popiş iyi ise eczacıyı çağırırım eve gibi düşündüm de
Sadece bir kaç gün bel ağrım oldu ve ağrı kesici almak zorunda kaldım dayanılacak gibi değildi. Onun dışında hiç bişeyim olmadı. Hatta test vermeye giderken eşime kesinlikle negatifim hazır ol demiştimHiç ama hiç belirtin olmadı yani.Aynı transfer olmamış gibiydin. Ben öyleyim de aşırı üzülüyorum
Sadece bir kaç gün bel ağrım oldu ve ağrı kesici almak zorunda kaldım dayanılacak gibi değildi. Onun dışında hiç bişeyim olmadı. Hatta test vermeye giderken eşime kesinlikle negatifimHiç ama hiç belirtin olmadı yani.Aynı transfer olmamış gibiydin. Ben öyleyim de aşırı üzülüyorum
Acaba prednol kullananlarda baskılandığı için bağışıklık belki agri vs belirti o yüzden oluyor olabilir mi ?Hiç ama hiç belirtin olmadı yani.Aynı transfer olmamış gibiydin. Ben öyleyim de aşırı üzülüyorum
Üzülme üzülme hep duyuyoruz bünyeye göre değişiyor bu işHiç ama hiç belirtin olmadı yani.Aynı transfer olmamış gibiydin. Ben öyleyim de aşırı üzülüyorum
Amin inşallah canım.cuma kontrol var.belki artık bebek tutundu iğneye gerek yok ümidiyle gitcemZor iş şu iğne işinden kurtulsam bian önce bende
Ne bilim al birini vur öbürüne valla bende kolay olur sanıyodum fitile göre iğneyiNasip kısmet hayırlısı ne diyim hacı yatmaz gibiyim otururken bi tarafım acıyo zorlayarak öbür tarafa doğru oturuyorum öbür taraf daha beter acıyo fitil desen ayrı bi dert
Canim git test ver . prolutan vuruyorlar.benim lekem oldu ya bana vurdularÖylemii Ne durumdaki simdi kanaman senin ? Yogunmu reng olarak? Hic korkma canim ya Ben daha hic kan vermedim sen en azindan biliosun sonucunu bak ne guzel insallah kesilirde bian once tutunur sana guzunbende cok endiseliyim ama bi yandanda diorum cok tercubesizim hic bilmiyorum ilk deneme olursa olur olmazsa napalim die Sonucta veren O Alan O . Elden ne gelirki
Canım sen gebe değil misin? Bence sen doktora git kan yaptır . Ona göre prolutan iğne veriyorlar.kanama duruyorÖylemii Ne durumdaki simdi kanaman senin ? Yogunmu reng olarak? Hic korkma canim ya Ben daha hic kan vermedim sen en azindan biliosun sonucunu bak ne guzel insallah kesilirde bian once tutunur sana guzunbende cok endiseliyim ama bi yandanda diorum cok tercubesizim hic bilmiyorum ilk deneme olursa olur olmazsa napalim die Sonucta veren O Alan O . Elden ne gelirki
Ben görmemişim benimde acaip gazım oldu.haladevam ediyor.ayagini sıcak tutmaya calisBend e çok yaptı. Kaç gece gaz çıkara çıkara bir hal oldum ama yine de rahatlamadım yeni yeni hafifledi benimki. Burda da yazdm ilaçlardan mı diye ama kimse bende de oldu diye dönüş yapmadıben de kendi şahsi gazım diye düşündüm
Hiç bişi yok hiç bi belirti falan toto acısından başka bişi hissetmiyorum
Ay canım yaaAmin inşallah canım.cuma kontrol var.belki artık bebek tutundu iğneye gerek yok ümidiyle gitcembeni geçtim eşimin bile artık rüyalarına giriyor.karnimi mosmor görüyor rüyada üzülüyor
Su içmelisin bol bol belki ondan ağrı olmuşturGünaydın siddetli bir baş ağrısı ile uyandım başım catliyor
Su içi yorum bol bol aslında parol yada minoset icicem galiba çok ağrıyor.Su içmelisin bol bol belki ondan ağrı olmuştur
Amin canımAy canım yaamaşallah Allah nazardan saklasın. Bende çok merak ediyorum içerde n’oluyo tutumu gitti mi
Canim geçer inşallah estrofem baş agrisi yapıyor die biliyorumGünaydın siddetli bir baş ağrısı ile uyandım başım catliyor
Canim hem çok su iş.hemde sürekli yudumla.yanindan ayırma .çok geçmiş olsun.beb biberon gibi ağzım taşıyorum şişeyiSu içi yorum bol bol aslında parol yada minoset icicem galiba çok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?