- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.961
Belirti aramamaya çalışYaaaaben şimdi dün transfer oldum, doğal döngümde reglime de 10 11 gün falan var. Ama bu sabahtan itibaren geçmeyen bir bel ağrım var. Normalde bu kadar erken regl belirtisi de yaşamam zaten. Belki de transferin etkisi o zaman offf belirti aramayayım diyorum yine de üstüne düşünüyorum
Merhaba canım ben de senin gibi doğum kontrol hapı kullanmıştım dediğin gibi 2 gün gecikme oldu 5 aralıkta regl oldum 24ünde transferim var belki bi ölçüt olur senin içinKendimi yanlış ifade ettiğim için bir daha yazmak istedim
Hanımlar birşey sorabilir miyim?
15.gün önce embryolarım donduruldu. Doktor 2 regl bekleyeceğiz dedi. 1.reglde (yumurta toplama sonrası) Arkadan gelişen yumurtalardan dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum, sonrasındaki regl ile transfer süreci başlayacak.. Akademisyenim ve ocak ortasında final sınavları başlayacak. Sınav zamanı izin alamıyorum ama transfer vaktini kestirebilsem dersime ait sınavları öne aldırabilirim sonra izin kullanabilirim..
Doğum kontrol hapı bitiş tarihi 5 ocak
Regl 7 gün sürüyor. 1-2 gün geç gelse .. 13-14 ocak gibi regl bitecek..
Reglden sonra 15-16.günler normalde yumurtalama zamanım..
Sorum şu herkese çatlama iğnesi verip 1 hafta sonra mı transfer yapılıyor?
Öyle ise 20-21 gibi yumurtlama 27-28 ocak gibi transfer olacak..
Böyle ise 17-19 ocak arası sınavlarımı yapabilirim..
Anladım canım benim de dondurulmuş transfer olacak ayın 4unde regl olmustum mesela 25 Aralık’ta transfer tarihi verildi 22.gune denk geliyor .17.-19 arası boşta olabilirsin son anda transferde yapılabilir
Kendimi gordum bi an bende isten pek izin alamiyorum o yuzden tarihler benide germisti.
Ben dondurulmuş transfer oldum dondurulmusta yumurta catlatma ignesi falan yapmadilar bana. Adetin 3.gunu estrofem başladı. Ben kendi tarihimi diyeyim sizde az cok anlarsiniz ama soyle bir durumda var rahim kalınlığını ilacla ayarliyorlar ya tam tarih son muayenede belli oluyor. Ilk muayenede de ortalama tarih veriyor su tarihlerde olur ortalama diye.
Ben 16 kasimda adet oldum 4 aralikta transfer oldu
Merhaba oncelikle hic stres olmamani oneririm.sinavlarina denk gelse bile kendini zorlamadigin bir meslegin oldugu icin tehlike yaratacagini dusunmuyorum. Ayrica boylece bekleme suren hizli gecmis olur :)
Catlatma ignesinden yaklasik bir hafta sonra transferim gerceklesmisti.
Bu iki aylik surecte beslenmene, stres duzeyine dikkat etmeni oneririm. Hem mental hem fiziksel hazir olursan basari sansinin daha da artaracagini okudum bircok yerden.
Bol sans dilerim.
Merhaba canım ben de senin gibi doğum kontrol hapı kullanmıştım dediğin gibi 2 gün gecikme oldu 5 aralıkta regl oldum 24ünde transferim var belki bi ölçüt olur senin için
O hepimizde var galiba ama korkma sıkıntı yoktur İnsAllahYaaaaben şimdi dün transfer oldum, doğal döngümde reglime de 10 11 gün falan var. Ama bu sabahtan itibaren geçmeyen bir bel ağrım var. Normalde bu kadar erken regl belirtisi de yaşamam zaten. Belki de transferin etkisi o zaman offf belirti aramayayım diyorum yine de üstüne düşünüyorum
Canim bugün transferin 13.gunu kanama 11.gün basladi bugün 3. gün oluyor tam kesilmedi ama dün kahveye dönmüştü bugünde kahve şeklinde azalarak devam ediyor. Keseyi görmüş olsam sonra kanama olsa en azından ne olduğunu bilirdim ama bunda ortada hicbisey yok kese henüz görülebilecek değerde değil öyle bekliyorum. Bugün test verecegim ama değer normal olsa bile kese yine görünmeyecek muhtemelen pazartesi kese için çağırır nasıl geçecek günler hic bilmiyorumKacinci gunun bugun? Kac gun surdu kanaman suan azaldi diyorsun ya. Bendede ayni belirtiler var canim suan Kasik agri yogun surekli yatiyorum dikkat etmeye calisiyorum bol bol su tukediyorum. Tabiki canim hic moralini kendini bozma. Biliyorum kolay degil cunki ben oturdum agladim sinirim boşaldi bune simdi diye herkez Ufak lekenlenmeden bahsediyor benimki nie asiri diyeAma sonra Rahatladim icime bi rahatlik ferahlik geldi Rabbim buyuk du bakalim dedim
Amin insallah canımHadi hayırlısı inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende bugün şükür kalp atışlarını dinledim 6+2 yiz bugün darısı hepinize kızlarbir bedende atan 3 kalp şükür verene allahım hepinize nasip olsun bu duygu inşallah
Çok güzel
Masallahhh canimmm çok belirgin çıkmış eminim güzel de bir kan değerin çıkar
Birde canim sende lekelenme falan bisey olmus muydu
İnşallahÇok güzelgüzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah canım inşallahMasallahhh canimmm çok belirgin çıkmış eminim güzel de bir kan değerin çıkardarısı bizlere olsun inşallah hadi gözün aydın
Anladım inşallah darısı başıma ya o çubuğu öyle görmeyi o kadar çok istiyorum kiİnşallah canım inşallahkanamam olmadi ama çok kasık ağrısı oluyor
Yiiaaaaaaa
Ben de daha hiç test çizgisini görebilmiş değilim. Yeni yıla girmeden görücez diye umuyorumAnladım inşallah darısı başıma ya o çubuğu öyle görmeyi o kadar çok istiyorum kisenin adına çok sevindim canim sağlıcakla devam etsin inşallah
Aynen canım ben göremedim henüz onun için de korkuyorum yapmaya . Rabbim görenlerin evladını hayirli etsin bizlere de görmeyi nasip etsinYiiaaaaaaagözün aydın inş katlanarak devam edecek allahım ne bereketli bir grubuz yahu darısı başımıza
Ben de daha hiç test çizgisini görebilmiş değilim. Yeni yıla girmeden görücez diye umuyorum
Bizimkiler yılbaşı paketiyle gelecek bizeAynen canım ben göremedim henüz onun için de korkuyorum yapmaya . Rabbim görenlerin evladını hayirli etsin bizlere de görmeyi nasip etsin
Aminn inşallah dediğin gibi 2022ye anne olarak gireriz
Ne kadae güZel ya allah sağlıkla devam ettirsin. Belirtlern vardı dimi senin ?benım asla belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?