2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Belirti aramamaya çalış o bel ağrısı filan hep ilaçlardan aslında birde kendini sıcak tut

Merhaba canım ben de senin gibi doğum kontrol hapı kullanmıştım dediğin gibi 2 gün gecikme oldu 5 aralıkta regl oldum 24ünde transferim var belki bi ölçüt olur senin için

Anladım canım benim de dondurulmuş transfer olacak ayın 4unde regl olmustum mesela 25 Aralık’ta transfer tarihi verildi 22.gune denk geliyor .17.-19 arası boşta olabilirsin son anda transferde yapılabilir

Merhaba canım ben de senin gibi doğum kontrol hapı kullanmıştım dediğin gibi 2 gün gecikme oldu 5 aralıkta regl oldum 24ünde transferim var belki bi ölçüt olur senin için

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bende 20-22.günler için planlama yapabilirim. Diğer arkadaşlarda toplu olarak görüp istifade etsinler diye beraber alıntıladım.. İnş hepinizden güzel haberler alırız

O hepimizde var galiba ama korkma sıkıntı yoktur İnsAllah

Canim bugün transferin 13.gunu kanama 11.gün basladi bugün 3. gün oluyor tam kesilmedi ama dün kahveye dönmüştü bugünde kahve şeklinde azalarak devam ediyor. Keseyi görmüş olsam sonra kanama olsa en azından ne olduğunu bilirdim ama bunda ortada hicbisey yok kese henüz görülebilecek değerde değil öyle bekliyorum. Bugün test verecegim ama değer normal olsa bile kese yine görünmeyecek muhtemelen pazartesi kese için çağırır nasıl geçecek günler hic bilmiyorum

Amin insallah canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Günaydın kızlar ben test yaptım yarında kan vereceğim İnsAllah Eki Görüntüle 2974293
Yiiaaaaaaa gözün aydın inş katlanarak devam edecek allahım ne bereketli bir grubuz yahu darısı başımıza
Anladım inşallah darısı başıma ya o çubuğu öyle görmeyi o kadar çok istiyorum ki senin adına çok sevindim canim sağlıcakla devam etsin inşallah
Ben de daha hiç test çizgisini görebilmiş değilim. Yeni yıla girmeden görücez diye umuyorum

Aynen canım ben göremedim henüz onun için de korkuyorum yapmaya . Rabbim görenlerin evladını hayirli etsin bizlere de görmeyi nasip etsin
Aminn inşallah dediğin gibi 2022ye anne olarak gireriz

Aynen canım ben göremedim henüz onun için de korkuyorum yapmaya . Rabbim görenlerin evladını hayirli etsin bizlere de görmeyi nasip etsin
Aminn inşallah dediğin gibi 2022ye anne olarak gireriz
Bizimkiler yılbaşı paketiyle gelecek bize

Arkadaşlar benim hiç lekelenmem olmadı, 2-3 gün bel ağrım oldu. Günlerce lekelenme aradım. Olmadığı içinde kesin negatif dedim. Ama herkesin bünyesi gerçekten çok farklı. Göğüslerimde hassasiyet olmadan, kasık ağrım olmadan, lekelenmem olmadan pozitif haberini aldım. Genel bir belirti aramak bazen yanıltıcı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…