2021 de tüp bebeğe başlıycaklar ?

Ben de Ankaradayım 4 kez tup bebek denedim sonuncusu bahcecide oldu yeni..negatifi gördüm.simdi orda tekrar mi denesem yeni yere mi başlasam karar veremiyorum..siz nereye karar verdiniz

Ben de Ankaradayım 4 kez tup bebek denedim sonuncusu bahcecide oldu yeni..negatifi gördüm.simdi orda tekrar mi denesem yeni yere mi başlasam karar veremiyorum..siz nereye karar verdiniz
Başkente gidicez büyük ihtimal ama hala araştırıyoruz bizim ilk denememiz olucak erkek infertilesimiydi sizinki

Başkente gidicez büyük ihtimal ama hala araştırıyoruz bizim ilk denememiz olucak erkek infertilesimiydi sizinki
Aslında erkekti ancak yaşım ilerledi simdi bende yumurta da de kalitesizlik varmis..

Ben 2021de başlamaya niyetlenip, bu ay başladım, İstanbul Ali Osman Koyuncuoğlu.
Çarşamba günü yumurta toplama işlemim var her ne kadar gözümü korkutsa da, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ben 2021de başlamaya niyetlenip, bu ay başladım, İstanbul Ali Osman Koyuncuoğlu.
Çarşamba günü yumurta toplama işlemim var her ne kadar gözümü korkutsa da, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Erkek infertilesi mi sizinki

Bende haziranda basladım malesef negatif sonucu aldım. İkincisinde Ekim ayında oldu opuda kaldım tek yumurta olmustu oda malesef dollendı fakat 5.gun ıptal ettiler gebelık ıcın ıyı bir emrıyo degılmıs. Aynı gunde histeroskopi oldum. Sımdı doktor 1 ay sonra film istedi tekrar. Sonra yumurtalara baskıcak ona göre tekrar opu ıcın baslıcam🙏 bende bu surecde saglıklı beslenmeye bıtkısel kurlere baslıyorum. Yasım 32 düşük amh azalmış yumurta rezervı. Çok şukur esımde bırsey yok. ❤️🌼 Allah hepımızın gonlune gore versin.

Hayır, çok şükür ikimizde de hiçbir sorun yok. Ve buna rağmen olmuyor, bakalım 4 yılın sonunda tüp bebeğe kadar verdik. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkesee.
Bizim de erkek infertilesi eşimin morfoloji 0 ve spermlerde hız yok bizde 4 yıla girdik

Bende haziranda basladım malesef negatif sonucu aldım. İkincisinde Ekim ayında oldu opuda kaldım tek yumurta olmustu oda malesef dollendı fakat 5.gun ıptal ettiler gebelık ıcın ıyı bir emrıyo degılmıs. Aynı gunde histeroskopi oldum. Sımdı doktor 1 ay sonra film istedi tekrar. Sonra yumurtalara baskıcak ona göre tekrar opu ıcın baslıcam🙏 bende bu surecde saglıklı beslenmeye bıtkısel kurlere baslıyorum. Yasım 32 düşük amh azalmış yumurta rezervı. Çok şukur esımde bırsey yok. ❤️🌼 Allah hepımızın
Bende haziranda basladım malesef negatif sonucu aldım. İkincisinde Ekim ayında oldu opuda kaldım tek yumurta olmustu oda malesef dollendı fakat 5.gun ıptal ettiler gebelık ıcın ıyı bir emrıyo degılmıs. Aynı gunde histeroskopi oldum. Sımdı doktor 1 ay sonra film istedi tekrar. Sonra yumurtalara baskıcak ona göre tekrar opu ıcın baslıcam🙏 bende bu surecde saglıklı beslenmeye bıtkısel kurlere baslıyorum. Yasım 32 düşük amh azalmış yumurta rezervı. Çok şukur esımde bırsey yok. ❤️🌼 Allah hepımızın gonlune gore versin.
Enazından çaresi var Allah var gam yok hiç çocuğunuz olmıycak dese napcaktık

ben 2020nin sonuna yetiştirdim tedavimi sonucum pozitif oldu inşallah 2021de anne olacağım darısı hepinizin başına doktorum bahçeciden mehmet hoca
Corona muhabbetini n’aptınız doktorumuz bize tanıdık olduğu için yılbaşından sonra yapalım diyor

Ben de tüp bebeğe karar verenlerdenim. Dün adet olunca araştırmaya başladım. Bahçeci umut kliniğinden ön görüşme randevusu aldım. Bizim de sebebi bilinmeyen infertilite. Üstüne her ay negatifi görünce oluşan stres ve üzüntü de eklenince tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı bakalım.

Ben de tüp bebeğe karar verenlerdenim. Dün adet olunca araştırmaya başladım. Bahçeci umut kliniğinden ön görüşme randevusu aldım. Bizim de sebebi bilinmeyen infertilite. Üstüne her ay negatifi görünce oluşan stres ve üzüntü de eklenince tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı bakalım.
Hangi Dr ongorusme yapicaksiniz acaba

Back
X