Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim ancak merkez konusunda cok kararsizim siz neredesiniz2021 de tüp bebeğe başlıycaklar ?
Ankaradayım ben sizBen varim ancak merkez konusunda cok kararsizim siz neredesiniz
Başkente gidicez büyük ihtimal ama hala araştırıyoruz bizim ilk denememiz olucak erkek infertilesimiydi sizinkiBen de Ankaradayım 4 kez tup bebek denedim sonuncusu bahcecide oldu yeni..negatifi gördüm.simdi orda tekrar mi denesem yeni yere mi başlasam karar veremiyorum..siz nereye karar verdiniz
Aslında erkekti ancak yaşım ilerledi simdi bende yumurta da de kalitesizlik varmis..Başkente gidicez büyük ihtimal ama hala araştırıyoruz bizim ilk denememiz olucak erkek infertilesimiydi sizinki
Erkek infertilesi mi sizinkiBen 2021de başlamaya niyetlenip, bu ay başladım, İstanbul Ali Osman Koyuncuoğlu.
Çarşamba günü yumurta toplama işlemim var her ne kadar gözümü korkutsa da, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Eşinizde ne sıkıntı vardıAslında erkekti ancak yaşım ilerledi simdi bende yumurta da de kalitesizlik varmis..
Hayır, çok şükür ikimizde de hiçbir sorun yok. Ve buna rağmen olmuyor, bakalım 4 yılın sonunda tüp bebeğe kadar verdik. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkesee.Erkek infertilesi mi sizinki
Bizim de erkek infertilesi eşimin morfoloji 0 ve spermlerde hız yok bizde 4 yıla girdikHayır, çok şükür ikimizde de hiçbir sorun yok. Ve buna rağmen olmuyor, bakalım 4 yılın sonunda tüp bebeğe kadar verdik. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkesee.
Bende haziranda basladım malesef negatif sonucu aldım. İkincisinde Ekim ayında oldu opuda kaldım tek yumurta olmustu oda malesef dollendı fakat 5.gun ıptal ettiler gebelık ıcın ıyı bir emrıyo degılmıs. Aynı gunde histeroskopi oldum. Sımdı doktor 1 ay sonra film istedi tekrar. Sonra yumurtalara baskıcak ona göre tekrar opu ıcın baslıcambende bu surecde saglıklı beslenmeye bıtkısel kurlere baslıyorum. Yasım 32 düşük amh azalmış yumurta rezervı. Çok şukur esımde bırsey yok.
Allah hepımızın
Enazından çaresi var Allah var gam yok hiç çocuğunuz olmıycak dese napcaktıkBende haziranda basladım malesef negatif sonucu aldım. İkincisinde Ekim ayında oldu opuda kaldım tek yumurta olmustu oda malesef dollendı fakat 5.gun ıptal ettiler gebelık ıcın ıyı bir emrıyo degılmıs. Aynı gunde histeroskopi oldum. Sımdı doktor 1 ay sonra film istedi tekrar. Sonra yumurtalara baskıcak ona göre tekrar opu ıcın baslıcambende bu surecde saglıklı beslenmeye bıtkısel kurlere baslıyorum. Yasım 32 düşük amh azalmış yumurta rezervı. Çok şukur esımde bırsey yok.
Allah hepımızın gonlune gore versin.
Corona muhabbetini n’aptınız doktorumuz bize tanıdık olduğu için yılbaşından sonra yapalım diyorben 2020nin sonuna yetiştirdim tedavimi sonucum pozitif oldu inşallah 2021de anne olacağım darısı hepinizin başına doktorum bahçeciden mehmet hoca
Hangi Dr ongorusme yapicaksiniz acabaBen de tüp bebeğe karar verenlerdenim. Dün adet olunca araştırmaya başladım. Bahçeci umut kliniğinden ön görüşme randevusu aldım. Bizim de sebebi bilinmeyen infertilite. Üstüne her ay negatifi görünce oluşan stres ve üzüntü de eklenince tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı bakalım.
Sabri bey ile salı gününe randevu aldım.Hangi Dr ongorusme yapicaksiniz acaba
Teşekkürler hayırlı olsun istanbuldami yasiyorsunuzSabri bey ile salı gününe randevu aldım.