- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Doktoruna sor bence canımHanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Benim kızımda yeşil yapardı bende öyle düşünüyodum ama dr önemli değil diyoduBizim de kaka sarıdan yeşile dönünce korktum ya.
Valla memlekete döndü ama telefonda hâlâ yetişiyor herşeye. Bir daha aynı şeyi söylerse çok pis kavga edicem. Zaten lohusa yım hassasım. Sürekli negatif yüklüyor.
Hep yeşil kaka üşütmektendir diyorlar canım korktum bende. İnşallah birseyi yoktur
Bizim ikincisi de öyleydi. 40i çıkana kadar hep huzursuz ystmazdi eşim gece gazını çıkarırdi kolunda sallayıp yatırır öyle yatağa koyaridk sonra düzeldi 2.aydaBenim oğlum çok gazlı bi bebekti hep ağlardı anca ayakta sallalerken uyuyordu malesef
Bende aynı cok cok harketsizim simdi annemdeyimki kahvalti bile hazirlamiyorum o derece hareketsizim havalarda soguk cikamiyorum bencede etkisi cok fazla var rahimde agirlasiyo tabi benim suyum fazlaydi gecen hafta normale donmustu yine artmis olabilir onunda etkisinden belkide boyleCanım rahim ağırlaşıyor .Bazen ben kendimi çok atik hissediyorum bazen de yürümek işkence geliyor . Ayağı kalkarken bile alt karın bölgemde ağrı hissediyorum .Ama ben gün içinde çok çok hareketsizim onun etkisi de olabilir .Arabaya binerken ben de bir kere öyle hissettim kendi kapımı çekemedim eşim inip kapattı . Sen doktoruna danış tabiki ama bu haftalarda ağırlaşmak normal geliyor bana .Aldığın kiloların da etkisi var tabi . Uzanırken sola iki bacak arasına yastık yerleştirmeye gücüm yetmiyor bazenkaldırırsam acı hissedeceğim gibi geliyor
Banadanaynısı oluyorUyumusumtelefon kurcalarken
Çok geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı, malum benim günlerim doldu, geç döllenme filan kesinlikle değil zaten bir iki hafta önceye kadar hep önden gidiyordu bebek dedi, bağırsakları olgunlaştığı için daha fazla bekletmek istemiyorum bu günlerden sonra kaka yapabilir ve biz anlamayız ne zaman yaptığını riske atmayalım dedi, yarın gel doğumhaneye yatışını yapalım dedi, bende Perşembe gelsem olurmu dedim tamam dedi, eğer bebek Perşembe gününe kadar kendi ağrım ile doğmazsa hastanede başlatacaklar, yalnız suni sancı vermiycez, fitil koyup yumuşatıcaz dedi nedir nasıl olur bilmiyorum, çatı muayenesi yaptı yine plesentanın önündeki zarı sıyırdım doğumu hızlandırsın diye dedi, hafif lekelenme olabilir dedi, hastaneden çıkınca hafif sancım vardı ama şimdi yavaşladılekelenme filanda olmadı, anam benim bu kız pek inatçı çıktı ya, gelmek istemiyor hiç bir türlü, kendi ağrım gelmeyecek heralde, yalnız kızlar doktor bunları anlatırken hemen ordan kaçmak istedim, hastaneden dışarı çıkınca bir ağlayasım geldi anlatamam ama eşim üzülmesin diye tuttum kendimi niye böyle olduki ya üçüncü doğumum olacak birde Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım evde olmak senı strese sokacaksa hastaneye gecHanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Canım rahat ol…Kızlar benim bebişin kakasi yeşil oldu, bu üşüttüğü anlamına mı geliyor ?akşamdan beri de pek emmedi, uyuyor. Birkaç kez de kustu, birisi böyle peynir kesiği gibiydi. Hasta mı ettim acaba kızımı? Iyi bakamadım galiba zaten açılmış dikişlerle uğraşıyorum. Birde kayınvalidem sürekli aman bebeği hasta etme, aman üşütme.hasta olursa bi daha toparlayamaz hep hasta olur diyip duruyor iyice sinirim bozuldu ya.
Icin rahat edicekse git cnmHanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Ins yarin gelir cnm. Zari siyirmis doktorun ya gelcek bence moralini bozma. Gelmezse de moralini bozma bak hep arkadaslar suni sanciyla dogurdu saglikla bebeklerine kavustu. Sen de kavuscaksin Allahin izniyleHayırlı akşamlar kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı, malum benim günlerim doldu, geç döllenme filan kesinlikle değil zaten bir iki hafta önceye kadar hep önden gidiyordu bebek dedi, bağırsakları olgunlaştığı için daha fazla bekletmek istemiyorum bu günlerden sonra kaka yapabilir ve biz anlamayız ne zaman yaptığını riske atmayalım dedi, yarın gel doğumhaneye yatışını yapalım dedi, bende Perşembe gelsem olurmu dedim tamam dedi, eğer bebek Perşembe gününe kadar kendi ağrım ile doğmazsa hastanede başlatacaklar, yalnız suni sancı vermiycez, fitil koyup yumuşatıcaz dedi nedir nasıl olur bilmiyorum, çatı muayenesi yaptı yine plesentanın önündeki zarı sıyırdım doğumu hızlandırsın diye dedi, hafif lekelenme olabilir dedi, hastaneden çıkınca hafif sancım vardı ama şimdi yavaşladılekelenme filanda olmadı, anam benim bu kız pek inatçı çıktı ya, gelmek istemiyor hiç bir türlü, kendi ağrım gelmeyecek heralde, yalnız kızlar doktor bunları anlatırken hemen ordan kaçmak istedim, hastaneden dışarı çıkınca bir ağlayasım geldi anlatamam ama eşim üzülmesin diye tuttum kendimi niye böyle olduki ya üçüncü doğumum olacak birde Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Cnm egitimlerde kaka yesil olursa korkmayin annenin yedikleriyle alakali demislerdi. Aptamil ilkadimlarin var instagramda. Uygulamasi da var. Kakayi cekip gonderiyosun uzmanlar yorumluyo. Bi dene istersenKızlar benim bebişin kakasi yeşil oldu, bu üşüttüğü anlamına mı geliyor ?akşamdan beri de pek emmedi, uyuyor. Birkaç kez de kustu, birisi böyle peynir kesiği gibiydi. Hasta mı ettim acaba kızımı? Iyi bakamadım galiba zaten açılmış dikişlerle uğraşıyorum. Birde kayınvalidem sürekli aman bebeği hasta etme, aman üşütme.hasta olursa bi daha toparlayamaz hep hasta olur diyip duruyor iyice sinirim bozuldu ya.
Hangisine daha cok icin isiniyosa onu al bence. Ikisininde artilari eksileri var. Icinden geceni al cnmKizlar besik siparis verecem cok gec kaldim evet ama esim her seyi bana biraktigindan kimsedende fikir cok alamadigimdan bu zamana kaldi ve hala karar veremedim 2 urün arasinda kaldim park besik alacam 2 ürünün adini yazabiliyomuyum burda onu sorayim once sonrada kararsiz kaldigim konu biri 15 kga kadar cocugu tasiyabiloyo diger urun 25 kga kadar 15kg tasiyanin fiyati 985 tl icinde yatak hediyeli anne yani olabiliyo dönencesi yok dönenceyle beraber disardan alirsak 1200 civari oluyo diger 25 kg tasiyabilen urun donencesi var muzikli anne yanı oluyo yatak yok icinde yatak disardan alinacak beraber fiyati 1230 lira ikisindede kullanilacak yatak markam aynisi pamuk yatak alacam hazir sekilde birinde hediye digerinde disardan alacam sizce hangisini tercih etmeliyim tecrubeli anneler ozellikle taşima kapasitesi olarak hangisi alinmali 2 3 yasina kadar kullanilir heralde park yataklar hic bi fikrim yok fikirlerie acigim yarin siparis verceem en son gunum kalmadi cunkueger marka adi vermemde sorun yoksa markada verip danışayim
Amin inşaAllah hayırlısı ile gelsinÇok geçmiş olsun canımo fitil rahmi yumuşatıyor kasıyor doğumu gerçekleştirmek için ,Demek hercdogum aynı değil 3. Çocuk olsa bile erken gelecek diye yada ağrıların hemen olur diye birşey yok sabret csnim inslaalh 2 güne gelir bebek
Amin inşaAllah Allah razı olsunIcin rahat edicekse git cnm
Ins yarin gelir cnm. Zari siyirmis doktorun ya gelcek bence moralini bozma. Gelmezse de moralini bozma bak hep arkadaslar suni sanciyla dogurdu saglikla bebeklerine kavustu. Sen de kavuscaksin Allahin izniyle
Cnm egitimlerde kaka yesil olursa korkmayin annenin yedikleriyle alakali demislerdi. Aptamil ilkadimlarin var instagramda. Uygulamasi da var. Kakayi cekip gonderiyosun uzmanlar yorumluyo. Bi dene istersen
Hangisine daha cok icin isiniyosa onu al bence. Ikisininde artilari eksileri var. Icinden geceni al cnm
Hic karar veremedim cnm tecrubeli anneler yardimci olursa cok iyi olacak insan kullanmayinca bilemiyo ne oldugunuIcin rahat edicekse git cnm
Ins yarin gelir cnm. Zari siyirmis doktorun ya gelcek bence moralini bozma. Gelmezse de moralini bozma bak hep arkadaslar suni sanciyla dogurdu saglikla bebeklerine kavustu. Sen de kavuscaksin Allahin izniyle
Cnm egitimlerde kaka yesil olursa korkmayin annenin yedikleriyle alakali demislerdi. Aptamil ilkadimlarin var instagramda. Uygulamasi da var. Kakayi cekip gonderiyosun uzmanlar yorumluyo. Bi dene istersen
Hangisine daha cok icin isiniyosa onu al bence. Ikisininde artilari eksileri var. Icinden geceni al cnm
Dualarimdasin cnmAmin inşaAllah Allah razı olsundua edin benim ve tüm doğum bekleyenler için
Yine seni sezeryanada çevirebilirdi canım. Benim doktorumda dedi açılma olmassa doğumu ben baslaticam dedi muhtemelen banada fitil verir diye düşünüyorum.Hayırlı akşamlar kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı, malum benim günlerim doldu, geç döllenme filan kesinlikle değil zaten bir iki hafta önceye kadar hep önden gidiyordu bebek dedi, bağırsakları olgunlaştığı için daha fazla bekletmek istemiyorum bu günlerden sonra kaka yapabilir ve biz anlamayız ne zaman yaptığını riske atmayalım dedi, yarın gel doğumhaneye yatışını yapalım dedi, bende Perşembe gelsem olurmu dedim tamam dedi, eğer bebek Perşembe gününe kadar kendi ağrım ile doğmazsa hastanede başlatacaklar, yalnız suni sancı vermiycez, fitil koyup yumuşatıcaz dedi nedir nasıl olur bilmiyorum, çatı muayenesi yaptı yine plesentanın önündeki zarı sıyırdım doğumu hızlandırsın diye dedi, hafif lekelenme olabilir dedi, hastaneden çıkınca hafif sancım vardı ama şimdi yavaşladılekelenme filanda olmadı, anam benim bu kız pek inatçı çıktı ya, gelmek istemiyor hiç bir türlü, kendi ağrım gelmeyecek heralde, yalnız kızlar doktor bunları anlatırken hemen ordan kaçmak istedim, hastaneden dışarı çıkınca bir ağlayasım geldi anlatamam ama eşim üzülmesin diye tuttum kendimi niye böyle olduki ya üçüncü doğumum olacak birde Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Hayırlısı olsun hakkımızda canımYine seni sezeryanada çevirebilirdi canım. Benim doktorumda dedi açılma olmassa doğumu ben baslaticam dedi muhtemelen banada fitil verir diye düşünüyorum.
Canım hadi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindimKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
En iyisini yapmışsın canım ama düzene de girmezse daha fazla bekleme baya da olmuş saatKızlar akşam 23:30 gibi nişanım geldi, ağrılar şiddetini artırmaya başladı ama düzensiz gidiyor şimdilik, bir 10 dakikada giriyor, bir 8 dakikada, bir 3 dakikada bir giriyor, yarım dakika yada bir dakikaya yakın sürüyor, düzene girsin diye bekliyorum yada dayanabildiğim kadar evde çekeyim sancımı diyorum, dualarınıza talibim, Rabbim tüm doğum yapacak hamişlere kolay doğum nasip etsin inşaAllah
Hadi Rabbim kurtarsın sağ sağlim kavuşun yavrunla inşallahKızlar akşam 23:30 gibi nişanım geldi, ağrılar şiddetini artırmaya başladı ama düzensiz gidiyor şimdilik, bir 10 dakikada giriyor, bir 8 dakikada, bir 3 dakikada bir giriyor, yarım dakika yada bir dakikaya yakın sürüyor, düzene girsin diye bekliyorum yada dayanabildiğim kadar evde çekeyim sancımı diyorum, dualarınıza talibim, Rabbim tüm doğum yapacak hamişlere kolay doğum nasip etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?