2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim kızımda yeşil yapardı bende öyle düşünüyodum ama dr önemli değil diyodu

Benim oğlum çok gazlı bi bebekti hep ağlardı anca ayakta sallalerken uyuyordu malesef
Bizim ikincisi de öyleydi. 40i çıkana kadar hep huzursuz ystmazdi eşim gece gazını çıkarırdi kolunda sallayıp yatırır öyle yatağa koyaridk sonra düzeldi 2.ayda

Bende aynı cok cok harketsizim simdi annemdeyimki kahvalti bile hazirlamiyorum o derece hareketsizim havalarda soguk cikamiyorum bencede etkisi cok fazla var rahimde agirlasiyo tabi benim suyum fazlaydi gecen hafta normale donmustu yine artmis olabilir onunda etkisinden belkide boyle

Kizlar besik siparis verecem cok gec kaldim evet ama esim her seyi bana biraktigindan kimsedende fikir cok alamadigimdan bu zamana kaldi ve hala karar veremedim 2 urün arasinda kaldim park besik alacam 2 ürünün adini yazabiliyomuyum burda onu sorayim once sonrada kararsiz kaldigim konu biri 15 kga kadar cocugu tasiyabiloyo diger urun 25 kga kadar 15kg tasiyanin fiyati 985 tl icinde yatak hediyeli anne yani olabiliyo dönencesi yok dönenceyle beraber disardan alirsak 1200 civari oluyo diger 25 kg tasiyabilen urun donencesi var muzikli anne yanı oluyo yatak yok icinde yatak disardan alinacak beraber fiyati 1230 lira ikisindede kullanilacak yatak markam aynisi pamuk yatak alacam hazir sekilde birinde hediye digerinde disardan alacam sizce hangisini tercih etmeliyim tecrubeli anneler ozellikle taşima kapasitesi olarak hangisi alinmali 2 3 yasina kadar kullanilir heralde park yataklar hic bi fikrim yok fikirlerie acigim yarin siparis verceem en son gunum kalmadi cunku eger marka adi vermemde sorun yoksa markada verip danışayim

Çok geçmiş olsun canım o fitil rahmi yumuşatıyor kasıyor doğumu gerçekleştirmek için ,Demek hercdogum aynı değil 3. Çocuk olsa bile erken gelecek diye yada ağrıların hemen olur diye birşey yok sabret csnim inslaalh 2 güne gelir bebek

Hanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Canım evde olmak senı strese sokacaksa hastaneye gec
Benım miadı gecmıs dogumdu onun için nişan gelır gelmez bnde hastaneye ışınlanmıştm
Canım rahat ol…
Bebekler genelde süt kesıgı gibi kusarlar:) oğlum 6-7 ay kustu dr reflu olabılır dedi reflu değil denıldı snrasında dedı ki fazla sütü cıkarıyo:)) endıse etme yani:)) yeşil kaka üşütmekten değilde bazen alerjen kaynaklı olur süt ürünlerini azaltıp takip et ve sakin olmaya calıs
Kv ararsada asla anlatmaçok iyiyiz duanızı eksık etmeyin de yeter Aklında kalsn hasta olmadan büyümüyolar hastada olacak iyilesecekte Allahın ıznıyle 1-2 aya hıc kakasından kusmugundan endıse duymayacsksn çünkü miniğin bi
Rutini olucak
Kizlar besik siparis verecem cok gec kaldim evet ama esim her seyi bana biraktigindan kimsedende fikir cok alamadigimdan bu zamana kaldi ve hala karar veremedim 2 urün arasinda kaldim park besik alacam 2 ürünün adini yazabiliyomuyum burda onu sorayim once sonrada kararsiz kaldigim konu biri 15 kga kadar cocugu tasiyabiloyo diger urun 25 kga kadar 15kg tasiyanin fiyati 985 tl icinde yatak hediyeli anne yani olabiliyo dönencesi yok dönenceyle beraber disardan alirsak 1200 civari oluyo diger 25 kg tasiyabilen urun donencesi var muzikli anne yanı oluyo yatak yok icinde yatak disardan alinacak beraber fiyati 1230 lira ikisindede kullanilacak yatak markam aynisi pamuk yatak alacam hazir sekilde birinde hediye digerinde disardan alacam sizce hangisini tercih etmeliyim tecrubeli anneler ozellikle taşima kapasitesi olarak hangisi alinmali 2 3 yasina kadar kullanilir heralde park yataklar hic bi fikrim yok fikirlerie acigim yarin siparis verceem en son gunum kalmadi cunku eger marka adi vermemde sorun yoksa markada verip danışayim

Hımmm sanırım 25 kg olanı alırdm ama cocuklar öyle 3 yasına kadar 20 kıloyu koly kolay yakalayamıyolar:)) eger yatak iyiyse 15 likte değerlendırılebılır

Hanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Icin rahat edicekse git cnm
Ins yarin gelir cnm. Zari siyirmis doktorun ya gelcek bence moralini bozma. Gelmezse de moralini bozma bak hep arkadaslar suni sanciyla dogurdu saglikla bebeklerine kavustu. Sen de kavuscaksin Allahin izniyle
Cnm egitimlerde kaka yesil olursa korkmayin annenin yedikleriyle alakali demislerdi. Aptamil ilkadimlarin var instagramda. Uygulamasi da var. Kakayi cekip gonderiyosun uzmanlar yorumluyo. Bi dene istersen
Hangisine daha cok icin isiniyosa onu al bence. Ikisininde artilari eksileri var. Icinden geceni al cnm

Amin inşaAllah hayırlısı ile gelsin

Amin inşaAllah Allah razı olsun dua edin benim ve tüm doğum bekleyenler için

Hic karar veremedim cnm tecrubeli anneler yardimci olursa cok iyi olacak insan kullanmayinca bilemiyo ne oldugunu

Yine seni sezeryanada çevirebilirdi canım. Benim doktorumda dedi açılma olmassa doğumu ben baslaticam dedi muhtemelen banada fitil verir diye düşünüyorum.

Kızlar ben doğurdum hikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun

Kızlar akşam 23:30 gibi nişanım geldi, ağrılar şiddetini artırmaya başladı ama düzensiz gidiyor şimdilik, bir 10 dakikada giriyor, bir 8 dakikada, bir 3 dakikada bir giriyor, yarım dakika yada bir dakikaya yakın sürüyor, düzene girsin diye bekliyorum yada dayanabildiğim kadar evde çekeyim sancımı diyorum, dualarınıza talibim, Rabbim tüm doğum yapacak hamişlere kolay doğum nasip etsin inşaAllah

Canım hadi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı bizlere

En iyisini yapmışsın canım ama düzene de girmezse daha fazla bekleme baya da olmuş saat hadi Rabbim hemencik kucağına alabilmeyi nasip etsin çok kolay bi doğumun olsun inşaAllah herkes için çok dua ediyorum Rabbim hepimize güzel bi doğum süreci nasip etsin

Hadi Rabbim kurtarsın sağ sağlim kavuşun yavrunla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…