- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Kraft tan bahsediyorsun sanırım. Ben yoyko aldım canım. 1400 du yanılmıyorsam fiyatı. Anne yani olabiliyor bu da. Kraftin anne yani olabilen sanırım fresh modeli var sadece, o da 15 kg taşıyor sadeceKizlar besik siparis verecem cok gec kaldim evet ama esim her seyi bana biraktigindan kimsedende fikir cok alamadigimdan bu zamana kaldi ve hala karar veremedim 2 urün arasinda kaldim park besik alacam 2 ürünün adini yazabiliyomuyum burda onu sorayim once sonrada kararsiz kaldigim konu biri 15 kga kadar cocugu tasiyabiloyo diger urun 25 kga kadar 15kg tasiyanin fiyati 985 tl icinde yatak hediyeli anne yani olabiliyo dönencesi yok dönenceyle beraber disardan alirsak 1200 civari oluyo diger 25 kg tasiyabilen urun donencesi var muzikli anne yanı oluyo yatak yok icinde yatak disardan alinacak beraber fiyati 1230 lira ikisindede kullanilacak yatak markam aynisi pamuk yatak alacam hazir sekilde birinde hediye digerinde disardan alacam sizce hangisini tercih etmeliyim tecrubeli anneler ozellikle taşima kapasitesi olarak hangisi alinmali 2 3 yasina kadar kullanilir heralde park yataklar hic bi fikrim yok fikirlerie acigim yarin siparis verceem en son gunum kalmadi cunkueger marka adi vermemde sorun yoksa markada verip danışayim
Canımm gözün aydın olsun .Allah sağlıklı güzel ömürler versin kuzuna ve size .Kızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canımKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Gözünüz aydın cnm sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Sağlıkla gelsin kuzucun canımKızlar akşam 23:30 gibi nişanım geldi, ağrılar şiddetini artırmaya başladı ama düzensiz gidiyor şimdilik, bir 10 dakikada giriyor, bir 8 dakikada, bir 3 dakikada bir giriyor, yarım dakika yada bir dakikaya yakın sürüyor, düzene girsin diye bekliyorum yada dayanabildiğim kadar evde çekeyim sancımı diyorum, dualarınıza talibim, Rabbim tüm doğum yapacak hamişlere kolay doğum nasip etsin inşaAllah
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Allah yardımcın olsun canımKızlar akşam 23:30 gibi nişanım geldi, ağrılar şiddetini artırmaya başladı ama düzensiz gidiyor şimdilik, bir 10 dakikada giriyor, bir 8 dakikada, bir 3 dakikada bir giriyor, yarım dakika yada bir dakikaya yakın sürüyor, düzene girsin diye bekliyorum yada dayanabildiğim kadar evde çekeyim sancımı diyorum, dualarınıza talibim, Rabbim tüm doğum yapacak hamişlere kolay doğum nasip etsin inşaAllah
Biraz daha ağrılar sıklaşsın diye bekliyorum, Amiiinnn Allah razı olsunEn iyisini yapmışsın canım ama düzene de girmezse daha fazla bekleme baya da olmuş saathadi Rabbim hemencik kucağına alabilmeyi nasip etsin çok kolay bi doğumun olsun inşaAllah herkes için çok dua ediyorum Rabbim hepimize güzel bi doğum süreci nasip etsin
Amin inşaAllah sağolasın canımHadi Rabbim kurtarsın sağ sağlim kavuşun yavrunla inşallah
AmiiiinnnAllah yardımcın olsun canımama yerinde olsam hastaneye giderdim 40 ı geçtim diye evde duramazdım...
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsunKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Cok sewindim cnm. Icime dogmustu dun cok sukur basladi dogum. Saglicakla kausun ins. Artik git hastaneye cnm cok da bekleme bence ilk dogumun dgl hizli ilerleyebilirKızlar akşam 23:30 gibi nişanım geldi, ağrılar şiddetini artırmaya başladı ama düzensiz gidiyor şimdilik, bir 10 dakikada giriyor, bir 8 dakikada, bir 3 dakikada bir giriyor, yarım dakika yada bir dakikaya yakın sürüyor, düzene girsin diye bekliyorum yada dayanabildiğim kadar evde çekeyim sancımı diyorum, dualarınıza talibim, Rabbim tüm doğum yapacak hamişlere kolay doğum nasip etsin inşaAllah
Gözün aydın canımKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Gözün aydn canım hızlı kolay bı dogum olsn inşaAllah ama hastaneye gec istersenAmiiiinnnBiraz daha sancılar sıklaşsın diye bekliyorum ama bilmemki, gitsemmi acaba, bebeğin hareketleri filan iyi şimdilik, biraz daha bekleyeyim duruma göre öğlene doğru giderim
Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Gözünaydın CanımKızlar ben doğurdumhikayemi daha sonra uzun uzun yazarım. Sancılarım başladı doktorda kontrol etti hadi gidelim sabahı beklemez bu dedi ve sonuç olarak 03.43 te bebeğim geldi.. Şuan hala sondalıyım ağrılarım var spinal oldum. Bebekte iyi 2600 doğdu bende iyiyim hamdolsun
Canım hastaneye git bence çünkü zaten günün geçmiş direk alırlar seniAmiiiinnnBiraz daha sancılar sıklaşsın diye bekliyorum ama bilmemki, gitsemmi acaba, bebeğin hareketleri filan iyi şimdilik, biraz daha bekleyeyim duruma göre öğlene doğru giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?