2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Kraft tan bahsediyorsun sanırım. Ben yoyko aldım canım. 1400 du yanılmıyorsam fiyatı. Anne yani olabiliyor bu da. Kraftin anne yani olabilen sanırım fresh modeli var sadece, o da 15 kg taşıyor sadece

Canımm gözün aydın olsun .Allah sağlıklı güzel ömürler versin kuzuna ve size .

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Gözünüz aydın cnm sağlıkla büyütün inşallah

Sağlıkla gelsin kuzucun canım

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebisinle mutlu uzun bir ömür sürün inşallah

Allah yardımcın olsun canım ama yerinde olsam hastaneye giderdim 40 ı geçtim diye evde duramazdım...

Biraz daha ağrılar sıklaşsın diye bekliyorum, Amiiinnn Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun canım ama yerinde olsam hastaneye giderdim 40 ı geçtim diye evde duramazdım...
Amiiiinnn Biraz daha sancılar sıklaşsın diye bekliyorum ama bilmemki, gitsemmi acaba, bebeğin hareketleri filan iyi şimdilik, biraz daha bekleyeyim duruma göre öğlene doğru giderim

Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun
Cok sewindim cnm. Icime dogmustu dun cok sukur basladi dogum. Saglicakla kausun ins. Artik git hastaneye cnm cok da bekleme bence ilk dogumun dgl hizli ilerleyebilir

Gözün aydın canım Allah analı babalı huzurlu saglıklı büyütmeyi nasıp etsin inşaAllah
Darısı bizleree

Amiiiinnn Biraz daha sancılar sıklaşsın diye bekliyorum ama bilmemki, gitsemmi acaba, bebeğin hareketleri filan iyi şimdilik, biraz daha bekleyeyim duruma göre öğlene doğru giderim
Gözün aydn canım hızlı kolay bı dogum olsn inşaAllah ama hastaneye gec istersen 3. Doğum hızlıca ilerleyebılır bide 40 haftası dolmustu zaten bnce gelmek için can atıyodur

Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözünaydın Canım saglicakla büyüt insAllah

Canım hastaneye git bence çünkü zaten günün geçmiş direk alırlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…