2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?

Valla uyku o kadar zorlu şuan . Doğssda 1 saatte olsa bari rahat uyuyim diyorum
Doğum yaptım öğlenleri arada yatıyorum uykuya ihtiyacım çok var gece 1biberon hazır süt yapıyorum 3 saat sonra uyanıyor bu seferde emziriyorum boynundan dolayı oturup emzirmiom uzanarak emziryom bir sağ bir sol dönüp emziriom parmağımı memenin üzerine koyuyurum bebeign burnu kapanmasın nefes alsın diye 1saatw yakın uykusuz kalıyorum bir bakiyirum oda bende uyuya kalmışım göğüs dışarda bebek ağzını vurmaya memeyi yakalamaya çalışıyor öyle uyanıyorum

Hanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Gidersen muane edilirsin ama ameliyat saati değişir mi bilemem erken e alırlar mı sen bilirsin canım gidin heyecanın belki hafifler biraz ama aç kalman lazım 12 den sonra sanırım eisn yanında kalabilecek mi aynı odada

Hayırlı akşamlar kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı, malum benim günlerim doldu, geç döllenme filan kesinlikle değil zaten bir iki hafta önceye kadar hep önden gidiyordu bebek dedi, bağırsakları olgunlaştığı için daha fazla bekletmek istemiyorum bu günlerden sonra kaka yapabilir ve biz anlamayız ne zaman yaptığını riske atmayalım dedi, yarın gel doğumhaneye yatışını yapalım dedi, bende Perşembe gelsem olurmu dedim tamam dedi, eğer bebek Perşembe gününe kadar kendi ağrım ile doğmazsa hastanede başlatacaklar, yalnız suni sancı vermiycez, fitil koyup yumuşatıcaz dedi nedir nasıl olur bilmiyorum, çatı muayenesi yaptı yine plesentanın önündeki zarı sıyırdım doğumu hızlandırsın diye dedi, hafif lekelenme olabilir dedi, hastaneden çıkınca hafif sancım vardı ama şimdi yavaşladı lekelenme filanda olmadı, anam benim bu kız pek inatçı çıktı ya, gelmek istemiyor hiç bir türlü, kendi ağrım gelmeyecek heralde, yalnız kızlar doktor bunları anlatırken hemen ordan kaçmak istedim, hastaneden dışarı çıkınca bir ağlayasım geldi anlatamam ama eşim üzülmesin diye tuttum kendimi niye böyle olduki ya üçüncü doğumum olacak birde Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Son düzenleme:
Kendi doktorum dışarıdan gelecek o yüzden çok acil bir durum olmazsa gelmez gibi. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış eşim kalacak gibi görünüyor annemde gelecek ama tek kişi sanırım. Evet 12 den sonra aç kalmam lazım leke bir geliyor bir gelmiyor. Gece inşallah sağ salim geçer

ben nişanım geldikten 15 saat sonra çocuğumu kucağıma almıştım doğum zamanı hiç belli olmuyo nişanım geldikten 5 saat sonra suyum geldi

Kızlar benim bebişin kakasi yeşil oldu, bu üşüttüğü anlamına mı geliyor ? akşamdan beri de pek emmedi, uyuyor. Birkaç kez de kustu, birisi böyle peynir kesiği gibiydi. Hasta mı ettim acaba kızımı? Iyi bakamadım galiba zaten açılmış dikişlerle uğraşıyorum. Birde kayınvalidem sürekli aman bebeği hasta etme, aman üşütme.hasta olursa bi daha toparlayamaz hep hasta olur diyip duruyor iyice sinirim bozuldu ya.

Gidin canım belli olmaz Allah korusun bir baktn ağrılar çoğalır birşey olur sana müdahale ederler eşin bu gece yanında kalır yarında annen gelir kalır insallah rahat bir uyku çekersin

Csnim kötü düşünme belki yediğin içtiğin öyle yapıyor bebeğe , zaten bu kvler böyle negatıfler sıkma canını gazını çıkart belki kusmasi ondandır benim bebeğin kakası da turuncu gibi tam sarı da değil netten bakıp araştırmadım herjalde sıkıntı değil gelecek aya randevusu vsr gsizni çıkarmayınca kusuyor bizimkide

Ay bilirim bu durumları az bebek kucağımda ben ayakta onu sallkern uykuya kalmadım eşim son anda yakaliyodu bebek düşeceği zaman

Kız bebekler zaten öyle kusuyor. Korkma biisy yoktur. Takma diyicem kafana kayinvalideni ama bosa dicem çünkü takarsın. Ben sana dedim kayınvalide olmasın onlar herşeye maydanoz diye

Rengi senün yesiklerindendir canım birde kesik kusması iyidir demekki süt yarıyo fazlasını atıyor merak etme

Ay bilirim bu durumları az bebek kucağımda ben ayakta onu sallkern uykuya kalmadım eşim son anda yakaliyodu bebek düşeceği zaman
Kız seninki kötü Allah korusun ben ayakta sallama ma ya alistiryom emzirio gazını çıkartıp besige korkuyorum emziği de sgisnw zorla koyuyurum alışsın diye damaklı istemedi silikon emzik alıyor beyfendi. Onunla yatabilo benimde korkum gececiste bir anda uyuya kalıyorum şükür diyorum bebek de o ara memeden ayrılmış yatıyor güzelce en korktuğum şey ama gerçekten uykusuzluk yoruyot insanı sabır diyorum 2.ayda düzelir tabi fazla uyur gece sürekli sglamaz kalkmaz insalalh eşinde iyi yakalamış vallahi dikkat et canım bebek doğduğunda hiç alıştırma beşikte ayakta elde sallamaya çok kötü alışkanlık ediyorlar olan bize annelere oluyor

Günün geldiyse süt geliyor ya doğum şekliyle pek alakası yok bence 39+0 da doğum yapmıştım ben ameliyattan çıkar çıkmaz geldi.

Bizim de kaka sarıdan yeşile dönünce korktum ya.
Kız bebekler zaten öyle kusuyor. Korkma biisy yoktur. Takma diyicem kafana kayinvalideni ama bosa dicem çünkü takarsın. Ben sana dedim kayınvalide olmasın onlar herşeye maydanoz diye
Valla memlekete döndü ama telefonda hâlâ yetişiyor herşeye. Bir daha aynı şeyi söylerse çok pis kavga edicem. Zaten lohusa yım hassasım. Sürekli negatif yüklüyor.
Rengi senün yesiklerindendir canım birde kesik kusması iyidir demekki süt yarıyo fazlasını atıyor merak etme
Hep yeşil kaka üşütmektendir diyorlar canım korktum bende. İnşallah birseyi yoktur

Benim oğlum çok gazlı bi bebekti hep ağlardı anca ayakta sallalerken uyuyordu malesef

Hm deyip geç . Ne kadar laf desende onlar aynı canım degismiyorlar kendimden biliyorum

Şimdi baktım da normalmis benimki hazır mama ve anne sütü içenbebegn ki de öyle olabilirmiş ,senin bebeğin içinde ya sütünü iyi sindirio yada iyice beslenmesi lazım ancak doysun iyice t sütun varsa hepsini bosaltamiyorsa sağ kasikla yada biberonla da ver sıkıntı yok yani kötü düşünme kv yi de takma aradı mi hetsey yolunda de kocan da olanı biteni rapor etmesin annesine oldugunc Kendi annendrn yardım al danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…