- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Doğum yaptım öğlenleri arada yatıyorum uykuya ihtiyacım çok var gece 1biberon hazır süt yapıyorum 3 saat sonra uyanıyor bu seferde emziriyorum boynundan dolayı oturup emzirmiom uzanarak emziryom bir sağ bir sol dönüp emziriom parmağımı memenin üzerine koyuyurum bebeign burnu kapanmasın nefes alsın diye 1saatw yakın uykusuz kalıyorum bir bakiyirum oda bende uyuya kalmışım göğüs dışarda bebek ağzını vurmaya memeyi yakalamaya çalışıyor öyle uyanıyorumValla uyku o kadar zorlu şuan . Doğssda 1 saatte olsa bari rahat uyuyim diyorum
Gidersen muane edilirsin ama ameliyat saati değişir mi bilemem erken e alırlar mı sen bilirsin canım gidin heyecanın belki hafifler birazHanımlar eşim diyoki istersen şimdi gidelim yatış yapalım. Lekeler geldiği için birde aşağıda kasıkta ağrım var. Sizce gitsem mi?
Kendi doktorum dışarıdan gelecek o yüzden çok acil bir durum olmazsa gelmez gibi. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış eşim kalacak gibi görünüyor annemde gelecek ama tek kişi sanırım. Evet 12 den sonra aç kalmam lazım leke bir geliyor bir gelmiyor. Gece inşallah sağ salim geçerGidersen muane edilirsin ama ameliyat saati değişir mi bilemem erken e alırlar mı sen bilirsin canım gidin heyecanın belki hafifler birazama aç kalman lazım 12 den sonra sanırım eisn yanında kalabilecek mi aynı odada
ben nişanım geldikten 15 saat sonra çocuğumu kucağıma almıştım doğum zamanı hiç belli olmuyo nişanım geldikten 5 saat sonra suyum geldiTatlım nişanın gelmesi tek başına doğumu başlatmaz canım merak etme ki başlasa bile zaten anca yarına doğum oluyor kuzucum .Nişanı gelip aynı gün doğum yapan okumadım bu grupta .Güzel düşün yarına hiçbir şey kalmadı .
Gidin canım belli olmaz Allah korusun bir baktn ağrılar çoğalır birşey olur sana müdahale ederler eşin bu gece yanında kalır yarında annen gelir kalır insallah rahat bir uyku çekersinKendi doktorum dışarıdan gelecek o yüzden çok acil bir durum olmazsa gelmez gibi. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış eşim kalacak gibi görünüyor annemde gelecek ama tek kişi sanırım. Evet 12 den sonra aç kalmam lazım leke bir geliyor bir gelmiyor. Gece inşallah sağ salim geçer
Csnim kötü düşünme belki yediğin içtiğin öyle yapıyor bebeğe , zaten bu kvler böyle negatıflerKızlar benim bebişin kakasi yeşil oldu, bu üşüttüğü anlamına mı geliyor ?akşamdan beri de pek emmedi, uyuyor. Birkaç kez de kustu, birisi böyle peynir kesiği gibiydi. Hasta mı ettim acaba kızımı? Iyi bakamadım galiba zaten açılmış dikişlerle uğraşıyorum. Birde kayınvalidem sürekli aman bebeği hasta etme, aman üşütme.hasta olursa bi daha toparlayamaz hep hasta olur diyip duruyor iyice sinirim bozuldu ya.
Ay bilirim bu durumlarıDoğum yaptım öğlenleri arada yatıyorum uykuya ihtiyacım çok var gece 1biberon hazır süt yapıyorum 3 saat sonra uyanıyor bu seferde emziriyorum boynundan dolayı oturup emzirmiom uzanarak emziryom bir sağ bir sol dönüp emziriom parmağımı memenin üzerine koyuyurum bebeign burnu kapanmasın nefes alsın diye 1saatw yakın uykusuz kalıyorum bir bakiyirum oda bende uyuya kalmışım göğüs dışarda bebek ağzını vurmaya memeyi yakalamaya çalışıyor öyle uyanıyorum
Kız bebekler zaten öyle kusuyor. Korkma biisy yoktur. Takma diyicem kafana kayinvalideni ama bosa dicem çünkü takarsın. Ben sana dedim kayınvalide olmasın onlar herşeye maydanoz diyeKızlar benim bebişin kakasi yeşil oldu, bu üşüttüğü anlamına mı geliyor ?akşamdan beri de pek emmedi, uyuyor. Birkaç kez de kustu, birisi böyle peynir kesiği gibiydi. Hasta mı ettim acaba kızımı? Iyi bakamadım galiba zaten açılmış dikişlerle uğraşıyorum. Birde kayınvalidem sürekli aman bebeği hasta etme, aman üşütme.hasta olursa bi daha toparlayamaz hep hasta olur diyip duruyor iyice sinirim bozuldu ya.
Rengi senün yesiklerindendir canım birde kesik kusması iyidir demekki süt yarıyo fazlasını atıyor merak etmeKızlar benim bebişin kakasi yeşil oldu, bu üşüttüğü anlamına mı geliyor ?akşamdan beri de pek emmedi, uyuyor. Birkaç kez de kustu, birisi böyle peynir kesiği gibiydi. Hasta mı ettim acaba kızımı? Iyi bakamadım galiba zaten açılmış dikişlerle uğraşıyorum. Birde kayınvalidem sürekli aman bebeği hasta etme, aman üşütme.hasta olursa bi daha toparlayamaz hep hasta olur diyip duruyor iyice sinirim bozuldu ya.
Kız seninki kötü Allah korusun ben ayakta sallama ma ya alistiryom emzirio gazını çıkartıp besige korkuyorum emziği de sgisnw zorla koyuyurum alışsın diyeAy bilirim bu durumlarıaz bebek kucağımda ben ayakta onu sallkern uykuya kalmadım eşim son anda yakaliyodu bebek düşeceği zaman
Günün geldiyse süt geliyor ya doğum şekliyle pek alakası yok bence 39+0 da doğum yapmıştım ben ameliyattan çıkar çıkmaz geldi.Kızlar benim cuma günü sezeryan doğumum olacak .Size sorum genelde sezaryan doğum yapanların hemen sütü gelmeyebilir .Bazen bir iki gün sonra gelebiliyor diye duydum .Acaba göğüslerime şimdiden süt masajı yapmaya başlasam mı ?Çok mu erken .Hemen etki eder mi acaba
Yaslanmaya devam ediyor ve doğumu bekliyor korkacak birşy yokTeşekkür ederim evet öyleymiş şuan ne durumda peki
Bizim de kaka sarıdan yeşile dönünce korktum ya.Csnim kötü düşünme belki yediğin içtiğin öyle yapıyor bebeğe , zaten bu kvler böyle negatıflersıkma canını gazını çıkart belki kusmasi ondandır benim bebeğin kakası da turuncu gibi tam sarı da değil netten bakıp araştırmadım herjalde sıkıntı değil gelecek aya randevusu vsr gsizni çıkarmayınca kusuyor bizimkide
Valla memlekete döndü ama telefonda hâlâ yetişiyor herşeye. Bir daha aynı şeyi söylerse çok pis kavga edicem. Zaten lohusa yım hassasım. Sürekli negatif yüklüyor.Kız bebekler zaten öyle kusuyor. Korkma biisy yoktur. Takma diyicem kafana kayinvalideni ama bosa dicem çünkü takarsın. Ben sana dedim kayınvalide olmasın onlar herşeye maydanoz diye
Hep yeşil kaka üşütmektendir diyorlar canım korktum bende. İnşallah birseyi yokturRengi senün yesiklerindendir canım birde kesik kusması iyidir demekki süt yarıyo fazlasını atıyor merak etme
Kız seninki kötü Allah korusun ben ayakta sallama ma ya alistiryom emzirio gazını çıkartıp besige korkuyorum emziği de sgisnw zorla koyuyurum alışsın diyedamaklı istemedi silikon emzik alıyor beyfendi. Onunla yatabilo benimde korkum gececiste bir anda uyuya kalıyorum şükür diyorum bebek de o ara memeden ayrılmış yatıyor güzelce en korktuğum şey ama gerçekten uykusuzluk yoruyot insanı sabır diyorum 2.ayda düzelir tabi fazla uyur gece sürekli sglamaz kalkmaz insalalh eşinde iyi yakalamış vallahi dikkat et canım bebek doğduğunda hiç alıştırma beşikte ayakta elde sallamaya çok kötü alışkanlık ediyorlar olan bize annelere oluyor
Hm deyip geç . Ne kadar laf desende onlar aynı canım degismiyorlar kendimden biliyorumBizim de kaka sarıdan yeşile dönünce korktum ya.
Valla memlekete döndü ama telefonda hâlâ yetişiyor herşeye. Bir daha aynı şeyi söylerse çok pis kavga edicem. Zaten lohusa yım hassasım. Sürekli negatif yüklüyor.
Hep yeşil kaka üşütmektendir diyorlar canım korktum bende. İnşallah birseyi yoktur
Şimdi baktım da normalmis benimki hazır mama ve anne sütü içenbebegn ki de öyle olabilirmiş ,senin bebeğin içinde ya sütünü iyi sindirio yada iyice beslenmesi lazım ancak doysun iyice t sütun varsa hepsini bosaltamiyorsa sağ kasikla yada biberonla da ver sıkıntı yok yani kötü düşünme kv yi de takma aradı mi hetsey yolunda de kocan da olanı biteni rapor etmesin annesineBizim de kaka sarıdan yeşile dönünce korktum ya.
Valla memlekete döndü ama telefonda hâlâ yetişiyor herşeye. Bir daha aynı şeyi söylerse çok pis kavga edicem. Zaten lohusa yım hassasım. Sürekli negatif yüklüyor.
Hep yeşil kaka üşütmektendir diyorlar canım korktum bende. İnşallah birseyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?