2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Adaçayı hakkında 3 tür adaçayı olduğunu biliyorum. Sadece 1 türü sütü artırıcı, diğer 2 türü aksine azaltıcı etkisi olan bi bitki. Maalesef türkiyede sütü artıran cinsi yetişmiyor. Birçok uzman yıllardır yanlış bilgi olduğunu kabul edip adaçayını yasaklıyor annelere

Ewt canım ya sutu baya azaltiyormus o yüzden kullanmayın diyolar

Ewt canım ya sutu baya azaltiyormus o yüzden kullanmayın diyolar
Bence ahududu daha iyi bir seçenek zaten canım hem şimdi rahmini güçlendiriyor doğumu hızlandırıyor hemde doğum sonrası rahminin çabuk toparlanmasını sağlıyor. Aslında sen son haftandasın doktorum bana 36-37den sonra ahududuya başlicaz demişti bende cumartesiden sonra başlicam inşallah. Bide sancın başladıktan sonra 2 fincan mutlaka iç yine. Ama bulması çok zor bide güvenilir yerden alman lazım bazıları böğürtlen yaprağı satıyor malesef

Kizlar ben 37 haftama giriyorum yarin tsm 37+0 oluyorum ama 1 haftadir yuruyemiyorum ic bacak kasiklarim vajinamin ust kismi felaket agriyo ayaga kalkincs bi sure durup yuruyebiliorum o da ayaklarimi surute surute bugun Disarda farkettim bacaklarimi kaldirip arabaya bile binmekte felaket zorlaniyorum merdiven inip cikamiyorum ayaklarimi kaldiramiyorum yani normal dogum olsa mumkun dgl bacaklarimi acamiyorum bile normalmi sizce yarin doktoruma danişayimmi acaba dogumdan sonra rahmim gecmi toparlanir şimdiden böyleyse

Kızlar merhaba çok şükür hala doğurmadım yarın kontrolüm var. İlk bebeğimde emzirdim erken doğum riskim olmasa devam ederdim ama 14 ayda sıkıntı olunca kestik hemen. Şimdi sorum şu onda sağma makinası kullandım mamajo memnundum da . Kızkardeşimden almıştım ama şimdi onun bebeği var. Bu hafta emzirme haftası diye indirimde . Yine ihtiyacım olur mu bilmiyorum alıp almamak da kararsız kaldım. Siz hangi marka kullandınız. Bu arada kızımda pompa sayesinde. Sütüm geldi ve başta mama kullanmak istemeyip cahillik ettim sepsis sarılık beyinde bir sürü sorun yaşadık. Allah’a şükür kızım iyi. Tecrübesizlik diyelim. Sizce almalı mıyım? Emzirmeyi bırakalı 2 ay oldu gelmemezlik olur mu bilemedim

Şuan evde adaçayı var. Sancm yok hiç sadece kasilma oluyor .

Sen bence doktoruna danış yine ama rahim toparlanmasıyla ilgisi olacağını sanmam. Benimde ağrılarım oluyor ama seninkiler farklı anladığım kadarıyla canım

Şuan evde adaçayı var. Sancm yok hiç sadece kasilma oluyor .
Yok ahududuyu bulmak zor dedim zaten. Adaçayı her yerde var. Benimde ilk hamileliğim öyleydi kasılma vardı bebek aşağıdaydı ama sancı olmadığından açılma yoktu malesef

Canım ben kiwii baby almıştım süt sağma pompası. Çok faydasını gördüm. Bazen çok süt oturuyor göğüslerime. Bebekte yeterince ememiyor, ağrı yapıyor. Sağıp göğsü rahatlatıyorum. Ben çok memnunum, çol güzel çalışıyor.

Kireclenme dediği şey plasentanın yaslanmaya baslaması demek . Ve bu haftalarda çok normal . Benmki de 36 da yaslanmaya basladı yavas yavas yaslanıp doğıma hazırlıyor kendini
Teşekkür ederim evet öyleymiş şuan ne durumda peki

Lekelenmeler gelmeye devam ediyor canım bir de özellikle idrarımı yaparken nasıl bir ağrı giriyor anlatamam sancım var hafif, evdeyiz şimdilik sabah 5 gibi yola çıkıcaz. 6 da hastanede olmamız söylendi kan tahlilleri vs için.

Doktoruna danis tabiki cnm. Dogumdan sonra rahim toparlamasiyla bu agrilarin ilgisinin olcagini sanmiyorum. Simdiki durumun daha onemli cnm
Bol bol su ic cnm. Aciyor diye icmemezlik etme. Hadi hayirlisi saglikla kucagina al ins. Bizi de habersiz birakma. Dualarimiz seninle. Hersey cok guzel olcak

Vücudun seni hazırlamaya başladı canım ,doktorun çok iyi tarih seçmiş resmen .benimde hafif sancılarım var cumaya ne kaldı diyip kendimi dinlememeye çalışıyorum .Yarın erkenden doğumun var desene .Sabah senin bebeğinin haberiyle uyanacağız .inşallah çok güzel ve kolay ağrısız sızısız güzel bir doğum olacak .Ben tahlil listesini alıp devlette yaptırdım .Cuma günü yanımda götürücem .Özelde doğum yapacağım orada tahliller için 550 tl istediler .Bari doğum ücretine dahil etselerdi .Zaten bir dünya para alıyorlar

Canim benimde böyle birşeyden haberim yoktu şans eseri buldum hastane doğum hediyesi verdi iki öneri vardı bir bebek tulumu diğeri de boyun yastığı baya geniş yumuşak bende dedim zaten boynum ağrıyor bu olsun dedim eve geldik boynuma takıyorum çok bol sıkmıyor boynumu emzirirken kucağıma koydum karnımın etrafına geçirdim gerçekten çok rahat emzirirken boynu bükük durmuyom boyun sgrilarim hafifledi bu sayede emzirdikten sonra koltuğun üzerine bırakınca onu da bebeğin çevresine koyuyurum korumalık olarak bebeğe yakın yapıyorum bebek de rahat uyuyor çok rahat gercrkten
Alalh bağışlasın canım bende sezeryrn oldum ikinci gün sütum geldi sıkıntı etme gelir bebek çeksin memeni az da olsa gelen süt onu doyurur merak etme sen
Kız osn haftalar benimde öyleydi hiç uyumazdi hele gece uynardi hep şimdi doğdu sürekli bacskalri havada oynuyor durmuyo kendini sıkıyor gazı onu yoruyor
Canim bende sen gibidim o son gece çok panik heyecan vardı uyumadım sabah gittim amelîyathsneye girdik heyecsn dorukta spinal yapıldıktan sonra dahafa heyecsn oldu bebeğimi gorecekmiyim birşey olacsk mı diye stres yaptım çok korktum ama artık karar vermiştim buna degistiremedim insalalh çok iyi geçer ameliyat un tsnsiyonum ne düşer ne yükselir insalalah herşey yolunda gider insalalh insalalh ameliyat tan çıktıktan sonra sgrislrin olmaz iyi geçirirsin bu ameliyat i Rabb'im bebeğini sana bağışlar insalalh az kaldı
Bende çok heyecanliydim kafamda deli sorular şüpheler beni yedi bitirdi insalalh sağ salim kavuşursun bebeğine stres yapmamsk elde değil malesef ne kadar yapma etme desek kimse içindeki o heyecanı durduramaz seni sakinleştirmemez yarın ola hayrola inşallah sağ salim kavuşursun yavruna
Csnim benim ikinci günde geldi sen yine masaj yap hatta uçlarına krem sur yimusat benim göğüs uclarimda et parçaları vardı kshverengi kabarcıklar siknca sur gelirdi şimdi bebek emsikce o etler yok kayboldi hepsi koptu gitti yerini yara aldı tahriş oldu göğsünün ucu düz değildi öyle böyle bebek emdikce duzeldi ucu o parçalar nereye gitti mideye mi gitti bilmiyom doğumdan önce hep tırnağım ile kaşıyınca o etler kopuyorrdu kir leke gibiydi bebek emdikce hepsi gitti sende de varsa çıkıyorsa çıkart masaj yao yimusat göğüs uclsrini bebek emdikce çok tahriş etti uçları
AZ kaldı csnim stres sıkıntı yapıyor böyle kazasız belasız kavuşun insalalah

Canım rahim ağırlaşıyor .Bazen ben kendimi çok atik hissediyorum bazen de yürümek işkence geliyor . Ayağı kalkarken bile alt karın bölgemde ağrı hissediyorum .Ama ben gün içinde çok çok hareketsizim onun etkisi de olabilir .Arabaya binerken ben de bir kere öyle hissettim kendi kapımı çekemedim eşim inip kapattı . Sen doktoruna danış tabiki ama bu haftalarda ağırlaşmak normal geliyor bana .Aldığın kiloların da etkisi var tabi . Uzanırken sola iki bacak arasına yastık yerleştirmeye gücüm yetmiyor bazen kaldırırsam acı hissedeceğim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…