2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun canım yapışma olayı çok sıkıntılı neyseki sorun yaşamamışsın benim ilk zamanlar previaydı yapışma genelde previada olduğu için araştırmıştım ALLAH korumuş sizi

Eki Görüntüle 2928113
Evde kedisi olan arkadaşlar neye dikkat etmeniz gerektiğini anlamışsınızdır
Peki bebek doğduktan sonra nasıl olacak bebeğin eşyalarına dokunup yaladığını falan nasıl anlayacaksınız yanlış anlamayın evde hiç hayvan bakmadığım için soruyorum nasıl oluyor acaba sıkıntılı gibi görünüyor

Reactions: The
Canım previa değil benim ultrasonda plesanta anterior denmişti yani ön duvarda denmişti. Ama aylarca kanama yaşadım öyle böyle değil.. Doktorda anlam veremiyordu. Sezeryan da anlaşılmış yapışma durumu bende netten baktım çok tehlikeli durum anne için diyor kanamalar yüzünden. Zaten benim çok uzun sürdü bebek çıktı ben en az 1 saat kaldım. Kanamam olmuş son anlarda bende kan değerlerini sorunca doktor çaktım biraz çılışta da eşime demiş doktorum. Böyle böyle yapışma varmış çok kanaması oldu durdurduk son anda diye. Benide arayıp bugün bilgi verdi. İnan Allah korudu

Önceden belli olsaydı belki doğum yapacağın hastane bile değişirdi riskli bir durum çok şükür atlatmışsınız şimdi tadını çıkarma zamanı. Gebelikte kanama çok ürkütücü ben de yaşadım insanın akli çıkıyor hep yatarak geçirmek ayrı zorluk Rabbim hepsini unutturur ınsallah evladının kokusuyla

Yok benimki de 25 kg taşıyor, yoyko. Kraftin büyük olan modeli 30 taşıyor hatta. Tabi bu en alt kismin taşıyabilme ağırlığı. Ara katlarda daha düşüyor
Aa ben hiç farketmemiştim, tekrar bir bakayım. Bende şimdi anne yanı beşik var, bir de kayınvalidem küçük bir park yatak almış, 1.5 yaşına kadar idare eder. Sonrası Allah kerim

Amin canım inşallah gerçekten çok zor kanamalar yaşamak.. Beni fiziken be psikolojik olarak çok yordu bu süreç.çok şükür geçti biliyor musun içime doğmuş gibi gittim en donanımlı hastaneye yattım. Eşim pahalı diyordu ama ben resmen içime doğmuş gibi burası olacak diye direttim acıbademe geldim. Her şeyde bir hayır vardır inşallah sende sağ salim bebeğini alacaksın

Eki Görüntüle 2928113
Evde kedisi olan arkadaşlar neye dikkat etmeniz gerektiğini anlamışsınızdır
Ahh ah kardeş kıskançlığı bizimki de bebeğin eşyalarına çiş bırakıyor
Canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla büyüsün inşallah zor günler geride kaldı Allahın izniyle, artık bebişin tadını çıkarma zamanı . Bana Dereotu ve kurusoğan çok süt yaptı canım tavsiye ederim. Gelir hemencik sütünde hiç endişe etme

Çocuk doktoru dediğiniz gibi kakanın rengi pek önemli değil, mekonyum atıyor olabilir hâlâ dedi kızlar. Çok şükür içim rahatladı kilo alımı da güzel, aynı şekilde devam et emzirmeye dedi.

Korona için uyarı yaptı. Kesinlikle anne baba harici kimse öpmesin dedi. Bebek görmeye gelen olursa uzaktan maske ile gösterin, bebeklerde korona tehlikeli, Allah korusun yatış yapılır yoğun bakıma dedi. Eşimde duydu hepsini çok mutlu oldum. Ablası filan görmek için gelmek istiyordu. Şimdi kimseye maske çıkarttırmaz. Benden çok düşüyor bebeğin üstüne kv de kalmaya gelirken test yaptırıp gelecek, eşim test yaptırmadan gelmeyin dedi. Ordan da içim rahat şükür.

Rabbim hepimizin evlatlarını korusun doğumu başlayan, yaklaşan herkese Rabbim kolay güzel doğumlar nasip etsin

Düşündün düşün bak doğurdun bitti. Biz kaldik saglikca büyüt insAllah yavrunu

Bununla geçmiş olsun.Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizde bekliyoruz heran sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişleriöiz

Allah bağışlasın canım çok geçmiş olsun şükür kavuşmuşsunuz sağ salim

Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

Darisi basimiza

Rabbim bebeğine de sanada sağlık sıhhat versin.. Allah analı babalı büyütsün bahtı açık ömrü uzun olsun ...

Kızlar hepinize merhaba daha dune kadar heycanla sizleri okuyordum bende dogurucakmiyim diye belki beni bileniniz olur bende ekim annesiyim ama çok yazmazdım sizi iy8 takip ediyordim ama dün geceden beri okuyadim bebeğini sezeryan yada normal kucağına alan her anneyi tebrik ediyorum allah hepinize bağışlasın sağlıcakla büyütün dertsiz kedersiz insalalhbende dün gece bebişime kavuştum

Normal doğum oldu hiç birseyim yoktu gece yatmadan önce sadece bel ağrım vardı ama normalde sürekli karnım sertlesiyordu sürekli ama hiç tahmin edendim 38+0 da doğdu saat iki buçuk gibi uyandım ağrıyla yine dedim noramldir hani lavaboya gidince geçer dedim geldim eşimde sordu iyimisin sırrın ağrıyor dedim biraz ovaladı biraz zaman geçti geçmedi ağrı tekrar lavaboya gittim nisan geldi bi pihtiydi afedersiniz sonrada kan parçacıklı bi sıvı geliyordu çok korktum anladım tedirgin oldum ama eşim korkaksın diye hickiriklarimi içeri gizl3dim sonra eşime söyledim sıcak suyu ac dedim bi banyo yapım sonra giderim diye banyo yaptım artık sancidan duramdim bide diyorum ki hastaneye sabaha karşı giderim arabaya bindim hastaneye gelene kadar oldum sancidan hemen açıklığa baktılar nestye taktı oluyordum ya bana kızıyor ebe bağırma doğum yapcaksinnbi saat içinde oldu Sancim çok vardı çok anlatamam sizeallah o acıyla kimseyi çaresiz bırakmasın sonra hemen çatala aldı açılma hep olmuştu zaten nasıl oldu analmdim birden oldu sadece okunmayı beceremdim çok zor gerçekten allah kimseyi çaresiz bırakmasın bunu uzun uzun anlatamam dedim belki size de moral olur bebeğim iyi bu gün hastanedeydik hep yarın cikicaz sütüm hiç yok şu bebeğim ac ve ağlıyor mama verdik inşallah süt olur hepinize allah yardım etsin inşalalh sağlıcakla kavuşun minosunuza

Gözün Aydın canım Allah bağışlasın tebrik ediyorum

Maşallah çok hızlı bi doğum olmuş darısı bize 39+3 hafif sancı hariç hiç bi belirti yok Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Düşündün düşün bak doğurdun bitti. Biz kaldik saglikca büyüt insAllah yavrunu
Var mı sancı ağrın canım ben bugun alt tarafta çok baskı hissediyorum karnım da ağrıo ara ara bebek hareketleri canımı acıtıyor nefes almak zorlaşıyor cuma tekrar nst için gidecem

Var mı sancı ağrın canım ben bugun alt tarafta çok baskı hissediyorum karnım da ağrıo ara ara bebek hareketleri canımı acıtıyor nefes almak zorlaşıyor cuma tekrar nst için gidecem
Ay yok canım hiç bir şey yok valla . Yarın sabah erkenden doktorum çağırdı bakalım. Duruma gore yatış yapcak işte

Yarın doğuma alır diye evin işini gücünü halletmeye çalışıyorum bakalim. Senin bebeğin gelişimi nasıl canım normal doğuma uygunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…