- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumKizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen
Evet marka veriliomu sitede bilemedigimden oyle yazdim yoyko cok iyi diye duydum ama indirimlerini yakalayamadim 15 kg taşimasi azmi oluyo önermiyomusun elelenin anne yani modelinde 25 kg tasiyo donence var yatak yok o da ihtimaller arasında önerin nedirKraft tan bahsediyorsun sanırım. Ben yoyko aldım canım. 1400 du yanılmıyorsam fiyatı. Anne yani olabiliyor bu da. Kraftin anne yani olabilen sanırım fresh modeli var sadece, o da 15 kg taşıyor sadece
Var cnm ara katsız alt kat var 25kg kadar ama ben 15 kg olani tercih ettim ama kararsizim hâla aklim cok kariştiBen çok baktım park yataklara ama 25 kg taşıyanı hiç görmedim, emin misiniz? Max 15 kg sanki
Cok gecmis olsun insallah dogumun rahat gecer hemen toparlarsin kendiniKizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen
Çok güzel ama doğum hikayen maşallah pozitif yani rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı bol sütlü günleriniz olsunKızlar hepinize merhaba daha dune kadar heycanla sizleri okuyordum bende dogurucakmiyim diyebelki beni bileniniz olur bende ekim annesiyim ama çok yazmazdım sizi iy8 takip ediyordim ama dün geceden beri okuyadim bebeğini sezeryan yada normal kucağına alan her anneyi tebrik ediyorum allah hepinize bağışlasın sağlıcakla büyütün dertsiz kedersiz insalalh bende dün gece bebişime kavuştum
Normal doğum oldu hiç birseyim yoktu gece yatmadan önce sadece bel ağrım vardı ama normalde sürekli karnım sertlesiyordu sürekli ama hiç tahmin edendim 38+0 da doğdu saat iki buçuk gibi uyandım ağrıyla yine dedim noramldir hani lavaboya gidince geçer dedim geldim eşimde sordu iyimisin sırrın ağrıyor dedim biraz ovaladı biraz zaman geçti geçmedi ağrı tekrar lavaboya gittim nisan geldi bi pihtiydi afedersiniz sonrada kan parçacıklı bi sıvı geliyorduçok korktum anladım tedirgin oldum ama eşim korkaksın diye hickiriklarimi içeri gizl3dim sonra eşime söyledim sıcak suyu ac dedim bi banyo yapım sonra giderim diye banyo yaptım artık sancidan duramdim bide diyorum ki hastaneye sabaha karşı giderim arabaya bindim hastaneye gelene kadar oldum sancidan hemen açıklığa baktılar nestye taktı oluyordum ya bana kızıyor ebe bağırma doğum yapcaksinn bi saat içinde oldu Sancim çok vardı çok anlatamam size allah o acıyla kimseyi çaresiz bırakmasın sonra hemen çatala aldı açılma hep olmuştu zaten nasıl oldu analmdim birden oldu sadece okunmayı beceremdim çok zor gerçekten allah kimseyi çaresiz bırakmasın bunu uzun uzun anlatamam dedim belki size de moral olur bebeğim iyi bu gün hastanedeydik hep yarın cikicaz sütüm hiç yok şu bebeğim ac ve ağlıyor mama verdik inşallah süt olur hepinize allah yardım etsin inşalalh sağlıcakla kavuşun minosunuza
Cok grcmis olsun canımKizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen
Çok üzüldüm canım insAllah cabuk toparlanirKizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen
Maşallah bende yarın gün alacam sezeryana çok korkuyorum agrisindan her seyden sen atlatmissin sıra bizlere geliyo yavastan bebisin hayirli olsun bu arada bebek aç kalinca sarilik ihtimali artmiyomu sadece meraktan soruyorumEvet hanımlar şuan daha iyiyim sondam çıktı yürüdüm kahve içtim derken burdayım. Sütüm maalesef yok mama verme dedi hemşire 2 saatte bir boş memeye tutuyoruz çocuğu süt gelir belki diye. Yavrum aç parmağını emiyor..
Sezaryen sonrası yürümek cidden zorladı beni zorlamadı dersem yalan olur.. Yere bastıkça dikişlerim ağrıyor
Gelelimm doğuma.. Dün yazmıştım gece eşim gidelim diyor diye ben yok dedim eşime ama saat 11 de yattık ben uyuyamadım. Allahım sancı geliyor yataktan bağırıp kalkar oldum. 1 saat kadar bekledik. Sonra eşim dedi kalk gidelim doktora arayalım bakalım ne olcak. Aradık doktor kliniğinde muayene etti gece 12yi geçtik. Zaten kan geldi elle muayene sonrasında. Dedi bu çocuk sabahı ya bekler ya da beklemez biz gidip çıkaralım hadi. Neyse geldik 1 saat yol önce acilden girdik sonra odaya çıkarıdık. Kan tahlili vs. derken 3.10 gibi ameliyathaneye götürüldüm. Korkuyorum titriyorum anestezi doktoru omurgama iğne yapacak yer bulamıyor kasma diyor kendini yok ben kasıyorum. Sonra pozisyon değiştirdik yan yatırarak iğnemi yaptı. Öncelikle sağ bacağımda bir elektrik çarpması hissi oldu sonra sıcaklık geldi yükseldi yukarı doğru. Allahım ayaklarım felç bildiğin benim zaten tansiyon ilk geldiğimde 17 çıkmış düşünün stresimi. Sonra 12 ye düştü. Ben başladım nefes alamıyorum vs. Demeye halbuki korkacak bir şey yok sonra oksijen taktılar burnumdan bir tık rahatladım. Anestezi doktoruna dedim elimi tutar mısınız adam napsın tuttusonra kendi doktorum dedi başlıyoruz. Ben bir şey hissetmiyorum o arada sonda takıldı tabi. Neyse kesmesiyle bebeği çıkarması 5 dk sürdü. Kapkara saçlı minnak bir bebek nasıl ağladı yıktı ameliyathaneyi. Hemşire temizledi çocuğu koydu yanıma öptüm o yumuşacık yanaklarını sonra da başka odada muayene yaptılar bebeği götürdüler. Bende 1 saat kadar kaldım dikiş için. Aşağı yukarı da 4.50 gibi ordan çıktık. Son dk kanamam olmuş talesemi taşıyıcısıym doktor hemen kan dedi kaç çıkmıştı ben tabi anladım bir sıkıntı olduğunu. Sonra toparladılar ama şükürler olsun sağ salim çıktım odaya geldikten sonra bebeğide getirdiler yanıma eşim zaten ameliyathane kapısında bekliyordu. Nasıl atlattım nasıl oldu inanın bilmiyorum sarhoş gibiydim korkudan.. Ama geçti gitti.. Bu arada doktor aradı beni bu kanamalarımın sebebini anlamış. Plesanta rahime yapışıkmış kısmen. Nadir görülr dedi previa mı dedim hayır dedi. Bu da sıkıntı yaratmış. Sakın 4- 5 sene çocuk düşünme tekrar dedi plesanta rahme yapışırsa komple rahmini almam lazım bu sefer dedi.
Rabbim sağ salim sizleri de kavuştursun inşallahdualarım sizinle
Ewt canım artıyo. Benim iki gün ac kaldı hastanede mama vermedi yavrum sarılık olmuştuMaşallah bende yarın gün alacam sezeryana çok korkuyorum agrisindan her seyden sen atlatmissin sıra bizlere geliyo yavastan bebisin hayirli olsun bu arada bebek aç kalinca sarilik ihtimali artmiyomu sadece meraktan soruyorum
Rabbim bebeğini sana bağışlasın ben de sezeryan doğum yaptım benim sütüm de yoktu. Bir karşım var onu yap bir gün sonra sütün iner inşallahEvet hanımlar şuan daha iyiyim sondam çıktı yürüdüm kahve içtim derken burdayım. Sütüm maalesef yok mama verme dedi hemşire 2 saatte bir boş memeye tutuyoruz çocuğu süt gelir belki diye. Yavrum aç parmağını emiyor..
Sezaryen sonrası yürümek cidden zorladı beni zorlamadı dersem yalan olur.. Yere bastıkça dikişlerim ağrıyor
Gelelimm doğuma.. Dün yazmıştım gece eşim gidelim diyor diye ben yok dedim eşime ama saat 11 de yattık ben uyuyamadım. Allahım sancı geliyor yataktan bağırıp kalkar oldum. 1 saat kadar bekledik. Sonra eşim dedi kalk gidelim doktora arayalım bakalım ne olcak. Aradık doktor kliniğinde muayene etti gece 12yi geçtik. Zaten kan geldi elle muayene sonrasında. Dedi bu çocuk sabahı ya bekler ya da beklemez biz gidip çıkaralım hadi. Neyse geldik 1 saat yol önce acilden girdik sonra odaya çıkarıdık. Kan tahlili vs. derken 3.10 gibi ameliyathaneye götürüldüm. Korkuyorum titriyorum anestezi doktoru omurgama iğne yapacak yer bulamıyor kasma diyor kendini yok ben kasıyorum. Sonra pozisyon değiştirdik yan yatırarak iğnemi yaptı. Öncelikle sağ bacağımda bir elektrik çarpması hissi oldu sonra sıcaklık geldi yükseldi yukarı doğru. Allahım ayaklarım felç bildiğin benim zaten tansiyon ilk geldiğimde 17 çıkmış düşünün stresimi. Sonra 12 ye düştü. Ben başladım nefes alamıyorum vs. Demeye halbuki korkacak bir şey yok sonra oksijen taktılar burnumdan bir tık rahatladım. Anestezi doktoruna dedim elimi tutar mısınız adam napsın tuttusonra kendi doktorum dedi başlıyoruz. Ben bir şey hissetmiyorum o arada sonda takıldı tabi. Neyse kesmesiyle bebeği çıkarması 5 dk sürdü. Kapkara saçlı minnak bir bebek nasıl ağladı yıktı ameliyathaneyi. Hemşire temizledi çocuğu koydu yanıma öptüm o yumuşacık yanaklarını sonra da başka odada muayene yaptılar bebeği götürdüler. Bende 1 saat kadar kaldım dikiş için. Aşağı yukarı da 4.50 gibi ordan çıktık. Son dk kanamam olmuş talesemi taşıyıcısıym doktor hemen kan dedi kaç çıkmıştı ben tabi anladım bir sıkıntı olduğunu. Sonra toparladılar ama şükürler olsun sağ salim çıktım odaya geldikten sonra bebeğide getirdiler yanıma eşim zaten ameliyathane kapısında bekliyordu. Nasıl atlattım nasıl oldu inanın bilmiyorum sarhoş gibiydim korkudan.. Ama geçti gitti.. Bu arada doktor aradı beni bu kanamalarımın sebebini anlamış. Plesanta rahime yapışıkmış kısmen. Nadir görülr dedi previa mı dedim hayır dedi. Bu da sıkıntı yaratmış. Sakın 4- 5 sene çocuk düşünme tekrar dedi plesanta rahme yapışırsa komple rahmini almam lazım bu sefer dedi.
Rabbim sağ salim sizleri de kavuştursun inşallahdualarım sizinle
15 kg bana biraz az geldi şahsen canım , ben direk eledim 15 olanları yani. Yoyko ben de çok araştırdım krafttan daha iyi geldi bana her yönüyle. İndirim ben de yakalamadim valla direk1400 aldım geçtim mecburen, çok da düşmüyor anladığım kadarıyla. Elelenin beşikleri hakkında fikrim yok canimEvet marka veriliomu sitede bilemedigimden oyle yazdim yoyko cok iyi diye duydum ama indirimlerini yakalayamadim 15 kg taşimasi azmi oluyo önermiyomusun elelenin anne yani modelinde 25 kg tasiyo donence var yatak yok o da ihtimaller arasında önerin nedir
Teşekkür ederimMaşallah bende yarın gün alacam sezeryana çok korkuyorum agrisindan her seyden sen atlatmissin sıra bizlere geliyo yavastan bebisin hayirli olsun bu arada bebek aç kalinca sarilik ihtimali artmiyomu sadece meraktan soruyorum
Bunlar çıktı trendyolda yoyko yazınca, ne farkları var bilmiyorum ama bazıları bayağı pahalı. Sizin aldığınız bunlardan biri mi? Tavsiye eder misiniz?15 kg bana biraz az geldi şahsen canım , ben direk eledim 15 olanları yani. Yoyko ben de çok araştırdım krafttan daha iyi geldi bana her yönüyle. İndirim ben de yakalamadim valla direk1400 aldım geçtim mecburen, çok da düşmüyor anladığım kadarıyla. Elelenin beşikleri hakkında fikrim yok canim
Neden mama vermiyorlar anlamadım benim bebeğim de vermedim diye beslenememe sorunu oldu sütüm gelmedi mamada hemen vermemiştik sarılığı arttı enfeksiyon oldu uzun süre tedavi oldu vs. Kendimi suçladım hep yaşanması gerekiyormuş diyoruz ama çok zor günler geçirdik. Midesi ne kadarki zaten bence verin.Teşekkür ederimdarısı sağ salim başınıza inşallah evet sarılık ihtimali var mama vermiyorlar ısrarla
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Haftaya toparlar ilk zamanlar zorlar ama haftaya bir şeyi kalmaz canım inşallah
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumen kısa zamanda atlatır inşallah, bozma moralini Allah beterinden saklamış canım şükür.
Cok gecmis olsun insallah dogumun rahat gecer hemen toparlarsin kendini
Cok grcmis olsun canımmerak etme 1haftsya düzelir ayaklanır insalalh Allah beterinden korusun insalalh senide eşinde
Tesekkurlet kizlar. Allah razi olsun. Ins toparlanir 1 haftadaÇok üzüldüm canım insAllah cabuk toparlanir
Evet zor şeyler yaşamışsınız tekrarını göstermesin RabbimNeden mama vermiyorlar anlamadım benim bebeğim de vermedim diye beslenememe sorunu oldu sütüm gelmedi mamada hemen vermemiştik sarılığı arttı enfeksiyon oldu uzun süre tedavi oldu vs. Kendimi suçladım hep yaşanması gerekiyormuş diyoruz ama çok zor günler geçirdik. Midesi ne kadarki zaten bence verin.
Çok çok geçmiş olsunKizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen
Canım mama verdilermiEvet zor şeyler yaşamışsınız tekrarını göstermesin RabbimBen aklıma kötü ihtimaller getirmek istemiyorum bebek hemşiresi var kaldığım hastanede sık sık gelip emzirme için yardım ediyorlar ve ısrarla 3 günden sonra sütün gelir diyorlar inşallah gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?