2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum en kısa zamanda atlatır inşallah, bozma moralini Allah beterinden saklamış canım şükür.

Kraft tan bahsediyorsun sanırım. Ben yoyko aldım canım. 1400 du yanılmıyorsam fiyatı. Anne yani olabiliyor bu da. Kraftin anne yani olabilen sanırım fresh modeli var sadece, o da 15 kg taşıyor sadece
Evet marka veriliomu sitede bilemedigimden oyle yazdim yoyko cok iyi diye duydum ama indirimlerini yakalayamadim 15 kg taşimasi azmi oluyo önermiyomusun elelenin anne yani modelinde 25 kg tasiyo donence var yatak yok o da ihtimaller arasında önerin nedir

Reactions: The
Cok gecmis olsun insallah dogumun rahat gecer hemen toparlarsin kendini

Çok güzel ama doğum hikayen maşallah pozitif yani rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı bol sütlü günleriniz olsun

Cok grcmis olsun canım merak etme 1haftsya düzelir ayaklanır insalalh Allah beterinden korusun insalalh senide eşinde

Çok üzüldüm canım insAllah cabuk toparlanir

Maşallah bende yarın gün alacam sezeryana çok korkuyorum agrisindan her seyden sen atlatmissin sıra bizlere geliyo yavastan bebisin hayirli olsun bu arada bebek aç kalinca sarilik ihtimali artmiyomu sadece meraktan soruyorum

Maşallah bende yarın gün alacam sezeryana çok korkuyorum agrisindan her seyden sen atlatmissin sıra bizlere geliyo yavastan bebisin hayirli olsun bu arada bebek aç kalinca sarilik ihtimali artmiyomu sadece meraktan soruyorum
Ewt canım artıyo. Benim iki gün ac kaldı hastanede mama vermedi yavrum sarılık olmuştu

Rabbim bebeğini sana bağışlasın ben de sezeryan doğum yaptım benim sütüm de yoktu. Bir karşım var onu yap bir gün sonra sütün iner inşallah
İncir kuru kayısı ceviz bunları Birlikte kaynat bol bol iç yanında da ılık su iç ki sindirimin kolay olsun kabızlık sorunu yaşama. İnşallah faydasını görürsün

15 kg bana biraz az geldi şahsen canım , ben direk eledim 15 olanları yani. Yoyko ben de çok araştırdım krafttan daha iyi geldi bana her yönüyle. İndirim ben de yakalamadim valla direk1400 aldım geçtim mecburen, çok da düşmüyor anladığım kadarıyla. Elelenin beşikleri hakkında fikrim yok canim

Teşekkür ederim darısı sağ salim başınıza inşallah evet sarılık ihtimali var mama vermiyorlar ısrarla

Bunlar çıktı trendyolda yoyko yazınca, ne farkları var bilmiyorum ama bazıları bayağı pahalı. Sizin aldığınız bunlardan biri mi? Tavsiye eder misiniz?

Bir de evde kurduysanız, kapıdan geçiyor mu? Benim en taktığım konu bu :) bizim kapılardan max 75 cm lik bir şey geçebilir, bunlarda yatağın eni 70 cm, ve etrafındaki çerçeveyle birlikte 75 cm i geçiyor mu acaba?

Eklentiler

• 020EED6A-F75E-4E0B-B9B3-D79635CC7A7C.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 49
Reactions: The
Teşekkür ederim darısı sağ salim başınıza inşallah evet sarılık ihtimali var mama vermiyorlar ısrarla
Neden mama vermiyorlar anlamadım benim bebeğim de vermedim diye beslenememe sorunu oldu sütüm gelmedi mamada hemen vermemiştik sarılığı arttı enfeksiyon oldu uzun süre tedavi oldu vs. Kendimi suçladım hep yaşanması gerekiyormuş diyoruz ama çok zor günler geçirdik. Midesi ne kadarki zaten bence verin.

Kizlar saçma gelecek belki ama bir sey sormak istiyorum. 2gundur karnında bebek çırpınıyor mus gibi hareket ediyor ara ara. Hani balik çırpınır ya oyle gibi. Normal mi sizce yaşayan var mı bunu? Korktum bi an acaba Allah korusun kordonu falan mi dolandi diye

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Haftaya toparlar ilk zamanlar zorlar ama haftaya bir şeyi kalmaz canım inşallah

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum en kısa zamanda atlatır inşallah, bozma moralini Allah beterinden saklamış canım şükür.

Cok gecmis olsun insallah dogumun rahat gecer hemen toparlarsin kendini

Cok grcmis olsun canım merak etme 1haftsya düzelir ayaklanır insalalh Allah beterinden korusun insalalh senide eşinde

Çok üzüldüm canım insAllah cabuk toparlanir
Tesekkurlet kizlar. Allah razi olsun. Ins toparlanir 1 haftada

Evet zor şeyler yaşamışsınız tekrarını göstermesin Rabbim Ben aklıma kötü ihtimaller getirmek istemiyorum bebek hemşiresi var kaldığım hastanede sık sık gelip emzirme için yardım ediyorlar ve ısrarla 3 günden sonra sütün gelir diyorlar inşallah gelir

Çok çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsınız ikiniz de çok üzüldüm inan ki

Kızlar gündemin çok dışında ama doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz 5 yıllık evliyim ama şimdiye kadar pek ihtiyaç duymamıştık ilk çocuk tedaviyle oldu şimdi bu da kendiliğinden oldu bundan sonra düzgün bir yönteme ihtiyacım var ama bu konuda çok acemiyiz

Canım mama verdilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…