2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım çok rahat olmuş. Darısı bizlere insAllah saglicakla büyüt yavrunu

Yarın doğuma alır diye evin işini gücünü halletmeye çalışıyorum bakalim. Senin bebeğin gelişimi nasıl canım normal doğuma uygunmu
Bende yürüyorum hurma yiyorum ama bugun biraz değişik hissettim ağrı alt tarafta.. Evet canım normal doğum diyo 40 a kadar olmazsa görüşelim dedi dr. Kesin alacak mı doğuma..

Bende yürüyorum hurma yiyorum ama bugun biraz değişik hissettim ağrı alt tarafta.. Evet canım normal doğum diyo 40 a kadar olmazsa görüşelim dedi dr. Kesin alacak mı doğuma..
2 3 cm açılma varsa alırım dedi . Ama bebeğin kilosu 4 geçerce gene alır diye sanıyorum çünkü normal doğum biraz daha zorlaşır dedi

Bir şey olmayacak canim yalamasinda bir sıkıntı yok, kedilerin ağzı temiz zaten hatta antibakteriyel

Sukur Masalalh iyi ki doğmuş bebiş Allah bağışlasın canım çok çok geçmiş olsun

Maşallah çok hızlı bi doğum olmuş darısı bize 39+3 hafif sancı hariç hiç bi belirti yok Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Evet canım darısı sana inşalalh sana ve tüm bekleyen annelere inşalalh şancı benim de azdı canım birden oluyor benim karnım.hep.tas gibi oluyordu son zamanlarda o saçıymış bide bi haftaydinafedersin ishal meğerse sancidan miş senin de eli kulağında

Canım gözün aydın olsun .Sağlıkla büyütün minnoşunuzu

Çok iyi yapmışsın canım benim doktorum da prof doğum biraz pahalıya mal olacak hem prof hem de dışarıdan doktor olduğu için ama aksi bir durum olursa diye vazgeçemiyorum doktorumdan ALLAH herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. Hamilelik çok zor hele de böyle sıkıntılar yaşayınca

Amin canım inşallah bebek artık iyice sıkıştırıyor

Gozunuz aydin cnm. Masalah cok.guzel bi hikayen olmus. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnm

Maşallah Allah bağışlasın canım
Şükür kavuştun ya sen bunu düşün merk etme sütun gelir iki güne

Kizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza 14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Haftaya toparlar ilk zamanlar zorlar ama haftaya bir şeyi kalmaz canım inşallah

Maşallah canım çok güzel bi doğum olmuş darısı bizlere inşallah,Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişine ilk çocuk muydu bide cinsiyet ne, doğum çok hızlı ilerlediği için merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…